miercuri, 15 iulie 2015

Hai la mall-ul cat un elefant!





Hai la mall-ul cat un elefant!
De ce aș face cadou o carte

Săptămâna viitoare este ziua fiicei unei prietene, de școală primară. M-am gândit îndelung și consider că dacă părinții îi vor cumpăra oricum o tabletă de ultimă generație, hai să-i fac eu un alt fel de cadou. Nu că n-aș fi de acord cu electronicele astea la care copiii visează de foarte mici, sunt și ele bune pentru educația copiilor, le dezvoltă abilitățile tehnice și de operare pe calculator. Dar cred că și în celălalt taler al balanței trebuie pus ceva. Părerea mea - poate învechită, nu zic - este că educația nu se face cu calculatorul, ci cu cartea, cu statul în bibliotecă și cu cititul pe hârtie. Iar deprinderile acestea trebuie inoculate de la o vârstă fragedă, la fel ca și abilitățile de folosire a unui calculator.

De unde cumpăr cărți la prețuri mici


Hai la mall-ul cat un elefant!
Așa că eu am să-i cumpăr fetei niște cărți. Dar cum librăriile adevărate au cam dispărut din peisajul nostru citadin - cel puțin pe la noi au rămas doar două sau trei neatinse de transformările în birturi sau bănci ale zilelor noastre, o să răsfoiesc internetul după o librărie online mare, cu stocuri de la toate editurile, în care găsesc titlurile clasificate pe teme și nu pe autori sau alfabetic și în care să pot citi liniștită mini-rezumatele cărților, ca să știu dacă mă decid să iau cartea aceea sau nu. Dacă iau cel puțin o carte, am automat acces la un cadou, ce doresc eu din ofertă. Ca să nu mai zic că în librăria online preferată de mine, adică pe elefant.ro, prețurile la majoritatea cărților sunt mai mult decât accesibile. Unele cărți chiar sunt aproape gratis, prețul lor este de 5 lei bucata și nu știu zău unde mai găsești așa oferte de convenabile și prețuri atât de mici.

Mall-ul cu cadouri ieftine

Hai la mall-ul cat un elefant!Iar dacă mă răzgândesc cumva și vreau să cumpăr un alt cadou pentru fata prietenei mele, n-am decât să merg mai departe prin acest mall virtual numit Elefant. Ei, da, titlul e chiar bine ales. Pe elefant.ro găsești exact de toate, ca într-un mare mall așa cum numai prin alte țări am văzut: electrocasnice, îmbrăcăminte și încălțăminte, aparate de aer condiționat - ce bune sunt pe canicula asta! - ceasuri, bijuterii, accesorii, parfumuri, cosmetice, mobilier, calculatoare, tablete, smartphone-uri, mobilier de grădină, decorațiuni și câte și mai câte.

Mie îmi plac mall-urile, îmi place shoppingul, dar nu-mi plac înghesuiala și mersul printre standuri până încep să mă doară picioarele. Și nici statul la cozile de la case. Ce să zic? Vă urez o seară frumoasă că eu merg la mall-ul online de pe elefant să mă relaxez și să fac o sesiune de shopping online. Cine vrea să vină cu mine, este invitatul meu!



2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.