miercuri, 2 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 13 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 13 rezumat
Neriman observă prea târziu că Macit era cu adevărat într-o ședință. Partenerii de afaceri se ridică de la masă și spun că anulează contractul. După ce aceștia ies, Macit închide ușa și o ceartă pe Neriman pentru gestul făcut. Ea vrea să spună că el i-a dat mesaj pe telefon dar Pelin intervine și n-o lasă să-și termine fraza. Macit, de furie, nu este atent la acest amănunt și enervat de faptul că au pierdut o afacere de milioane de dolari îi spune lui Neriman să nu mai vină niciodată pe la firmă că n-o să mai fie primită înăuntru.

Fahriye rămăsese pe hol, cu Șaika, încercând să-i explice acesteia de ce veniseră ele la firmă - de fapt, veniseră și ca să poată determina concedierea Șaikăi, pe care Gulter nu o dorea cu serviciul acolo. Amândouă aud cum tună și fulgeră Macit. După ce Neriman iese din birou, Pelin are grijă să toarne gaz peste foc și să spună că Neriman este complet vinovată pentru ratarea contractului. Șaika iese cu fetele să le conducă dar în fața clădirii se întâlnesc cu Selim care se bucură s-o vadă pe Neriman, deși ea îi răspunde cu răceală. Șaika îi spune lui Selim că de- acum încolo nepoata lui nu mai are voie să vină la sediul companiei pentru că Pelin a dat-o afară. Atunci Selim cere ca nepoata lui să aibă acces în clădire oricând, fără să i se pună întrebări.


În urma incidentului Pelin exagerează importanța acelui contract și începe să-l învinuiască indirect pe Macit pentru anularea contractului de milioane de dolari de parcă în acel contract stătea tot prestigiul firmei Arcaoglu Tekstil. Mai târziu va răspândi această acuzație și către Kerim (îi povestește destul de detaliat toată povestea), iar Inci și Kerim vor avea din nou o discuție tensionată pe acest subiect, Inci luându-i apărarea fiului ei, spunând că nu este nici primul nici ultimul contract pierdut și că nu înțelege de ce atâta tărăboi pe tema asta. Mai sunt și alte firme cu care se pot încheia contracte avantajoase.

Un destin la rascruce - episodul 13 rezumat
Macit pleacă nervos de la firmă și o determină pe Neriman să se întâlnească cu el la terasa de la debarcader. Acolo cei doi se ceartă, pentru că el deocamdată nu știe, și nu va afla încă, despre mesajele primite de Neriman de la Pelin. Când el îi spune lui Neriman că gata, s-a terminat nu vrea s-o mai vadă, ea se uită cu reproș apoi dă dă plece, dar Macit o oprește și îi mărturisește că îl atrage foarte mult și că nu poate sta multă vreme fără s-o vadă. Când ajunge acasă, își ia porția de muștruluială din partea lui taică-său, care nu vrea să mai audă vreodată de Neriman și care așteaptă de la el căsătoria cu Pelin sau măcar obținerea unei semnături de la ea.

Familia Demirhan ia masa în sufragerie și Pelin vrea să povestească și acasă despre insuccesul pe care-l pune pe umerii lui Neriman și a lui Macit. Dar Selim se răstește la ea că știe tot ce a făcut și ea pălește, după care Selim îi spune că Neriman poate să intre oricând dorește în firmă, apoi se ridică de la masă. În familia Demirhan se conturează două tabere: Selim, care-i ia partea nepoatei lui, și care este susținut de Duygu, iar în cealaltă tabără, Faizal și Pelin care nu vor să rupă din averea lor pentru a-i da lui Neriman partea (în curând Selim va pune această problemă pe tapet, el vrea să facă dreptate, și să-i dea lui Neriman partea ei de moștenire de pe urma mamei sale. )


În Fatih, acasă la Faiz, el din nou aduce în discuție adresa locului de muncă la Șaikăi, dar ea îi spune deschis că n-o să permită așa ceva și că nu vrea să fie controlată. Faiz răspunde că nu despre control este vorba, dar să vadă și el dacă e o firmă serioasă și de încredere. Șaika repetă că asta nu este treaba nimănui decât a ei. De altfel, pentru Șaika se apropie momentul în care va avea probleme cu Pelin, căreia deja i se pare că o cunoaște de undeva. Emre deja nu mai suportă ca Aslî să stea cu mama ei în loc să vină la soț și vrea să meargă la Zehra s-o ia. Kader, însă, îl liniștește și îi spune să nu se ducă el după nevastă-sa, ci să stea s-o aștepte, pentru că va veni singură la ușa lui, când o să se vadă sarcina. Emre nu prea este de acord cu propunerea maică-sii, dar deocamdată îi face pe plac.

