luni, 29 iunie 2015

Dila episodul 46 - rezumat





În care Azer află despre slăbiciunea lui Sultan iar Canan începe să caute indicii în trecutul lui Suat cu care să-l poată avea la mână.

Dila episodul 46 - rezumat
Lui Rîza nu-i vine să creadă ce-i spune Dila, e uluit dar se resemnează iar după ce el pleacă, Dila plânge în hohote. Canan începe să dea niște telefoane pe la toți colegii cunoscuți de ea să întrebe despre Suat și trecutul lui. Azer vine în dormitorul băiețelului lui Sultan, iar ea nu scapă ocazia să-i spună că a observat că e distant cu Fatma. Dila merge pe malul mării și se gândește la situația creată fără vrerea ei, apoi se duce în birou la Suat. Rîza, în închisoare, e agitat și totuși abătut.

Azer merge la nepotul unchiașului care scrisese mesajul de sinucigaș al lui Rașit ca să-l mai ajute într-o problemă legată tot de fosta sa soție. Acesta îi dă scrisoarea lui Azer, pentru că tot nu reușise să scoată bani de pe ea de la Sultan. Între timp nici Sultan nu stă degeaba ci merge la Fatma să stea de vorbă cu ea, astfel că află de la ea că este însărcinată, pentru că se simte rău în timp ce servesc un ceai în grădina casei Selamoglu. Sultan este surprinsă și o întreabă dacă Azer știe, însă nu-i spune nimic despre sterilitatea lui. Această veste neașteptată o bucură pe Sultan.

Dila episodul 46 - rezumat
După ce pleacă Sultan, Fatma merge în casă iar Melike vede că îi este rău. Apoi vorbește la telefon și află că Dila se va căsători cu Suat, noutate care o bulversează pe Melike, dar și pe Melis care involuntar aude discuția dintre cele două. Azer vine seara acasă și o strigă pe Sultan să-i arate scrisoarea, care o poate incrimina pe ea și cu care o poate băga la închisoare. Sultan încearcă să se răzbune întrebându-l cum a rămas Fatma însărcinată? Azer se înfurie și e gata s-o ia la bătaie. Dar află despre mișcarea Dilei ca să-l salveze pe Rîza de închisoare și se enervează, dar n-o crede pe Sultan.

Kadîr insistă să găsească o cale de a scoate bani de la Rîza și o întreabă pe Arzu amănunte despre el ca să vadă cum poate acționa. Azer se duce la cabană, unde Efe zace legat și semi-conștient și îi mai dă o porție de bătaie cruntă, dat fiind și ultimele vești care l-au dat peste cap și de tensiunea cărora se descarcă astfel. Canan își continuă investigațiile. Fatma este disperată și o sună pe Dila, apoi se întâlnesc amândouă pe faleză. Fatma stă chiar pe margine, părând că ar vrea să se arunce, și îi spune Dilei că nu înțelege de ce viața ei e așa de ciudată, mai întâi cu Serdar care îndeplinea jocurile fratelui său, apoi cu Azer, care se comportă ciudat de când a rămas însărcinată.

A doua zi Azer ajunge la Suat în birou care-i confirmă plin de satisfacție că se va căsători cu Dila. Azer se înfurie înțelegând care-i târgul, el nedorind ca Rıza să iasă din închisoare. Canan face rost de o adresă și merge la femeia care locuiește acolo punând întrebări despre Suat iar domnișoara devine dispusă să coopereze și să dea informații. Melike îl vizitează pe Haydar și îi spune despre apropiata nuntă a Dilei. Vechilul rămâne uimit, pentru că nu se aștepta la asta, știind că îl iubește pe Rıza. Suat îl cheamă din nou pe omul lui de încredere - cel care a luat pozele din album și a fost alungat de la conacul Selamoglu - și îi mai cere o favoare.

Dila episodul 46 - rezumat
Kadîr face în așa fel încât să se întâlnească cu Azer, și profitând de faptul că el este dușmanul lui Rîza, să încerce să-și atingă scopul cu ajutorul acestuia. La casa Barazoglu, Dila îi adună pe cei ai casei și le spune că va pleca de a colo, și că îi lasă pe mâna lui Azer. Sultan, care ascultă de pe terasă, se miră de ceea ce aude. Canan îi împărtășește câte ceva din cele aflate despre Suat, Dilei, în speranța că ea nu se va mai căsători cu el, dar avocata nu vrea decât să-l vadă pe Rîza liber. În timpul conversației, Dila primește rochia de mireasă la care nici nu vrea să se uite. 

Seara, Kadîr vine la ferma Selamoglu și incendiază depozitele. Suat o vede pe Dila îmbrăcată cu rochia de mireasă și este încântat de ea, cu toate că Dila stă posacă și tăcută. Are loc o ceremonie restrânsă în curtea casei Barazoglu. Rîza iar îl mituiește pe gardian, vorbește cu procurorul Hasan și evadează ca s-o vadă pe Dila mireasa lui Suat, de pe acoperișul casei. Dar surpriză, când se întoarce pe călcâie să plece înapoi, Azer era în spatele lui cu pistolul îndreptat către el.



episodul precedent: Dila ep. 45                                         urmează: Dila episodul 47

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 46 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






5 comentarii:

  1. Foarte frumoase serialele turcesti, iar aceasta pagina este tare pentru ca posteaza rezumate. Am mai urmarit aici Tradarea, mai frumos decat Dila, dar as dori sa stiu. Cate episoade are acest serial? Tradarea a avut 122, dar Dila? Va multumesc frumos! Alexandru-Luca Dumitrescu.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos serialul. Si aceste rezumate sunt foarte bune si corecte. Eu voi fi plecata din tara si am sa pierd episoade dar ma gandesc la rezumatele dv. si nu imi fac griji

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase, desi nu sunt corecte in intregime rezumatele mele, pt ca nu stiu limba turca, dar ma straduiesc sa fac tot ce pot sa fie bine. SI ma bucur ca pot fi de folos si dupa ce episodul este deja difuzat.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.