luni, 24 august 2015

Un destin la rascruce - episodul 6 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 6 rezumat
Șinasi coboară la parter și o vede pe Pelin furioasă. Imediat, Macit apare lângă ea, în fugă. În acest moment Fahriye, care întârziase, se bagă între Pelin și Macit, și văzând că pe scări coboară Faiz, salvează situația și intră n casă închizând ușa după ea, dar Șinasi crede că Neriman intenționat l-a anunțat pe Macit despre logodnă, ca s-o împiedice și totul se termină aici, Șinasi se enervează și spune că vizita aceasta a fost făcută prea devreme apoi își ia familia și pleacă, lăsându-i pe Faiz și pe Gulter într-o mare nedumerire. În casă, Faiz o ceartă pe Neriman pentru că și-a făcut rudele de râs, afară, Pelin îl întreabă pe Macit dacă este gata să iubească așa ca ea, să se umilească pentru persoana iubită deși știe că nu este dorită?



Când ajunge acasă Pelin, adusă de Macit, mama ei și cu Duygu tocmai discutau că nu trebuia să se ajungă aici și că Neriman se joacă cu toată lumea. Pelin vine fericită și spune că Macit s-a întors la ea, pentru că de milă, el o sărutase după toate reproșurile făcute de ea. A doua zi dimineața, plină de tupeu, Pelin vine acasă la Macit și îi minte pe părinții lui că el i-a spus să vină, ca să meargă împreună la firmă. Șaika o minte pe Gulter că Neriman a vrut să se despartă de Șinasi, iar ea nu reacționează în fața minciunii decât după ce mătușa merge la treburile ei în bucătărie, iar Șaika se disculpă spunând că doar nu era să-i povestească mătușii Gulter cum a venit Macit la ușa lor...

Un destin la rascruce - episodul 6 rezumat
Șinasi este trezit de telefonul lui Ozlem care se oferă să vină cu mașina să-l aducă la repetiții, apoi trece intenționat prin fața casei lui Neriman, care se află în ușă, cu Șaika și Cihan care a adus o butelie de apă. Mai târziu în acea zi, Duygu o sună pe Neriman și îi cere imperios să stea de vorbă amândouă. Cele trei prietene, Neriman, Fahriye și Șaika, din nou apelează la Gulter pentru o minciună, ca să poată ieși din casă. Duygu îi spune lui Neriman că Macit venise pentru ea, ca s-o împiedice pe Pelin să-i facă rău, și nu ca s-o umilească așa cum credea Neriman. Înainte de întâlnire, Șaika se depărtează puțin de fete și dă un telefon de la o cabină publică, cuiva care nu-i răspunde.


Un destin la rascruce - episodul 6 rezumat
Șinasi îi face pe plac lui Ozlem și merge la studio, unde nu mai are încotro și trebuie să accepte să dea o probă în fața tatălui colegei lui. Ajunge acasă nervos și apoi îi povestește sorei lui, Nezahar cum a venit Macit la ușa lui Neriman în seara logodnei și de aceea el s-a înfuriat și a contramandat totul, pentru că el nu poate concura cu un bogătaș și nu-i poate oferi femeii iubite o viață îndestulată. În aceeași zi, Gulter îi spune lui Faiz minciuna auzită din gura Șaikăi, cum că Neriman a renunțat la Șinasi și nu invers. Seara, Neriman îl vede pe Șinasi pe stradă și îi iese în cale dorind să-i vorbească dar el o dezamăgește spunându-i că nimic nu mai are rost, că ea este ca și moartă pentru el.

Un destin la rascruce - episodul 6 rezumat
Aslî șterge covoarele iar la telefon răspunde soacră-sa. Zehra este îngrijorată, dar Kader, mama lui Emre, o invită pe la ele ca s-o vadă pe fata ei. Aslî îi spune maică-sii să nu vină în ziua aceea (ca să n-o vadă vânătă pe la ochi), dar sora și mama ei încă se amăgesc că totul este în regulă cu viața ei. Gulter și cu Faiz stabilesc că dacă Zehra cu Șinasi nu mai vin pe la ei, să meargă ele acolo, în vizită. În ziua în care se întâmplă asta, Șinasi este pus într-o situație delicată și se întâmplă cam același lucru cum s-a întâmplat în seara logodnei. Ozlem sună la ușă și când el deschide, îl îmbrățișează, dar Neriman tocmai cobora sa-i facă o cafea mătușii Gulter și îi vede, uimită. Șinasi pleacă împreună cu Ozlem, apoi Neriman, cu Gulter și Șaika, pleacă și ele acasă, aproape fără să spună nici un cuvânt.

Ozlem îl duce pe Șinasi la ea acasă, iar Șaika merge cu Neriman la firma lui Macit ca să-și ceară scuze pentru că l-a pălmuit pe iaht și să-i mulțumească pentru că n-a lăsat-o pe Pelin să-i facă rău. În timp ce Șinasi vorbește cu tatăl lui Ozlem că vrea să câștige bani și acceptă un contract cu agenția lui muzicală, Neriman primește de la secretara companiei vestea că Macit a închis telefonul și că nu vrea s-o vadă (interpretarea secretarei). Atunci ea și Șaika pleacă din birou, dar pe hol le așteaptă Macit, zâmbitor.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.