joi, 16 iulie 2015

Dila episodul 56 - rezumat





Dila episodul 56 - rezumat
Rıza coboară panta și vede că Dila este vie, o scoate din mașină și pleacă cu ea în brațe la timp, înainte ca mașina să ia foc. La spital se constată că starea ei este destul de gravă. În același timp, Azer este chemat de Fuat la o plimbare cu noul său Mercedes, și cei doi trec pe lângă locul accidentului și pe lângă salvarea în care se află Dila. Azer se arată foarte emoționat astfel că Fuat își dă seama că el are o legătură cu accidentul și de la el află și Suat despre asta.

Azer o informează pe Melike că misiunea lui a fost îndeplinită și îi cere boieroaicei să-și respecte și ea cuvântul dat și să i-o dea pe Fatma. Rîza află din ancheta accidentului că frânele mașinii Dilei nu funcționau și atunci își propune să afle cine i-ar fi dorit moartea iubitei sale. Primul suspect pe lista sa este Azer. A doua persoană din listă este Arzu, pe care Rıza o caută și o amenință că o alungă din casă dacă-l minte că este nevinovată.

Sultan reușește să-l șantajeze pe Hakan și astfel pe buletinul de analiză apare că băiatul ei este copilul lui Azer. Cu toate acestea, el nu este dispus să creadă așa ceva, dar Sultan începe să se laude la toată lumea cu testul și spune tuturor că băiatul este al lui Azer. El, constrâns de noua situație, o aduce iarăși la conac.

Fuat și Arzu se aliază împotriva lui Rıza și Azer și plănuiesc să se răzbune trimițându-l pe unul dintre ei la o casă capcană unde se află o armă care se descarcă automat la deschiderea ușii. Cei doi hotărăsc să-l trimită pe Rîza acolo, Fuat mințindu-l că vrea să discute ceva cu el acolo, feriți de orice fel de martori. În timp ce Rîza este aproape de casă, Dila visează că își strigă iubitul iar el nu este nicăieri. Rıza intră în casă și arma se descarcă ...



episodul precedent: Dila ep. 55                                         urmează: Dila episodul 57

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.