vineri, 3 iulie 2015

Dila episodul 50 - rezumat





În care Suat o joacă pe degete pe Dila hărțuindu-l pe Rîza. Arzu din nou profită de naivitatea fostului său iubit.


Dila episodul 50 - rezumat
Suat îi spune Dilei că el nu divorțează și că ar trebui și ea să se obișnuiască cu acestă idee. După o discuție lămuritoare, în care el se oferă să-l uite pe Rza dacă ea devine și în fapt soția lui, Suat iese din camera Dilei lăsând-o pradă nervilor și lacrimilor de deznădejde. La hotel, Kadîr își varsă nervii pe cei 4 bărbați angajați de ei s-o păzească pe Arzu, și care n-au fost în stare s-o vadă plecând din hotel.

Azer, revenit în dormitorul conjugal, privește trist la un tablou de la nunta lui cu Fatma și se gândește dacă să-l spargă și pe ăsta sau nu. Dila o sună pe Canan să-i ceară sfatul și să-și descarce sufletul. Rîza o aduce pe Arzu să se instaleze la conac, alături de familia lui și de Melis, deși Melike nu este de acord cu această mișcare și nu va suporta multă vreme situația.

Un curier aduce un buchet de flori pentru Azer, iar Canip trebuie să meargă să-l trezească. Azer preia buchetul, dă bacșiș la curier, apoi citește de mai multe ori bilețelul găsit între flori, care nu era semnat. După aceea se duce la florărie, unde lucrează noua lui iubită, să-i mulțumească pentru flori. Dila se ceartă cu Suat la masa pentru mciul dejun, și îl amenință cu cuțitul în fața lui Yasemin, spunându-i fetei să nu asculte niciodată ordinele de la el.

Dila episodul 50 - rezumat
Fatma iese din cameră lăsându-și mobilul pe pat și Arzu imediat o așteaptă să coboare apoi intră la ea și ia telefonul căutând prin agendă numărul lui Azer. Din nefericire, Melike intră și o surprinde pe Arzu cu telefonul Fatmei, apoi o pune la punct și o determină să iasă din camera fiicei ei, dar Arzu luase telefonul ca să-și noteze numărul lui Azer, pe care îl și sună propunându-i o colaborare împotriva lui Rîza. Azer acceptă și se întâlnesc pe plantația de portocali să discute detaliile. După aceea, Azer îl sună pe Arif, să-l pună să o sune pe Sultan și să-i ceară banii.

După ce discută cu Arzu, Azer îl sună și pe Kadîr și îl pune pe acesta în legătură cu Suat, care se afla în acel moment la un restaurant unde mânca și Canan cu o colegă. Rîza, pus la cale de Arzu, îl urmărește pe Kadîr, și văzându-l că stă de vorbă cu Suat, se înfurie teribil, îl lovește pe Kadr, apoi se ia de Suat, se iscă bătaie în restaurant. Scoate pistolul, Canan vrea să-l oprească să tragă, dar el apasă și glonțul îl nimerește pe Suat în picior.

Sultan se întâlnește cu Arif într-un parc și îi aduce o geantă cu mulți bani. Relația dintre Yasemin și doctor continuă și evoluează. El îi cumpără un colier pe care i-l dăruiește pe când luau masa la el în apartament. Azer se întâlnește cu Kadîr și râde de pansamentele acestuia din nări. Rîza se află în biroul lui Canan, și atât procuroarea cât și Dila îl ceartă pentru ultimele evenimente. Fatma, acasă, se uită îndelung la certificatul de căsătorie când apare un postaș cu o recomandată. Un același fel de mesaj vine și la Azer. (citația de divorț, oare? cei doi divorțează, dar peste 2 episoade abia)

Dila episodul 50 - rezumat
Melike vorbește cu Haydar la telefon, iar Arzu îi spionează conversația apoi îl sună pe Rîza ca să afle cine este persoana cu care vorbise Melike. Azer merge iarăși la florăria lui Suzan și acolo îl abordează pe un anume Zafer cu care ea stă de vorbă. Rîza, pe baza a ceea ce-i spusese Arzu, merge la casa unde locuia Haydar care tocmai își făcea bagajele, la rugămintea lui Melike de a pleca împreună departe de casa Selamoglu. Noaptea, Rîza visează că Dila îl acceptă pe Suat și că se sărută cu acesta. Se trezește brusc din vis, se ridică din pat, ia pistolul și pornește mașina ajungând la casa unde se află Dila. De nervi, el scoate pistolul și vrea să dea buzna în camera lui Suat. Dila reușește să-l calmeze și să-l determine să plece acasă. Melike părăsește conacul.

Dila se duce plângând în dormitorul lui Suat, acceptând să fie cu el ca să-l lase pe Rîza în pace.




episodul precedent: Dila ep. 49                                         urmează: Dila episodul 51

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 50 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.