duminică, 6 septembrie 2015

Yaman episodul 46 rezumat





Yaman episodul 46 rezumat
Mert și Eylul nu s-au putut căsători din cauza Mirei care n-a venit să le fie al doilea martor. Selim râde când aude despre asta de la Gamze. Yaman e cu motocicleta și se grăbește, dar la o curbă, carosabilul fiind umed, scapă controlul și se izbește de o mașină. El nu pățește mare lucru dar motorul lui e praf. După ce duce motorul la atelier, se ceartă cu Kenan pe tema felului în care se poartă cei bogați cu ei.

Mert și Eylul au surpriza să vadă că toți prietenii lor stiau că se vor căsători. Uzay, fostul prieten al lui Eylul, îi dă drept cadou de logodnă un splendid inel care produce unele disensiuni între cei doi logodnici, pentru că Eylul îl poartă mereu și fiind mare, eclipsează inelul de logodnă dat de Mert. Yaman este într-un autobuz și se gândește la Mira care e pusă la aparatul tomograf și care este la acel spital împreună cu Orkun. Yaman o caută pe Mira la un hotel, unde face gălăgie pentru că i se spune că nu e nimeni cu acel nume înregistrat la ei. Până la urmă personalul hotelului e nevoit să cheme poliția.

urmează: Yaman episodul 47

Yaman episodul 46 rezumat
Kenan se duce la Sude la serviciu și o sună, apoi îi spune să se uite pe geam. Ea nu mai știe ce să facă să-l convingă să plece de acolo, ca să nu-i creeze probleme. Merg amândoi la garaj ca să discute, Kenan reproșându-i că-l face pe Yaman să sufere pentru că a educat-o pe Mira să fie la fel ca ea. Apoi vorbesc despre ei doi, că nici unul nici celălalt nu au uitat ce au trăit împreună. Selim, care tocmai fusese anunțat că Yaman e la poliție, împreună cu Sedef ajung la garaj și îi surprind pe cei doi aproape sărutându-se.

Yaman episodul 46 rezumat
Uzay discută cu colegul lui de cameră despre logodna lui Eylul, și el pune pariu că la vară se vor despărți. Mira, din spital, vorbește cu prietenii ei pe internet. Seara, Kenan se trezește cu Sude în camera lui. Uzay îi propune lui Eylul să intre în industria modei, ceva ce ea de multă vreme își dorea, ca și consultant de fashion pentru o revistă. Eylul acceptă imediat. Yaman vine în casă (la vila Serez, unde se află și Eylul cu Mert și Sedef cu Selim) și aude că Mira va veni pe la ei. Yaman și Mira găsesc momentul să fie singuri și discută despre cum s-a făcut de nu mai sunt împreună. Apoi discuția lor continuă la o plimbare prin Altînkoy. Yaman o întreabă dacă-l iubește pe Orkun, iar Mira îi spune că nu. De aici, se împacă și el îi spune că a pregătit o mică surpriză, pe un iaht. Acolo este Orkun, chemat de Yaman. Le spune celor doi că s-a răzbunat și că n-au decât să rămână împreună, că se potrivesc. El pleacă iar Mirei i se face rău.

Yaman episodul 46 rezumat
Kenan și Sude se întâlnesc din nou, seară de seară, deși ea ar vrea o pauză pentru că au venit fetele ei acasă. Kenan se duce să discute cu Yaman despre cele întâmplate și este de acord cu ceea ce i-a făcut Mirei. La închisoare Asîm are o criză de inimă și visează că cineva i-a pus o pernă peste față ca să-l sufoce. Apoi bătrânul om de afaceri este dus la spital, dar familia încă nu-l poate vedea. Hasan vine la casa unde locuiește Yaman cu mama sa și îl sfătuiește pe băiat să fie atent la Turunc Nadir că acel om îl are în vizor. Yaman nu prea crede ce spune Hasan și e gata să se ia la ceartă, dar intervine Kenan și îi determină pe amândoi să plece la treburile lor. Enervat, Hasan vrea să trimită un sms lui Nadir, dar pe moment lasă lucrurile așa cum sunt.

Yaman episodul 46 rezumat
Nadir o obligă pe Leyla să mai rămână în serviciul lui și să îl ajute cu niște documente, deși ea ar vrea să scape de acolo cât mai repede. Ayșe nu știe toate astea și crede că Leyla i-a luat locul de muncă intenționat. Yaman se duce la sala de balet să vorbească cu Elif și de la ea află de Asîm că este la spital. Acolo, Sedef îl roagă să meargă la spitalul principal din Altînkoy și să sustragă toate informațiile din sistemul informatic despre Ender. După aceea Sedef intră la Asîm care-i spune că vrea să schimbe testamentul doar în favoarea ei și a lui Mert. Sude, curioasă întredeschisese ușa rezervei și aude ce spune Asîm.

Episodul se încheie cu o conversație între Mira și Orkun, în care ea îi spune că nu mai vrea să fie cu el și că suferă după Yaman, discuție pe care Yaman o aude de după un perete despărțitor.

Daca ți-a plăcut, dă și la alții:




sursă foto: capturi video de pe trailere youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








3 comentarii:

  1. Multumim mult! Acum tu esti singura mea baza in legatura cu serialul Yaman, pana acum am vazut pana la episodul 45 tradus pe o alta pagina dar acum una din cele doua fete si-a luat vacata 3-4 saptamani.
    Acum doar daotrita tie pot sa urmaresc (cumva) serialul meu preferat. Desi imi este greu sa ma obisnuiesc cu un singur episod pe saptamana iti sunt extrem de recunoscatoare. Multumesc din toata inima :x
    FELICITARI PENTRU CEL MAI GROZAV BLOG!!!
    P.S: Mi-a soptit o pasarica un lucru care m-a bucurat, ca tu mai ai si alte bloguri. Mi-ar face mare placere sa le vizitez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andreea! :-f ma magulesti :) serialul se gaseste pe niste pagini de facebook in engleza, cu subtitrare in engleza. Nu sunt toate episoadele din sezonul 2, dar multe din ele sunt. Pentru protectia acelor pagini nu dau linkul, dar cred ca daca te straduiesti putin, le gasesti. Si mai sunt o gramada de forumuri grecesti si bulgaresti care scriu despre serial (le traduc cu google), dar acolo intr-adevar e mai greu de inteles ce spun userii, chiar daca uneori google isi face treaba binisor de tot.

      Oricum, episodul 47 parca nu e cu subtitrare, va trebui sa-l intuiesc in mare parte. Doar niste scene traduse gasesc la el.

      Da, mai am un blog culinar, este in lista "ce mai citesc" din coloana din dreapta. Restul blogurilor mele au fost sterse (de mine). Ca nu ma puteam tine de ele.

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet o sa incerc sa le gasesc si abia satept sa intru pe blog.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.