joi, 24 septembrie 2015

Prizoniera dragostei, episodul 17 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 17 rezumat
Yigit și Nur le povestesc mătușii Hafize cum s-au căsătorit și de ce încă se mai ascund. După aceea intră în anexă Elmas care îi vede pe cei doi soți sărutând mâna lui Hafize, care a crescut-o pe Nur și este ca și mama ei. Iclal încă se află la ușa de după care Aytul și Fîrat discută despre dragostea lui pentru Iclal și aluziv, despre soția lui Yigit. Iclal ar mai sta să asculte conversația, dar apare Nazan care vorbește tare și cei doi din încăpere o aud, astfel că ei doi tac și Aytul deschide ușa.



Prizoniera dragostei, episodul 17 rezumatIclal se uită la Fîrat apoi fuge și se închide în camera ei. După un timp o ceartă pe maică-sa că îi ascunde unele lucruri. Când intră Yigit și o găsește plângând, întreabă ce se întâmplă, dar Aytul spune că nu știe ce are fiică-sa. Yigit o îmbrățișează, dar în acel moment Nur urcă pe scări în vilă și îi vede pe cei doi îmbrățișați. De nervi, merge în camera ei și își face valiza nemaisuportând comportamentul soțului ei. Însă nu pleacă, ci se sfătuiește cu mătușa ei și i-l arată pe Yigit, seara la masă, cum lua o înghițitură din furculița fostei lui soții. La cina aceea, însă, Iclal scapă o aluzie privind relația (crede ea) dintre Nur și Fîrat, lucru care îîl determină pe Yigit să fie mai atent la ce se petrece cu soția lui.

A doua zi, Nur se duce la serviciu, la agenție, și face poze pentru o reclamă la parfum. De data asta Elmas este și ea acolo, și vorbește cu Fîrat în timp ce Nur pozează. După ședința foto, Nur și Fîrat stau la o terasă și se amuză, în timp ce Elmas îi filmează, ca să le facă iarăși rău ambilor, dar mai ales verișoarei ei. De ciudă că părinții ei au aflat că este nevasta lui Yigit, acum le va arăta filmulețul făcut ca să le demonstreze că Nur este o ușuratică.

Prizoniera dragostei, episodul 17 rezumat
Yigit și Iclal merg să ia masa la restaurant, dar la două mese mai încolo se așează Nur cu Fîrat. Acum, Iclal ține să-l facă gelos pe Fîrat, iar Nur pe Yigit. Iclal bea vin roșu, iar Nur o imită, dar pe când prima este oarecum obișnuită cu așa ceva, Nur se îmbată rapid, și înainte să provoace o mică dramă este adusă acasă de Fîrat, unde o preia Emin și o duce în dormitor. În acest timp Yigit merge în camera lui Fîrat și îi dă câțiva pumni ca să-l determine să nu se mai apropie atât de mult de soția lui.

A doua zi Nazan observă că Iclal are o spioană în persoana servitoarei. Ca să mai țeasă o intrigă, Nazan rupe o foaie din jurnalul lui Nur și o pune sub privirile lui Iclal, pe treptele către dormitor. După ce o citește (era o declarație de dragoste a lui Nur către Yigit, și era scris numele lui în fila respectivă), începe să tremure și să plângă ...


urmează: Prizoniera dragostei, ep. 18, ultimul episod

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.








7 comentarii:

  1. Rezumatul episodului 36 din Un destin la răscruce nu îl puneți?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba da, dar cred ca voi face o pauza cateva zile de la acest serial. Am o perioada incarcata, cu redecorari in casa....

    RăspundețiȘtergere
  3. La Yaman cand vom citi ep 49? Si bineinteles multumim! A, da, sa nu uit: probail ai vazut ca Furtuna pe Bosfor va incepe din 5 Octombrie. Si daca nu ai vazut tocmai ai aflat. Spor la treaba cu redecorarile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut :)) Incerc sa tin pasul cu celelalte rezumate. Desi ep. 49 nu este decat in turceste :-|

      Ștergere
    2. Ce-i drept ai putea lua o pauza cu rezumatele la Un destin la rascruce (oricum ai tradus destule inainte) si ai putea sa te concentrezi (cand nu esti ocupata) mai mult pe celelalte rezumate (YAMAN)
      parerea mea

      Ștergere
    3. La Yaman nu am decat cateva sute de vizualizari, deocamdata nu-mi aduce rating :) O sa ma ocup putin si de Paramparca - Furtuna pe Bosfor.

      Ștergere
    4. Am inteles...ma rog mie imi aducea zambetul pe buze, dar tu decizi. O zi buna!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.