miercuri, 2 septembrie 2015

Prizoniera dragostei, episodul 11 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 11 rezumat
Faptul că Nur a salvat-o de la moarte pe Iclal va schimba părerea și atitudinea acesteia despre soția lui Yigit. Nur nu a fost rănită grav, dar a avut un picior și o mână fracturate. După ce revine de la spital, Nur începe să-i urmărească pe Yigit și pe Iclal și plânge văzând că ei se comportă aproape ca o familie normală. Elmas o surprinde odată în fața ușii întredeschise a camerei lui Mert, unde se află și părinții lui. Însă Yigit este mult mai atent cu soția sa acum, și riscă, petrecându-și mult timp cu ea.


Prizoniera dragostei, episodul 11 rezumat
Elmas o vede pe Nur căutând de lucru prin intermediul anunțurilor din ziar, pentru că Aytul o jignește că are totul de-a gata acolo și că îi convine acest stil de viață, dar oare cine ar fi angajat-o dacă nu se cununa cu Yigit? Elmas, ca să-i facă probleme, vorbește cu o prietenă de la o agenție de modele s-o primească pe Nur în locul altui model, dar ea să știe că vine pentru postul de secretară. În grădină, Iclal, Nazan și Aytul stau la o cafea, dar când vine vorba despre bona lui Mert, Iclal începe să-i ia apărarea în fața celor două. Într-o zi Iclal și Yigit au o ceartă pentru că își dă seama că soțul ei de fapt, fuge de ea, Iclal aruncă o vază pe jos și o face țăndări, Yigit ripostează la început apoi tace, iar Nazan și Cahit se amuză de la etaj ascultând ce tărăboi fac. Ca să încheie scandalul, Iclal merge în dormitorul ei iar Yigit îi dă un calmant, apoi la întrebările ei îi răspunde că la timpul potrivit va sta de vorbă cu ea. Seara, se întâlnește din nou cu Nur, afară, la adăpost de priviri indiscrete și îi spune că i face rău lui Iclal cu jocul ăsta de-a căsătoria.

Apariția lui Fîrat, complică echilibrul fragil al familiei. El începe să se intereseze de când s-a trezit Iclal, vrea să știe tot felul de amănunte despre rudele sale, lucruri care în mod obișnuit n-ar trebui să intereseze așa de mult. Aytul nu este încântată de revenirea lui în familie după niște ani și ar vrea să-l vadă cât mai repede plecat, dar el spune că Yigit l-a rugat să mai rămână. 

Așa că Elmas și Yigit o aduc pe Nur la agenție pentru postul de secretară, iar acolo prietena lui Elmas o convinge să dea o probă, pe motiv că fotomodelul pe care-l avea lipsește. Nur se învoiește cu greu. Acasă, Nazan se ceartă cu Iclal, la piscină, și îi spune cumnatei să-și vadă de familia ei și de învârtelile lui Cahit. Nazan se enervează și începe să controleze prin buzunare hainele soțului ei, care în acest timp îi dăruiește amantei lui, Elmas, o broșă scumpă, la el la birou. Nazan găsește factura de la bijutier într-unul din buzunare și sună la magazin să se intereseze despre ce bijuterie a fost cumpărată. Află că Cahit a luat o broșă și că l-a mințit pe bijutier că săptămâna viitoare este aniversarea căsătoriei lui.

Prizoniera dragostei, episodul 11 rezumat
Nur este dusă la machiaj și pregătită pentru o ședință foto. Cei doi fotografi sunt foarte încântați de frumusețea ei și de faptul că este fotogenică și cooperează cu ei. De unde trebuia să fie o dezamăgire, Nur este o surpriză plăcută pentru cei din agenție. Yigit o așteaptă afară și este iritat că a durat atât de mult, crezând că soția lui a discutat despre postul de secretară. Dar când Nur revine, ei doi stau de vorbă și ea află că Elmas știa că se va duce la agenție pentru a poza. Ceea ce-i spune Yigit o pune pe gânduri în privința sincerității lui Elmas. 

Iclal, acasă, are o nouă revenire de memorie în fața oglinzii, loc în care de cele mai multe ori i-au revenit amintirile. Acum începe să înțeleagă de ce s-a petrecut accidentul și își amintește că Yigit îi cerea divorțul. A doua zi dimineață Yigit se grăbește să plece și o lasă pe jos pe Elmas, care stă să-l aștepte pe Cahit. Nazan o vede în fața intrării și iese să vadă ce face acolo, apoi observă uluită broșa de la pieptul ei. Pozele lui Nur au ieșit foarte bine, așa că cei de la agenție aplică posterele cu ea pe panourile publicitare stradale chiar a doua zi, așa cum le-a cerut șefa agenției. Când la vede Yigit, rămâne înmărmurit de uimire ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.