vineri, 4 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 15 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 15 rezumat
Șinasi refuză colaborarea cu Pelin, apoi Neriman are ocazia s-o umilească pe verișoara ei, așa cum a făcut și ea alte dăți. Neriman îi spune că Macit nici nu are ce vedea la ea decât simplitate și prost gust în atitudine. Odată plecați din firmă, cei doi foști prieteni se ceartă încă odată. Pentru prima dată Neriman începe să gândească altfel, să-și dorească să scape de a fi inferioară. Și vrea să facă asta prin a schimba regulile din viața ei. Pelin, rănită în amorul propriu, vorbește cu Duygu despre cum e văzută ea de cei din afară.

Un destin la rascruce - episodul 15 rezumat
Macit află de la Inci că Neriman n-a fost la atelier și o sună să-i spună să nu renunțe la visul ei. Încă odată ea observă diferențe între Macit și Șinasi: unul e interesat de visele ei, pe când celălalt nu era. Când se duce din nou la atelier, vede pe cineva care desenează față în față cu ea, dar nu-i vede chipul, la început. Apoi Macit iese de după șevalet zâmbind. Inci se supără puțin și vrea să-l trimită la treburile lui, dar el îi arată fericit că nu poate, pentru că și-a plătit cursul. Neriman pufnește în râs. Deși nu arată, Inci îl înțelege pe fiul ei și după ce o va cunoaște pe Neriman mai bine, va fi de partea lui, dar din cauza lui Selim, la un moment dat, nu va fi capabilă să-l susțină.


Acasă la Demirhani, Selim discută cu Faizal posibilitatea de a-i da lui Neriman partea de avere care i se cuvine după mama ei. Faizal nu este de acord și va spune că nu vrea ca Selim să ia din partea fetelor lor, si nici să se atingă de acțiunile familiei Arcaoglu. Selim își menține poziția și nu se va mai sfătui cu soția sa pe tema asta decât încă odată, apoi fisura dintre ei se va adânci din acest motiv.

Un destin la rascruce - episodul 15 rezumat
Nezahat restabilește lucrurile cu maică-sa, iar aceasta îi dă bani să meargă cu Aslî să-și cumpere haine. Aslî și Nezahat se simt bine la cumpărături și se pregătesc să plătească și să plece acasă. Kader tocmai trecea prin fața magazinului și, văzând-o pe nora ei, îl sună pe Emre și îl anunță că nevastă-sa se distrează la piață. Emre se grăbește să le iasă în cale și vrea s-o ia cu forța pe Aslî. Nezahat stă între ei apoi el se enervează și se iau la bătaie, acolo, în stradă. Un trecător anunță poliția și toți trei ajung la secție. După ce le sunt luate declarațiile, polițistul o întreabă pe Aslî dacă face plângere împotriva lui Emre. El o privește sigur că nu va face, dar ea se hotărăște și spune că da. După aceea, Kader se duce acasă la Zehra și se ceartă în ușă, dar Zehra îi spune lui Aslî că soacra ei a venit să-i spună că-i pare rău de incident. Mai târziu, Emre vine la ele și-i aruncă la picioare lui Aslî rochia de mireasă. Ea o duce în dormitor și bagă foarfeca în ea făcând-o bucăți.

Un destin la rascruce - episodul 15 rezumat
Macit se apropie de Neriman din ce în ce mai mult, la atelier, iar Inci este uneori martora ascunsă a dialogurilor lor. Printre altele, discutând despre desenul făcut de el, Macit îi spune iubitei lui că n-o să renunțe niciodată (la ea), iar Neriman îi spune că ăsta e un lucru foarte bun. Apoi el o întreabă de ce opune rezistență, de ce se teme, iar ea răspunde că nu îi este ușor să se rupă de trecut. Macit înțelege că despre Șinasi ar fi vorba, și seara apare în cartier cu intenția de a-l întâlni. Întâmplător dă peste el și atunci oprește mașina, se dă jos și amândoi se pun față în față. Cihan este lângă ei. Apare și Pelin acolo, și Neriman și Fahriye. De parcă ar aștepta cu toții un semnal ca să înceapă confruntarea....

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.