sâmbătă, 22 august 2015

Un destin la rascruce - episodul 4 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 4 rezumat
Macit rămâne perplex când aude că partenerul lui de afaceri va fi Pelin, dar zâmbește și nu comentează. Faiz coboară și o întâmpină și el pe nepoata sa. Șinasi, vede lumină la geamul lui Neriman și îi dă sms să iasă afară. Ea este în taxi în drum spre casă, îngrijorată că n-a putut să-și recupereze brățara și cum o să meargă acum pe iaht, mâine seară? Îi răspunde lui Șinasi că taică-său e cu ea, dar el vrea s-o vadă la fereastră. Shaika tocmai se plimba prin fața ferestrei, astfel Șinasi crede că Neriman este acasă.




Pelin petrece câteva minute cu Macit. Merge în camera lui și găsește inelul cumpărat înaintea petrecerii date de ea. Și-l pune pe deget, și se ceartă cu Macit din cauza asta, el spunându-i că pentru mama lui l-a cumpărat. Pelin, extrem de plină de tupeu, ia inelul și îl aduce mamei lui Macit, la masă. Din fericire, această mică încurcătură o bucură pe Inci.


Un destin la rascruce - episodul 4 rezumat
Neriman ajunge acasă și intră tiptil în camera ei unde se afla Shaika. Cele două fac cunoștință și stau de vorbă. Gulter află că fostul ei soț, tatăl Shaikăi, a murit de un an, și acesta ar fi motivul pentru care fata a venit la ea. După ce Neriman și Gulter rămân singure, fata minte că are brățara la ea și i-o va da tatălui ei. Shaika le spionează pe fete ori de câte ori are ocazia. Astfel află că Neriman trebuie să se întâlnească cu Macit pe iaht. Și dacă tot e pe urmele celor două prietene mereu, Fahriye o cooptează în jocul lor și o pune s-o ajute în minciunile ei către Faiz.

Un destin la rascruce - episodul 4 rezumat
Cihan îl roagă pe Șinasi să-l ia cu el la repetiții și astfel o cunoaște și el pe Ozelm. Cei doi sunt luați de Ozelm cu mașina și Neriman îl vede pe Șinasi lângă ea. Atunci hotărăște că nu vrea să-l mai vadă pe Șinasi vreodată. Acasă la Macit, Inci, mama lui, îi spune că noua companie va fi funcțională și legală doar dacă el se însoară cu Pelin, dar Macit spune că între ei doi nu este nimic. Pe de altă parte, Pelin află de la Onur că Macit va fi pe iaht în acea seară și ea se pregătește să plece de acasă. El este preocupat de seara pe care o va petrece cu Neriman și, mai mult, află că ea este verișoara lui Pelin și că nu e o simplă fată dintr-un cartier modest.

Shaika o ajută pe Neriman cu o rochie și cu un machiaj discret, apoi ea iese pe furiș din casă, când Faiz și Gulter discutau despre faptul că ea și cu Șinasi ar fi cazul să se căsătorească. Neriman ia un taxi în timp ce Shaika găsește pe internet articolul și poza de la petrecerea dată de Pelin. După câteva momente Faiz o cheamă pe Neriman să vorbească cu ea în sufragerie. Shaika minte că Neriman doarme pt că o durea capul, dar o strigă și văzând că nu vine, Faiz renunță.

Un destin la rascruce - episodul 4 rezumat
Macit aranjează o cină romantică pe barcă și o așteaptă pe Neriman care apare și spune că nu vrea să stea mult, dar el o invită să cineze și să-i acorde un dans. În timpul mesei ea îi spune că brățara a fost a mamei ei, de aceea o prețuiește atât de mult, apoi Macit o invită la un dans. Pelin, fericită, gonește cu mașina către debarcader. Șinasi discută cu Cihan și se decide ca a doua zi s-o ceară pe Neriman de nevastă. Gulter intră în dormitor și vede că Neriman nu este, iar Shaika e nevoită să-i spună unde se află nepoata ei.

Pelin parchează și se îndreaptă pe jos către micul iaht, apoi rămâne perplex să-i vadă pe Macit și pe Neriman dansând. Macit o sărută pe obraz pe Neriman iar ea îi dă o palmă. El o întreabă cine-i Șinasi, iar ea răspunde că logodnicul. Apoi Neriman iese de pe barcă și dă nas în nas cu Pelin, care la rândul ei, orbită de furie și de gelozie, o pălmuiește pe verișoara ei.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asli va scapa de soacra-sa? Nebuna aia nu poate continua asa.
    Apropo ador rezumatele dv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata stiu ca va pleca acasa, luata de Sinasi. Si vrea sa avorteze copilul facut prin viol. Dar mai multe nu stiu, n-am vazut inca tot serialul.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.