miercuri, 23 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 35 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 35 rezumat
Faizal se înfurie și mai tare și începe să-i spună lui Faiz că el a omorât-o, încet, pe Naazan cu ura lui pentru familia propriei soții. Ea vorbește până când Faiz țipă să iasă din casă. După aceea Șinasi ar vrea să se reia ceremonia logodnei dar Zehra îi spune că deja Neriman are pe mână inelul lui Macit și că nimeni și nimic nu i-l va putea scoate de azi înainte. Cearta lor continuă și acasă, iar Șinasi îi spune Zehrăi că iubirea lui pentru Neriman nu se va termina niciodată.

Macit se ceartă și el cu Kerim, care acum îi aruncă în față că s-a logodit cu Pelin ca să nu renunțe la viața de lux, că a făcut-o pentru bani, că dragostea lui pentru Neriman s-ar fi terminat când a înțeles că poate deveni sărac. Macit este uluit de ceea ce aude și pleacă din casă, iar Inci tace vinovată. El ajunge la spital unde după o criză în care inima i s-a oprit, Pelin își revine și medicii spun că poate să intre câte o persoană, pentru foarte puțin timp, să o vadă, dar ea vrea să vorbească mai întâi cu Macit. El intră și îi vorbește, cerându-și iertare că a făcut-o să sufere, dar că el o iubește pe Neriman. Pelin se preface că doarme, iar după ce el pleacă, deschide ochii și plânge de ciudă, apoi își smulge branulele de pe brațe. Asistentele intră imediat la ea încercând s-o potolească.


Una dintre vecinele care i-au spus lui Nezahat despre Asîm vine la Zehra cu darurile de logodnă înapoi spunând că nu se mai face căsătoria. Zehra este foarte nedumerită, dar Nezahat înțelege că totul a fost din cauza lui Kader. În acest timp la școală Șinasi îi pune în vedere Ruyei să nu vorbească urât despre Neriman în fața lui. Apoi ea îi reproșează că n-o vede, că degeaba s-a străduit să-l ajute și să-l susțină, dar dacă el tot la Neriman se gândește, ea mai bine va pleca. Selim îi spune lui Kerim că dacă Macit tot a rupt logodna, atunci nici parteneriatul lor nu-și mai are rostul. Kerim îl minte pe Selim că fiul lui s-a răzgândit și că revine la Pelin.

Un destin la rascruce - episodul 35 rezumat
Macit o ia pe Neriman, care venise doar să-i dea verigheta lui Pelin înapoi, și spune că vor petrece o zi împreună, departe de tot răul. Închide ambele telefoane și demarează. Se opresc undeva la malul mării, iar el îi dă înapoi colierul cu cele două lumi împreunate. Zehra iese ca nebuna din casă și o caută pe Kader. Când era cât pe ce să renunțe, o vede pe viperă venind de la piață. Zehra se repede în părul ei apoi se bat, fără că cineva să poată interveni, până când obosesc de atâta păruială. Kader ajunge acasă ca după război, abia putând merge, cu părul smuls, plină de zgârieturi și de vânătăi. Nervos, Emre o aduce pe Aslî acasă, amenințând că va veni să-și ia fiul când se va naște. A doua zi Zehra este luată de poliție să dea declarație, pentru că are o plângere împotriva ei.

Pelin iese din spital, ajunge acasă și își cere iertare de la Macit că a vrut să-l pedepsească făcându-și rău, dar făcând rău și celor dragi ei. Macit spune că este de ajuns că și-a revenit. Când dă să plece, Faizal îl oprește. El îi dă inelul lui Pelin înapoi și îi spune să stea departe de Neriman, iar ea îi povestește ce sărbătorire a între rupt aseară și cum, dacă ar fi ajuns un pic mai târziu, pe mâna lui Neriman ar fi fost deja un alt inel. Macit este derutat, pentru că Neriman nu-i spusese nimic despre faptul că Șinasi venise să se logodească cu ea. Macit pleacă în viteză către școala de muzică și o cheamă pe iubita lui să-i dea explicații. După ce ea îi spune că totul e adevărat dar că l-ar fi refuzat pe Șinasi privindu-l în ochi, pt că așa-i ceruse Faiz, să-i dea răspunsul pețitorului privindu-l în ochi, Macit se urcă în mașină și pleacă să-l caute pe Șinasi care este la cofetărie cu Cihan. Imediat se iau la bătaie sub privirile lui Cihan care este dat la o parte. Neriman vine și ea, intuind ce are să se întâmple. Cihan o ține strâns în timp ce Macit îl bate măr pe Șinasi.

Un destin la rascruce - episodul 35 rezumat
Erdinc vine acasă la Kerim unde se întreține cu Inci, care nu știe ce învârte omul. Când Kerim vine acasă, amândoi discută pe terasă ca să nu fie auziți de Inci. Kerim susține același lucru ca zilele trecute, că mai are nevoie de ceva timp, iar Erdinc amenință dur, cu atacuri la familia lui. Șinasi ajunge acasă adus de Cihan. Zehra, când aude cine l-a bătut, îl scuipă. Cihan își dă seama că Șinasi nu a prea ripostat în această bătaie pentru că știa că lui Neriman nu-i place violența. A doua zi Șaika o informează pe Pelin despre cele petrecute, făcând-o din nou să tremure de ciudă. Ruya, când îl vede pe Șinasi bătut și dorind să intre așa la clasă, îi spune lui Fahriye să pună un anunț că se caută profesor de muzică, pentru că Șinasi va trece pe un post administrativ.

Macit a petrecut noaptea la Ozgur, iar Inci și Kerim sunt oarecum îngrijorați că nu știu nimic de fiul lor. Pelin discută cu Kerim în birou și el începe cu vechile minciuni că totul va fi ca înainte. Pelin îi dă replica spunându-i că nu este proastă și că și-a dat seama de mutările lui, apoi îi spune să stea liniștit că ea nu va permite să fie schimbări la conducerea firmei, și că asta o face pentru Macit, nu pentru el. Seara, Macit vine la intersecția din apropierea casei lui Neriman, o sună și o cheamă să coboare să o vadă. Ea refuză, dar Macit închide telefonul înainte ca ea să-i spună că nu vine. El așteaptă, apoi iese din mașină și face câțiva pași. Din spate, cineva îi dă cu un par la ceafă, apoi îl târâie în întunericul nopții ...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








9 comentarii:

  1. cat iubesc eu acest serial si fara rezumatele tale as fi in plop!

    RăspundețiȘtergere
  2. puneti cat mai repede rez epului 36

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu pot, ca n-am vazut acest episod, inca. Nu stiu daca azi am timp, la mine in casa este santier....

      Ștergere
  3. Stiu ca ai si tu o viata personala si probabil fff incarcata si cu multe probleme, dar te rog aminteste-ti si de noi, ne dorim sa vedem un nou rezumat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu despre viata personala este vorba, ci de faptul ca imi redecorez apartamentul. Eu, nu mesterii, in care mi-am pierdut increderea. De asta sunt ocupata, eu fac totul - varuiesc, retapisez o canapea, 2 fotolii si 6 scaune, cos draperii si perdele noi, curat parchetul si moblia, eu mut mobila de colo-colo, singura ca nu are cine sa ma ajute. De aceea, la sfarsitul zilei sunt franta si nu imi mai arde de seriale :) dar nu va uit, nu va uit, fii linistit-a, doar ca voi posta ceva mai rar episoade, o vreme.

      Ștergere
  4. Am o intrebare:Duygu si Ozgur se vor desparti?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.