Duygu și Onur se întâlnesc din ce în ce mai des, chiar dacă Pelin le-a pus bețe-n roate relației lor, încercând s-o facă pe Duygu să creadă că el are deja pe cineva. Adevărul este că Onur o iubise enorm de mult pe Pelin și că din cauza ei plecase la Paris ca s-o uite și să poată să cunoască pe altcineva. Cei doi lămuresc sentimentele dintre ei și încearcă să se apropie mai mult. Aslî, care a venit acasă la Zehra, face o criză de nervi când vede că plapuma ei nu mai este și maică-sa îi dă să se acopere cu plapuma păstrată pentru musafiri. Șinasi intră să vadă ce-i cu țipetele alea, și ea îi spune că propria ei mamă o consideră ca pe un musafir, nu ca pe copilul ei. Zehra, conștientă de greșeala ei, se apucă să facă o plapumă nouă cu puful de la două perne, și coase la ea până o prind zorii și soarele strălucește pe cer. Intră la Aslî care doarme adânc, o învelește cu plapuma, și prin somn, Aslî nu mai dă drumul colțului de plapumă cu care este învelită. Ba mai mult, în dorința de a uita tot ce a însemnat căsnicia ei de până acum, doarme tot timpul și nu se mai ridică din pat, îngrijorând-o pe Zehra, în primul rând.

Un destin la rascruce - episodul 13 rezumat
Macit, care luase din apă unul din desenele aruncate de Neriman după ce plecase de la Inci, îi cere mamei lui să repare greșeala făcută, s-o sune pe Neriman și să-i spună că bursa a câștigat-o pe drept și s-o roage să vină la curs. Neriman, bucuroasă, acceptă și revine la atelier. Șinasi cu Cihan merg la biroul lui Nihat, iar acesta le spune că fiica lui Ozlem, a fost trimisă la studii în străinătate, apoi le-o prezintă pe Ruya, o frumusețe roșcată cu ochii verzi, care va lucra cu ei. Neriman ajunge la aatelier iar Inci o pune să deseneze exact ceea ce vede, adică o sculptură care reprezintă două mâini împreunate. După ce termină desenul, pleacă pentru câteva clipe din cameră iar când se întoarce găsește desenul ei încojurat de o inimă făcută cu pixul. Întreabă cine a făcut asta, iar din biroul lui Inci iese Macit, care spune că el, că acea inimă reprezintă iubirea lui, este inima lui, și mâinile sunt ale lor...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








6 comentarii:

  1. Multumiri si din partea mea!
    Am insa o intrebare,de ce dupa ep.13 ai sarit la 16?Ce se intampla cu ep.14 si 15?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primele 15 episoade le-am vazut fara sa le rezum in timp ce le urmaream, si trebuie sa le vad din nou. Celelalte le am deja scrise (pana pe la ep. 25) voiam sa respect ritmul de un episod pe zi, ca marti nu am postat nici unul, parca.

      Ștergere
  2. Multumim mult, Oana pt tot ce ai facut pt noi si ai niste rezumate foarte frumoase, dar te rog adauga-le si pe cele la episoadele 14 si 15.... Pt ca nu au continuitate si se rupe tot farmecul...noi, cei ce nu stim fff bine turca nu prea intelegem nimic din cele de pe youtube netraduse, asa ca ultimq speranta e la tine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag! Le rezum si pe celelalte doua, doar ca trebuie sa le revad... dar nu-i problema. vezi si raspunsul de mai sus. Zilele astea sunt ocupata cu niste schimbari in apartament si nu prea am timp de vizionat seriale. Dar imi revin...

      Ștergere
  3. Cum o să reacționeze Macit când va afla că Pelin s-a dat drept el și îi trimitea mesaje lui Neriman? Și în ce episod va fi asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu reactioneaza in nici un fel, doar ii cere lui Neriman sa vada acele mesaje. Nu mai stiu episodul, mie lucrurile astea (ce in ce episod s-a petrecut) nu mi se par deloc importante, si nu le retin.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.