joi, 27 august 2015

Prizoniera dragostei, episodul 10 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 10 rezumat
Yigit și Nur petrec o noapte de fericire împreună, apoi dimineața se întorc la vilă, pentru că deja telefonul lui sună și toată lumea îl caută. Elmas face baie în cada lui Iclal și aceasta o prinde înăuntru, o ceartă și toate doamnele casei vin să vadă pentru ce țipă ea în halul ăsta și la cine. Aytul stă de vorbă cu Elams între patru ochi și din cauza impertinenței tinerei, o pălmuiește și o bruschează. După aceea, Aytul este din nou supusă presiunilor și nervilor fiicei ei. Dar atâta vreme cât Elmas stă la vilă, fricțiunile nu se vor termina. Acum, se ceartă și cu Nazan, iar Aytul trebuie mereu să-i mai pună în vedere câte ceva.

Nur se duce la firmă unde este primită în birou de Yigit. În acest timp doamnele de la vilă se întâlnesc cu niște prietene, ca un fel de club feminin. La un moment dat, ele trei se ridică și pleacă, dar afară Iclal se răzgândește și se duce și ea la firmă la Yigit, în timp ce Aytul și Nazan pleacă acasă. Iclal ajunge la biroul fostului ei soț și găsește ușa încuiată. Yigit o ascunde rapid pe Nur într-un birou alăturat și îi deschide lui Iclal. Elmas intră cu un dosar, apoi Iclal pleacă. Yigit se grăbește s-o scoată pe Nur din clădire, dar ea se întâlnește cu Elmas pe hol.

Yigit și Iclal ies să ia masa la restaurant unde ea îi arată bilețelul scris de Sinan, care o tulburase atât. După asta, seara, cei doi se urcă în jeep să iasă în oraș și Iclal își amintește foarte puternic despre accidentul care i-a provocat coma de trei ani, încât se sperie și țipă la Yigit să oprească. El oprește, apoi, pentru că Iclal este în stare de șoc, o ia în brațe și o duce în camera ei, pe pat. Nur vede toate astea și începe să plângă în pernă, ca să n-o audă Elmas care adormise. Yigit vrea să-i vorbească, apoi îi trimite un bilețel pe sub ușă cu rugămintea de a fi liniștită.

Prizoniera dragostei, episodul 10 rezumat
A doua zi dimineață, Nur observă că jurnalul ei intim a dispărut de la locul știut și nu se află nicăieri în altă parte. Toată vila este alertată, dar până la urmă Nur tot cu Elmas se ceartă. Yigit o ia afară pe soția sa și stă de vorbă cu ea în văzul lui Aytul. După aceea Nur stă de vorbă cu mai multe persoane de la vilă dar nu află nimic despre jurnal. Iclal o abordează pe podul din apropierea vilei și, bineînțeles, o jignește, o umilește și o amenință ca pe o servitoare ce crede că e. În acest timp Cahit se întoarce acasă cu mașina și când ajunge pe pod ele două tocmai voiau să traverseze și se aflau pe carosabil. Cahit vede că nu-l țin frânele și strigă la ele să se dea la o parte. Nur o împinge pe Iclal pe trotuar dar ea rămâne în fața mașinii care o lovește. Iclal, plină se pete de sânge, intră în casă și abia poate să îngaime că Nur a fost lovită de Cahit cu mașina. Yigit aleargă într-un suflet pe pod...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.








2 comentarii:

  1. Cand se va posta urmatorul rezumat?? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De regula incerc sa postez inainte de difuzare, daca pot, cu o zi inainte. Sper sa reusesc maine, pana seara.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.