sâmbătă, 5 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 17 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 17 rezumat
Selim cere permisiunea să discute cu Neriman și ei doi merg într-o cameră, dar restul familiei ascultă de pe hol tot ce discută. Selim îi spune că la un moment dat tatăl lui și al mamei ei, Nazan, a lăsat un testament în care împărțea averea jumătate și jumătate, copiilor lui, dar după aceea a anulat acel act și i-a lăsat totul lui. El acum vine să repare cât se poate această greșeală. Neriman se supără și îi spune că vrea totul înapoi, inclusiv durerea și lacrimile mamei ei, apoi zice că n-o să uite niciodată că el a venit să cumpere trecutul. Selim pleacă rănit de aceste vorbe dar nu va renunța la ideea de a-i da înapoi averea cuvenită lui Neriman, gest pe care el îl face pentru sora lui moartă, în primul rând.

Acasă, Faizal se îmbracă și pleacă spre firmă, crezând că-l găsește acolo pe soțul ei. Macit o sună pe Neriman, care îi spune că are niște probleme și vor vorbi mai târziu. Faiz, fericit că fata lui a știut cum să se comporte cu Selim, o lasă din nou să meargă la cursul de pictură. Dar pentru că apucase să-i dea mesaj lui Macit că nu merge la atelier, el o cheamă pe faleză să-o vadă. Acolo, amândoi dau nas în nas cu Șinasi, care se oprește preț de câteva secunde, dar nu spune nimic și pleacă mai departe, la Cihan. Acolo fiecare vorbește despre ce este mai urgent: melodia pe care Șinasi tot amână s-o scrie, și invitația la cină pentru Șaika din partea lui Cihan.


Selim ajunge la birou și constată că Faizal și Duygu îl așteptau. Faizal începe să bănuiască unde a fost soțul ei și din nou el îi spune că-i dă lui Neriman ceea ce a moștenit de la mama ei, iar Faizal amenință că o să-i pară rău dacă face așa ceva. În toiul discuției aprinse, Pelin deschide ușa biroului și se uită cu ochii mari la tatăl ei, apoi izbucnește și ea. Pentru că ușa este deschisă, Șaika, venită cu un dosar, aude totul. Pelin îi reproșează tatălui ei că a părăsit-o, la fel ca și Macit, pentru Neriman.

Un destin la rascruce - episodul 17 rezumat
Șinasi termină de scris piesa și i-o aduce Ruyei apoi îl roagă pe dl. Nihat să-i dea un avans. Acesta aprobă, iese pe hol și vorbește cu un om de încredere, Reșat, spunându-i s-o caute pe Șaika peste tot și să i-o aducă. Vecinele vin acasă la Aslî și o tot întreabă de sarcină, apoi bârfesc despre faptul că ea, femeie măritată, stă la maică-sa. Nezahar încearcă să le închidă gura bârfitoarelor dar până la urmă iese cu Aslî la plimbare, ca să n-o ia gura pe dinainte, și o vede pe Șaika flirtând cu Cihan, la care visa și ea.

Neriman se sfătuiește cu Fahriye, ca de obicei, iar prietena ei îi spune că va trebui să se obișnuiască cu ideea că are cu adevărat dreptul la moștenirea mamei ei. Apoi Șaika vine să le spună ce criză de nervi a făcut Pelin la firmă. Acasă, Selim este amenințat de Faizal că în câteva zile ea și fetele vor pleca la cabană. El nu se împotrivește și spune că nu renunță la ideea de a o pune în drepturi pe Neriman, ca măcar odată în viață să facă ceea ce este corect. Macit are din nou o discuție cu Inci, și îi spune că dacă taică-său vrea să-l dezmoștenească pentru că s-a îndrăgostit, nu are decât, el va accepta orice. Kerim aude convorbirea și apare în încăpere.


Șinasi îi dă jumătate din bani lui Cihan, ca fiind partenerul său, și îi spune s-o ducă pe Șaika într-un restaurant de lux, cu taxiul, adică din nefericire, tocmai în locurile unde Nihat o caută .. Macit este la firmă și vorbește cu Neriman la telefon afară din birou, dar în spatele lui se află Kerim care apoi îl cheamă să discute între patru ochi amenințându-l foarte serios cu dezmoștenirea. După aceea Macit, foarte răvășit, se duce la Neriman la atelier și îi pune o singură întrebare: dacă tatăl ei s-ar împotrivi relației lor, ea pe cine ar prefera? Pe el sau pe taică-său? Neriman este încurcată și spune că nu l-ar răni pe taică-sau. Macit pleacă foarte tulburat. Kerim vorbește la telefon cu Inci și o presează să discute cu eleva ei în calitatea de mamă a lui Macit. Așa că Inci îi spune aproape direct lui Neriman, că dacă Macit va rămâne cu ea, ei îl vor pune într-o situație în care nu mai fost niciodată.

Seara, Gulter și Neriman merg pe la Zehra în vizită, și ele o întreabă pe Aslî dacă a fost consultată de vreo moașă. Zehra spune că nu și se bucură că Gulter poate să o ajute pe fata ei, dar Aslî își amintește de ziua în care a fost controlată dacă mai era fecioară și leșină.

Un destin la rascruce - episodul 17 rezumat
Cihan o ia pe Șaika de la firmă și merg la un restaurant de lux unde întâmplător iau masa și Macit cu Onur. Unul dintre chelneri o recunoaște pe Șaika și îl anunță pe Reșat că este acolo. Acesta vine și vrea să se convingă că femeia despre care i-a spus chelnerul este chiar aceea pe care o caută el, dar și Șaika îl vede pe Reșat și îi spune lui Cihan că trebuie să plece de acolo. În acel moment Onur cu Macit termină de mâncat dar la ușă așteaptă niște paparazzi și Macit iese prin spatele restaurantului, încurcându-se cu mașina printre străduțele întortochiate. Cihan și Șaika aleargă urmăriți de Reșat și de chelner, până când un tip cu un stilet le iese în cale. Atunci Cihan vrea să se bată, dar individul îl rănește. Înainte ca Reșat s-o poată lua pe Șaika, apare Macit cu mașina și cei doi intră pe bancheta din spate. Șaika spune să nu meargă la spital ca să nu fie implicată poliția și atunci îl sună pe Șinasi care-l ajută pe Macit să-l care pe Cihan în casă. La ușă deschide Neriman, care încă se afla acolo cu Gulter. Macit se uită la ea înmărmurit...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








9 comentarii:

  1. Multumim mult Oana! Esti grozava! As vrea sa te intreb cand pui episodul 46 din Yaman?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As avea timp astazi sa-l vad. Poate-l pun pana diseara, mai tarziu. ;) stii tu, cam seara ma dun sa vad seriale.

      Ștergere
    2. va rog sa ma ajutati cu o informatie, din cand in cand, la unele episoade, cand se intampla ceva mai trist ca sa zic asa, pun pe fundal un fragment dintr-o melodie dar doar din instrumente (vioara cred) v-as fi recunoscator daca imi puteti indica melodia/piesa. multumesc

      Ștergere
    3. eu nu te pot ajuta la partea muzicala, dar daca sunt alti cititori pasionati de muzica serialului, care au informatii in acest sens, poate te vor ajuta ei.

      Ștergere
  2. multumim mult de rezumat,draguta ce de obicei si eu incantata la maxim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Când postați și rezumatul episoadelor următoare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. zilnic cate un episod. Cand, din diverse motive nu pot posta episodul, il pun in ziua urmatoare.

      Ștergere
  4. Când postați și rezumatul episoadelor următoare?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.