vineri, 26 iunie 2015

Dila episodul 44 - rezumat





În care Suat o șantajează pe Dila să se căsătorească cu el dacă vrea să renunțe la a-l hăitui pe Rîza.


Dila episodul 44 - rezumat
Azer este citat ca martor secret al acuzării. Rîza se enervează după ce acesta depune mărturie și sare la el la bătaie. Dila înjură iar Fatma, aflată pe un scaun pe coridor, se întreabă pentru ce face Azer toate acestea. Când se termină ședința, Azer deja tulburase toate apele. Melike o ceartă pe Fatma pentru că nu a ascultat-o și l-a luat pe Azer de bărbat apoi se ia de Dila, avocata trebuie să-și regândească apărarea, Rîza mai are de așteptat până se va pronunța sentința care nu-i este favorabilă. Fatma se repede și ea la Azer și se ceartă chiar acolo, în tribunal. Colateral și fără legătură cu procesul, apar tensiuni între tânărul vechil și Sultan. Rîza iese încătușat și escortat de jandarmi. De undeva de după o coloană îi privește Haydar. Melike îl observă și el îi face un semn discret să vină să stea de vorbă. Ea se scuză față de Fatma și pleacă înăuntru.


Dila episodul 44 - rezumatDila îl așteaptă pe Suat să stea de vorbă, iar el o invită la mașină. Melike îi vede și bârfește față de Fatma că Dila s-a dus să pactizeze cu dușmanul. Acasă, Sultan stă iarăși de vorbă cu spiritul lui Rașit care o enervează și o trimite să se uite în oglindă să vadă cine este cu adevărat. Sultan merge la oglindă și vede un diavol care-i spune că ea este însuși Satan. Atunci Sultan începe să țipe să plece de acolo și aruncă diverse obiecte pe geam, tocmai când treceau prin curte Canip și Hayriye, care cred că ea a început să înnebunească. Azer merge pe malul mării și împușcă sticle până rămâne fără gloanțe și se înnoptează. Telefonul îi sună, dar îl dă pe silent mode și nu se sinchisește de vibrații. După ce adună niște vreascuri și face un foc zdravăn, aduce din torpedou pozele de la nunta cu Fatma și le dă foc. În același timp Suat se uită la o poză cu Dila și o atinge ca și cum ar mângâia-o pe ea pe obraz.

Dar cineva îl trezește din reverie bătând la ușă. Este Canan care vine la prietenul ei vechi să discute despre prietenia dintre ei trei (Canan, Dila și Suat). Dar în scurt timp Canan se întinde pe sofa și adoarme, aproape mărturisindu-i lui Suat, pe jumătate adormită, că îl iubește. Dimineața, descoperă într-un sertar al biroului lui o sumedenie de poze cu Dila, de unde ea trage concluzia că Suat este foarte interesat de avocată.

Arzu este bruscată de Kadîr pentru că lucrurile nu merg așa cum ar fi vrut el. A doua zi cei doi au de rezolvat câte ceva și Arzu este încă la baie, machiindu-se. Kadîr îi strigă să se grăbească dar ea a scris un mesaj pentru Dila pe care îl va trimite cu poșta. Azer se tot gândește cu cine ar fi putut rămâne însărcinată Fatma și îi vine ideea că acesta ar fi tânărul lor vechil, la care se duce nervos și îl bate de față cu ceilalți servitori. Dila apare în curtea lui și vine să-l pălmuiască pentru ceea ce i-a făcut lui Rîza, deși nu-i înțelege atitudinea. Azer se răstește la ea și îi arată tot mai multă ură. Se pe terasă Sultan este martoră la cearta lor. Când el nervos intră în dormitorul lui și al Fatmei, Dila îl urmează, dar Azer o răstoarnă pe pat și o gâtuie apoi o dă afară din cameră. După ce ea pleacă, el sparge tabloul Fatmei, atât de drag cândva, și rupe bucăți poza.

Dila episodul 44 - rezumat
La închisoare Rîza începe să acționeze și într-o noapte evadează pentru câteva ore cu ajutorul unui gardian și a unui procuror, Hasan, care-i este prieten. Hasan vine cu o mașină și îl bagă în portbagaj, îl scoate din închisoare și îl lasă lângă o altă mașină pe care o va lua Rîza și va pleca. Ajunge la el acasă, intră pe un geam pe care-l sparge, își ia pistolul apoi urcă în dormitor unde doarme Melis. După aceea merge în living unde Melike și Fatma stăteau gânditoare. Amândouă se bucură să-l vadă, dar el le roagă să nu vorbească tare, ca să nu-l dea de gol față de alții de-ai casei. După asta se duce la conacul Barazoglu direct în camera lui Azer care doarme. Îl trezește și îl amenință cu pistolul apoi se răstește la el. Dila aude și vine să-l convingă să nu își îngreuneze iremediabil situația. În timp ce el și Dila petrec câteva minute singuri, Hasan îl așteaptă nerăbdător să revină.

A doua zi Dila își amintește toate momentele frumoase dintre ea și Rîza și se decide să meargă să se întâlnească cu Suat pe plajă și să-l întrebe direct ce vrea în schimbul renunțării la condamnarea lui Rîza și eliberarea lui. Suat recunoaște că s-a îndrăgostit de ea și că dacă acceptă să se mărite cu el, îl eliberează pe Rîza. De la o distanță oarecare, Haydar se pregătește să-i fotografieze.



episodul precedent: Dila ep. 43                                         urmează: Dila episodul 45

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 44 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







6 comentarii:

  1. Ati gresit data. Poate este 27 iunie

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru rezumat!Este vara,ora de difuzare este cand soarele este inca pe cer,ne vine greu sa intram in casa.Imi spun singura ;lasa ca o sa gasesc rezumatul la Pulbere de stele!De multe ori adorm inainte de a se termina serialul(varsta a treia] si-mi spun ;lasa ca gasesc rezumatul la Pulbere de stele.Eu iti multumesc si spor la treaba!Este mare lucru cand cineva pe langa treburile sale de zi cu zi ,isi face timp si pentru traducere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, asa este! Multumim mult, OANA!O saptamina reusita tie si tuturor!

      Ștergere
  3. Desi, iar se complica actiunea in stil tipic turcesc, (neagreat de mine), trebuie sa recunosc 2 situatii: 1. Se pare ca am avut dreptate (am comentat la un rezumat anterior) ca este indragostita Canan de Suat. In sensul asta foarte delicat/discret si voalat a fost prezentata atractia ei, care explica astfel si schimbarea atitudinii ei fata de Dila. 2. Desi, iar nu-mi place, revenirea lui Azer la starea lui de violenta, iar e fireasca, asa a fost de la bun inceput. Artificial mi s-a parut cind facea pe tolerantul si mieluselu'....Oricum interesant rol si mare actor, trebuie sa il retin!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.