duminică, 2 august 2015

Yaman episodul 34 rezumat





Yaman episodul 34 rezumat
Imediat ce se termină recitalul Mirei, cu toții și dau seama că nici Tan nici Yaman nu sunt în sală și singurul care își dă seama că Tan l-a ochit pe Yaman și nu pe Mira este Mert. Mira vorbește la telefon cu Leyla care este la casa goală acum din Tozludere - în care se află Nevin legată. Leyla bate la ușă, insistă, dar pentru că Nevin nu poate răspunde și n-o aude când geme, pleacă. Tinerii, în casă la Selim, stau îngrijorați și așteaptă o veste. Selim și Kenan ajung la casa din Tozludere și pentru că Nevin reușește să dea jos un scaun și face zgomot, cei doi sparg ușa și astfel află de la ea că Tan l-a răpit pe Yaman.

urmează: Yaman episodul 35

La poliție Nevin le spune faptul că ea era în Izmir și Tan o suna fără să vorbească iar ea a crezut că este Turan, tatăl copiilor ei. La un alt apel Tan a vorbit și i-a spus că Turan este la spital în Istanbul și că vrea s-o vadă, dar să nu spună nimănui despre asta. După ce a ajuns la vechea casă, Tan i-a spus că Turan doarme și apoi i-a pus o batistă la gură și ea a adormit instantaneu. Mira, auzind cele spuse de ea, leșină și este dusă acasă de Selim. Mai târziu se trezește, dar situația de moment este prea tensionată pentru ea ca să mai meargă la unul din examenele pe care le avea la facultate.

Yaman episodul 34 rezumat
Tan îl duce pe Yaman pe o ambarcațiune unde îl ține legat dar și sub observație. Se bărbierește în timp ce se amuză pe seama lui Yaman care fiind legat la gură nu-i poate răspunde cum se cuvine, apoi Tan ia un pistol măcinându-i nervii lui Yaman sub amenințarea morții. Pentru că ambarcațiunea este în larg, Tan se mai duce să verifice direcția dar în acest timp Yaman încearcă să scape de sforile de la picioare, însă face o mișcare greșită și cade. Atunci Tan îl leagă mai bine ca să nu mai încerce să scape și stă tot timpul cu el. Dincolo, în casă la Sude, Mira face o adevărată criză de nervi din cauza tensiunii, alertându-i pe toți ai casei și pe prieteni. La poliție, Selim, Kenan și Mert urmăresc pe monitoare înregistrările video ale camerelor de supraveghere astfel că dau de urma lui Tan la debarcader. Turunc Nadir este informat de un bărbat și o femeie că dacă se află despre o anumită înregistrare video, se va afla că ei sunt implicați într-o crimă și pot fi arestați cu ușurință. Turunc nu se impacientează și îl strigă pe Cenghiz care era pe hol, și care îi împușcă pe cei doi, apoi șterge pistolul și îl pune în mâinile bărbatului ucis.

Beren observă că Kenan vorbește foarte familiar cu mama ei și încearcă să-l pună la punct dar Sude o oprește să-i vorbească pe un ton superior, lucru care o intrigă foarte mult pe adolescentă. Astfel, înaintea unei mici petreceri, ea ascultă convorbirea telefonică a lui Sude cu Kenan, fără să știe cu cine vorbește maică-sa. Când o întreabă, bineînțeles că ea nu-i spune și de ciudă, Beren o pârăște pe Sude lui Faruk. În acest timp Kenan este la restaurant, închis acum, stând de vorbă cu Ayșe. În noapte, Tan se străduiește să ajungă într-o anumită parte a țărmului.

Yaman episodul 34 rezumat
A doua zi lucrurile par să fie la fel ca și până acum. Mira își amintește un dialog cu el, când îi era profesor de pian, apoi se duce și ia o revistă cu scene din filmul "Marele Gatsby", trimisă de Tan din spital, despre care vorbiseră ei atunci și el o întrebase pe Mira dacă nu ar vrea să fie iubită așa cum Jay Gatsby o iubea pe Daisy Buchanan. Mira iese afară cu revista încercând să descifreze mesajul lui Tan și deodată își dă seama că trebuie să fie pe mare, într-o ambarcațiune pe care de altfel o și vede. Cu toții sunt alertați și se apropie de mal. Tan o sună pe Mira și îi cere să vină singură până la barca lui. Sude cheamă poliția. Mira se urcă într-o barcă, singură, cu toată opoziția mamei și sorei ei. Tan o vede venind, prin binoclu. Kenan pleacă și el, de la restaurant, cu o șalupă. În acest timp se apropie două ambarcațiuni ale poliției.

Mira ajunge pe barca lui Tan și după ce stau de vorbă despre cât de mult o iubește el și cum îl va împușca pe Yaman apoi se va sinucide, o roagă să-l lase s-o sărute măcar odată înainte să moară, înnebunindu-l de nervi pe Yaman. Mira acceptă și în timp ce se sărută cei doi, polițiștii trag înspre Tan care în secundele următoare moare.


sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al medcezir.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.