joi, 20 august 2015

Prizoniera dragostei, episodul 7 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 7 rezumat
Yigit o scoate afară din casă pe Nur și au amândoi o discuție lămuritoare. Nur habar nu avea că mătușa ei aranjase totul ca să fie dată de soție lui Haydar. În timp ce Nur revine în casă, și se ceartă cu mătușa sa după ce musafirii pleacă, Yigit se duce undeva pe malul Bosforului, într-un loc singuratic, și strigă în noapte de durere.

A doua zi Iclal, care văzuse că Nur avea ceva ascuns sub salteaua de la pat, se duce în camera ei și scoate de acolo jurnalul fetei și începe să citească. Sinan o prinde și Iclal se vede nevoită să pună la loc caietul, dar Nur observă că cineva a umblat în jurnalul ei, mai ales că și Sinan îi face o aluzie, și imediat îi schimbă locul. După aceea Sinan se duce să caute și el jurnalul acolo unde știa că se află dar nu-l mai găsește.

Prizoniera dragostei, episodul 7 rezumat
La firmă Yigit are probleme. Iese din clădire și o secretară îi aduce grăbită niște documente la semnat chiar pe capota mașinii, dar în acel moment dintr-o limuzină care gonea pe stradă se deschide focul asupra lui Yigit. Elmas se ceartă cu Nur pe care o jignește și doar intervenția mătușii lui Nur salvează situația.

Prizoniera dragostei, episodul 7 rezumat
În vilă toată lumea e preocupată de apropiata aniversare a căsătoriei lui Yigit cu Iclal, cu excepția lui Yigit care se gândește doar la cum să rezolve cu logodna dintre Nur și Haydar și îi urmărește pe tânăr apoi îl așteaptă și îl invită în mașină să stea de vorbă cu el. După o scurtă întrevedere la un debarcader, Yigit se duce într-un garaj unde dezvelește și pregătește o mașină splendidă.

Vine și seara aniversării căsătoriei celor doi. Yigit se simte atât de prost încât la un moment dat pleacă de la cină în camera lui iar Iclal se enervează și discută din nou tensionat cu maică-sa, Aytul. Nur se află și ea în dormitorul ei și mai scrie o filă de jurnal. Elmas găsește pozele de la nunta lui Yigit cu Nur. Yigit se duce la baie iar Iclal, știind că este acolo, merge și ea și se dezbracă apoi începe să-l îmbrățișeze și să-l mângâie. Nur aude șoapte și se îndreaptă către baie, văzându-i pe cei doi foști soți îmbrățișați.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.