miercuri, 2 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 16 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 16 rezumat
În stradă se află Neriman, Pelin, Șinasi, Macit și Cihan. Pelin o rănește pe Neriman spunându-i că după ce Macit o va părăsi, nimeni n-o va mai dori și va fi singură, iar Macit și Șinasi sunt gata-gata să se ia la bătaie, deși Neriman intervine între ei doi. Cea care pune capăt acestei adunări ciudate este Șaika. Ea vine repede să anunțe că Faiz se îndreaptă spre ei. Atunci Neriman îl roagă din suflet pe Macit să plece. Atât el cât și Pelin se urcă în mașini și dispar în noapte.


Gulter vede că Aslî a făcut fâșii rochia de mireasă și o compătimește pe fată pentru ce a îndurat la Emre. A doua zi, Inci este nevoită să-i spună lui Kerim că Macit este cu adevărat îndrăgostit de Neriman, că fata ia lecții de pictură la ea la atelier și că fiul lor vine acolo zilnic pt că și el și-a plătit un curs. Kerim se enervează și când apare Macit în living îl amenință că-l dă afară din casă dacă mai umblă cu acea fată simplă. În acest timp Șaika îi deschide ochii lui Neriman și îi spune că de la familia Arcaoglu precis are ceva moștenire de luat.


Selim și Faizal vorbesc din nou de intenția lui Selim de a-i da lui Neriman o parte din acțiuni, și să o pună și pe ea în drepturile ei, alături de Pelin și de Macit, la firmă. Faizal ține partea fiicei ei și amenință că dacă el va continua cu prostia asta, ea își va lua fetele și-l va părăsi. La firmă, Macit îi povestește despre discuția cu tatăl său lui Onur, dar Pelin ascultă la ușă totul.

Un destin la rascruce - episodul 16 rezumat
Gulter și Zehra discută de unele și altele crezând că Aslî a adormit, dar ea apare răvășită și spune că vrea să-i fie scos copilul din ea. Cele două rămân perplex, alături de Nezahat care nu știe nici ea ce să mai zică. După aceea Zehra o sfătuiește pe fiica sa să nu avorteze, ci să-l crească pe copil, așa cum și ea a crescut copiii fără tată, dar Aslî observă că Zehra și-a iubit fostul soț, pe când ea îl urăște pe Emre. Zehra o sfătuiește pe Aslî să nu renunțe la copil, pentru că este nepotul ei. Dincolo, Emre și maică-sa "toacă" același subiect, dar Kader spune că după ce-i mai crește burta lui Aslî va veni singură înapoi la el și insistă să nu meargă el la ușa Zehrăi.

Pelin îl caută pe Macit să-i amintească de faptul că urma să se întâlnească toți 3 la el acasă dar nu-i răspunde, pentru că se află în nordul Turciei, cu Neriman, într-o regiune unde ninge ca în povești. Pelin merge la Șaika să afle ceva de la ea, dar roșcata nu-i spune (și chiar nici nu știe) și după aceea sună, dar zice că Neriman nu răspunde. În pădurea înzăpezită, Neriman îi spune lui Macit că se teme să nu cadă, iar el răspunde că la fel și că are nevoie de ea astăzi, să-l țină de mână, iar dacă mâine n-o să-l mai vrea, nu se supără, dar azi are nevoie de ea. Macit întinde mâna dar Neriman nu schițează nici un gest, apoi el se întristează și face câțiva pași înainte. Neriman aleargă către el și îl prinde de mână, râzând. Pleacă apoi către un popas în pădure, seara fac un foc afară și doi chitariști le cântă, iar ei dansează așa, pe zăpadă, înfofoliți, alături de alți îndrăgostiți singuratici.

În Istanbul e seară, Pelin și Onur vin acasă la Macit dar află surprinși că el nu este acolo. Macit o aduce pe Neriman acasă, el pleacă, iar Faiz este foarte supărat că n-a anunțat că întârzie și n-a răspuns la apeluri. Neriman spune că a fost cu o colegă de la atelier, însă Faiz îi interzice ca de acum încolo să mai meargă la cursul de pictură. Șaika, din bucătărie, aude toată conversația. Pelin din nou îi reproșează lui Macit distanța dintre ei și se supără când înțelege că și-a petrecut ziua cu Neriman. Macit iese pe terasă, o sună pe iubita lui, care crede că la telefon este tot Fahriye cu care tocmai discutase, și care spune că doar au dansat... Macit râde și îi răspunde că n-a fost numai atât. Pelin se apropie și ascultă conversația lor, după care îi spune că atunci când el o să piardă numele de Arcaoglu, Neriman n-o să-l mai vrea.

Un destin la rascruce - episodul 16 rezumat
A doua zi dimineață niște lucruri se pun în mișcare. În familia lui Selim este oarecare freamăt. Faizal, Duygu și Pelin observă că tatăl lor a plecat dar sunt nedumerite că nu răspunde la telefon. Duygu presupune că s-o fi dus la firmă, dar menajera care se află în încăpere, zâmbește și doar dă din cap că nu. Fahriye află despre ce s-a petrecut ieri dar și că Neriman nu mai are voie la atelier. Îndrăzneață cum este, îi spune ce are de spus lui Faiz dar înainte ca el să poată răspunde ceva, se aude soneria. La ușă, Selim îi zâmbește lui Neriman care venise să deschidă...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








5 comentarii:

  1. DE CE ai trecut direct la 16? 14,15=?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ca-l aveam scris deja. 14 si 15 o sa vina si ele, doar ca trebuie sa le revad, ca nu le-am rezumat la timpul lor...

      Ștergere
  2. Buna ziua si felicitari pentru munca depusa ! Poate cineva sa-mi zica si mie numele artistei si piesa care se difuzeaza in acest episod in momentul cand ii arata pe cei doi indragostiti la munte?Va rog mult de tot .Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cristina! Bine te regasesc pe blogul meu :) multumesc pentru cuvintele frumoase, insa la melodii nu te pot ajuta, din pacate! Sper ca altcineva, pasionat de muzica serialului,. sa stie sa-ti raspunda la intrebare. Altfel, imi place foarte, foarte mult acest serial, dar la faza cu melodiile m-ai pierdut :)

      te pup, o seara excelenta!

      Ștergere
    2. Si eu am gasit un fragment din melodie tocmai ieri.Am cautat Ask Tema Cover insa nu am gasit artistul,doar fragmentul din melodie.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.