sâmbătă, 29 august 2015

Un destin la rascruce - episodul 10 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 10 rezumat
Pelin îndurerată, pleacă într-o cameră iar Onur vine după ea și o întreabă ce se întâmplă. Ea nu poate să-i spună decât numele lui Macit, dând de înțeles că din cauza lui plânge. Apoi, după ce se gândește preț de câteva clipe, îl roagă pe Onur să-i promită că o va ajuta și în următoarele zile să se prefacă îndrăgostiți. Lui Onur nu-i convine acest lucru, dar ea îl pusese să promită că o ajută înainte să-i spună despre ce este vorba. Când Pelin începe să spună că ea și Onur sunt împreună, imediat după ce Macit vine de pe terasă (Neriman, foarte emoționată de frumoasa replică, nu poate spune nimic și închide telefonul), el rămâne fără cuvinte, apoi îl felicită pe Onur și le urează fericire. Acest fapt are niște consecințe la care Pelin nu s-a gândit, ea dorind doar să vadă dacă Macit este gelos, dacă într-adevăr o iubește pe Neriman, așa cum i-a spus la telefon, sau dacă mai are încă sentimente pentru ea.

urmează: Un destin la răscruce episodul 11

Un destin la rascruce - episodul 10 rezumat
Dar subita "iubire" dintre Pelin și Onur o bulversează pe Inci care cu experiența ei de viață îi sugerează fiului ei să n-o creadă pe Pelin; apoi vestea îl deranjează pe Kerim, care la început se enervează și o acuză pe Inci că nu l-a convins mai repede pe Macit să se însoare cu Pelin, dar apoi îi cere fiului său măcar să obțină semnătura lui Pelin pe un anumit document, dacă acum se pare că nu mai poate fi vorba de căsătorie. Ba mai mult, Kerim îi cere lui Macit să-l dea afară din firmă pe Onur, de care nu-i place, dar el îi răspunde că este un foarte bun profesionist și nu are de ce să-l concedieze. Duygu, care îl plăcuse pe Onur și care spera la o relație cu el, este dată peste cap și zdruncinată de această veste surpriză, pierzându-și încrederea, chiar dacă el vrea să-i explice despre ce este vorba, iar Macit, cu toate că este oarecum gelos, mai mult e afectat de Onur, pentru că erau prieteni foarte buni și acum se simte trădat și lucrat pe la spate de acesta.


Aslî, care muncește tot timpul prin casa socrilor la fel ca o servitoare, începe să aibe grețuri, semn că este însărcinată. Cu toate că atât Emre cât și socrul ei, Ismail, îi cer lui Kader s-o menajeze pe nora ei, dimpotrivă, Kader spune că ea când era însărcinată a muncit până în ultima clipă înainte să nască și nu i s-a întâmplat nimic rău. Într-o zi, Zehra, care se tot gândește la vânătaia văzută pe gâtul fetei sale, se hotărăște și se duce la ușa lui Kader să-și ia fiica acasă. Neriman, Fahriye, Nezahat și Gulter ajung și ele acolo și privesc de la distanță cum Aslî ar vrea să meargă acasă, dar Kader când vede așa ceva, îi spune Zehrei că va lua doi acasă, nu unul. Atunci ea înțelege că fata ei este însărcinată și o lasă din mână. Aslî se întristează, dar nu are încotro. Apare Șinasi, și Zehra îi spune că a venit să-și felicite fiica pentru că va avea un copil. După aceea, tristețea Zehrăi este și mai mare, însă o vreme se va lăsa roasă de remușcări, crezând că e mai bine ca Aslî să stea cu soțul ei violent.

Fahriye și Neriman discută mereu despre Macit și la un moment dat Gulter aude discuția și înțelege că de fapt, nepoata ei are o relație cu acest bogătaș, încercând s-o determine să fie cu picioarele pe pământ și să-l uite, pentru că ea crede că este imposibilă o iubire între doi oameni din pături sociale atât de diferite. Neriman în continuare nu răspunde la telefoanele și mesajele lui, dar la un moment dat îl sună și îi spune că nu trebuie să se mai vadă, că totul s-a terminat. Șaika se duce la serviciu surprinzându-și familia, căreia nu-i spusese nimic despre acest fapt. Faiz este nedumerit, și simțindu-se responsabil pentru ea, îi cere să-i dea adresa locului ei de muncă să vină și el acolo să vadă ce muncește ea. Bineînțeles că Șaika nu face acest lucru, și trage de timp cât poate pentru că nu vrea ca lumea să afle unde lucrează.

Un destin la rascruce - episodul 10 rezumat
Nezahat, care îl place pe Cihan, văzând că el se simte atras de Șaika, se gândește să se îngrijească și ea mai mult și se duce la coafor, apoi se machiază discret, arătând chiar frumușică, dar acasă, din cauză că ea se simte neglijată de maică-sa, are o cădere psihică în urmă unei discuții cu Zehra. Cihan o observă, dar el tot către Șaika trage. Neriman se duce să lase portofoliul ei de desene la Inci la atelier în vederea evaluării pentru a câștiga una dintre bursele oferite. Înainte să ajungă acolo, Macit, care o adusese pe maică-sa la atelier, o vede și stă de vorbă cu ea, dar Neriman e hotărâtă să nu se mai vadă cu el, deși o tulbură prezența lui. Când Inci îi vede lucrările, o alege printre cei cărora le oferă burse de studiu la atelierul ei de arte plastice. Faiz, care vede că fata lui încearcă să reînnoade legătura cu Șinasi, deși de cele mai multe ori o susține tacit, fără să lase să se înțeleagă asta, acum se duce la Șinasi și îi pune în vedere că l-a deranjat foarte mult faptul că în seara logodnei a plecat așa, precipitat, din casa lor și că ar fi bine s-o lase în pace pe fata lui.

Macit nu renunță la Neriman și o tot sună, dar ea nu-i răspunde. Atunci îi vine o idee și îi dă un mesaj chemând-o să se întâlnească la o terasă pe malul Bosforului, dar menționează că dacă nu, o să vină el la ușa ei. Neriman, știind că Macit foarte bine ar veni la ea acasă, nu are încotro și se duce la întâlnire. Se așează amândoi la o masă, dar în clipa următoare, Șinasi care întâmplător era tot acolo, se pune pe scaunul de lângă ei privindu-i întrebător...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








4 comentarii:

  1. Bună! Te rog.. imi poţi spune cum îl cheama pe actorul care îl interpretează pe Emre? Mulţumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Il cheama Yusuf Baymaz.

      Ștergere
    2. Am citit că serialul are 2 sezoane a câte 50 episoade. Mi se pare cam mult parcă. Și Dila a avut 65 și Feriha 60(cam așa). Măcar dacă are așa multe să nu îl întrerupă să înțelegem si noi ceva

      Ștergere
    3. serialul are 50 de episoade in total, nu sunt 2 sezoane a cate 50 de episoade, deci nu e chiar asa de lung :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.