vineri, 28 august 2015

Un destin la rascruce - episodul 9 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 9 rezumat
Șinasi este gata să se ia la bătaie, acolo, de față cu atâta lume bună, dar Neriman îl oprește, apoi, de pe scenă, este chemat să cânte - surpriză și pentru el și pentru Neriman. Ozlem îl ia și îl conduce pe scenă, apoi aude că Macit spune despre Șinasi că e logodnicul lui Neriman. Ozlem este nedumerită, pentru că nu știa așa ceva, ei i se spusese că Neriman e doar o prietenă din cartier. Macit și Neriman pleacă și-și petrec seara împreună pe malul Bosforului, iar Șinasi se ceartă cu Ozlem după ce cântă, apoi pleacă, supărat, acasă.

Neriman privește o moschee construită după planurile arhitectului Sinan și îi spune lui Macit că el era îndrăgostit în taină de fiica lui Suleyman Magnificul, Mihrimah, și că pentru ea a construit două moschei, astfel amplasate încât de ziua prințesei luna răsărea din dreptul uneia iar soarele din dreptul celeilalte, pentru că numele Mihrimah înseamnă soarele și luna. După aceea, Neriman îi spune lui Macit că ei doi nu se mai pot vedea. El însă, îi spune că dacă va avea nevoie de ajutorul ei o va suna. Târziu în noapte, Macit o aduce acasă pe Neriman, Șaika așteptând la geam să vadă dacă i se confirmă previziunea, dar nimeni din casă nu bănuiește că Neriman nu a venit acasă împreună cu Șinasi.


Kerim este din ce în ce mai îngrijorat de soarta firmei și mai ales de propria avere pe care o poate pierde din cauza mânăriilor făcute de el. Stă de vorbă cu Inci și o presează să discute cu Macit și să-l convingă să se însoare cât mai repede cu Pelin. Inci stă de vorbă cu Macit care nu are de gând să facă așa cum vor părinții lui. Faizal discută cu Pelin și o asigură de suportul ei în privința lui Macit. Peste câteva zile este ziua lui Inci și din nou vor fi împreună la masă cele două familii.

Un destin la rascruce - episodul 9 rezumat

Întâmplător Gulter este la Zehra și îi mulțumește lui Șinasi că a avut grijă de Neriman chiar dacă au venit târziu aseară acasă. El bănuiește ce s-a petrecut și iese nervos pe ușă să se întâlnească cu Neriman și să-i ceară socoteală pentru că a rămas cu Macit. Ea încearcă să-l convingă că nu este nimic între ea și bogătaș și că nici n-ar putea fi, dar este la rândul ei geloasă pe Ozlem.


Șaika se întâlnește cu o fostă amică, ia niște valize cu haine iar fata o avertizează că un anumit bărbat o caută și că, probabil, până la urmă, o va găsi. Șaika nu comentează și pleacă cu taxiul cu care a venit. Ajunsă acasă scoate hainele din valize iar Neriman și Fahriye se miră că are haine destul de scumpe. Gulter și Zehra se duc pe neanunțate acasă la Emre să o vadă pe Aslî. Bineînțeles, Kader are numai venin pe limbă. Aslî spune că totul este în ordine, dar Zehra observă niște vânătăi pe gâtul fetei ei și și dă seama că a fost agresată, chiar dacă ea minte că a căzut. Zehra și Gulter se ridică și pleacă văzând cât tupeu are Kader, apoi Zehra este devastată de ceea ce a văzut și începe să regrete că și-a obligat fata să se mărite.

Macit nu știe ce cadou să-i facă mamei lui și găsește un bun pretext să-i solicite ajutorul lui Neriman. Vine acasă la ea, fetele îl văd pe geam și o pregătesc rapid pentru întâlnire. Când află pentru ce a fost chemată, spune că mama ei a murit de mult, așa că nu știe ce cadou ar trebui făcut, dar Macit insistă și apoi, aflând că mama lui pictează, Neriman merge împreună cu Macit la atelierul unui profesor pe care-l cunoștea și cere permisiunea să stea câteva ore să picteze un tablou. După ce-l termină, îi dă penelul lui Macit să-l semneze, ca și cum el ar fi pictat acest cadou.

Un destin la rascruce - episodul 9 rezumat
Seara, Inci primește cadouri scumpe de la soțul ei și de la invitați, dar se bucură cel mai mult de cadoul oferit de fiul ei - un copac în culorile toamnei, având soarele și luna în dreapta și stânga lui. Acasă la Faiz, Fahriye discută cu prietena ei pe tema relației cu Macit și susține sus și tare că el s-a îndrăgostit, dar Neriman încă nu vrea să recunoască această iubire care crește în ea. La un moment dat sună telefonul. Este Macit care ieșise pe terasă și bucuros că mama lui a acceptat și i-a plăcut tabloul, îi spune că s-a îndrăgostit de ea. Pelin venise în spatele lui să vadă cu cine vorbește și aude totul, fiind pe punctul de a plânge de ciudă. Neriman, emoționată, tace ....


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.









10 comentarii:

  1. Multumim pentru rezumate...Stiu cat de mult efort depui sa publici in fiecare zi ceva nou..Pretuiesc mult acest blog,fiind unul dintre cititorii acestuia...Sper sa nu renuti niciodata la el,deoarece va fi o mare dezamagire pentru noi,dar mai ales pentru mine...Inca o data vreau sa-ti spun acel banal,,MULTUMESC''...oricum sper ca acesta sa-ti rasplateasca intr-o oarecare masura munca depusa ;) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult pentru fidelitate si ma bucur sa vad ca sunt de ajutor si ca ceea ce fac este cautat de voi. Cinema-ul si filmele de televiziune au fost o pasiune a mea din copilarie, asa ca eu sper sa nu las in paragina acest blog pentru ca imi place ceea ce fac.

      Te imbratisez cu drag! >D:<

      Ștergere
  2. Exista vreun site unde poate fi vizionat serialul cu subtitrare ? As aprecia foarte mult ajutorul <3 Rezumatele sunt super, oricum. Accesez blogul tau de ceva timp si niciodata nu ne-ai dezamagit ! Mult spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună!Când vei pune şi rezumatul episodului 10?
    Mulţumim pt rezumatele actuale!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o super girl pt istetimea ta munca si dedicatia ta tot respectul! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru ca mentineti acest blog la inaltime! :) :-h

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.