luni, 14 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 26 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 26 rezumat
Macit îi spune lui Inci că acceptă căsătoria cu Pelin, dar să nu-și facă nimeni iluzii, va fi o căsătorie doar pe hârtie, și va dura doar până lucrurile intră în normal. Faizal o anunță pe Pelin despre schimbarea lui Macit, iar ea se bucură că-și poate pune în aplicare planurile de răzbunare. Macit reușește s-o vadă pe Neriman tot cu ajutorul lui Fahriye, vrea să-i spună despre căsătoria cu Pelin dar ea este atât de fericită și vorbește despre viitorul lor împreună încât el nu poate să-i spună deocamdată nimic.

Zehra vine iarăși la Aslî și face treabă prin casă și mâncare. Kader nu e mulțumită de nimic, nici de supă, pe care Ismail tocmai a lăudat-o, dar Zehra tace și îndură totul pentru fata ei. Când ajunge acasă, abia o mai țin picioarele de durere. Nezahat acceptă să se mai vadă cu Asîm ca să se cunoască mai bine, dar mai mult pentru că-l vede pe Cihan topit după Șaika, nu că l-ar iubi pe Asîm.


Inci îl anunță pe fiul ei că a doua zi îl vor externa pe Kerim care se simte mai bine, mai ales de când a auzit că Macit se va căsători cu Pelin. Figen îl sună pe Kerim și el o întreabă ce mai este pe la firmă, dar ea îi răspunde că a plecat de acolo pentru că i se puneau tot felul de întrebări și pentru că nu era și el s-o sprijine. După câteva zile Faizal, Pelin și Selim vin în vizită la familia Arcaoglu ca să pună la punct detaliile logodnei, dar Kerim propune ca logodna să aibă loc în seara respectivă. Macit nu scoate nici un cuvânt toată vizita și se uită în jos, trist, sau o privește cu ură pe viitoarea lui soție.

Un destin la rascruce - episodul 26 rezumat
Neriman îi cere ajutorul mătușii Gulter iar ea acceptă să meargă să-l cunoască pe Macit. La rândul lui, Macit se sfătuiește cu Ozgun pentru că nu știe cum să facă în ceea ce o privește pe Neriman. N-ar vrea să-i distrugă visele, dar nici s-o mintă nu vrea. La următoarea întâlnire cu Macit, Neriman vine cu Gulter, care-l întreabă dacă e serios în privința căsătoriei și Macit răspunde foarte sigur pe el că da. După care Gulter îi spune că dacă e adevărat, ei sunt de modă veche și va trebui să vină cu familia și s-o ceară pe Neriman de acasă. Macit rămâne câteva minute cu Neriman dar tot nu reușește să-i spună că în seara aceea se va logodi cu Pelin.

Kerim se întâlnește cu Figen și îi mulțumește pentru sprijinul pe care i l-a dat atâta vreme, dar îi spune că trebuie să se întoarcă la familie, față de care a greșit atât de mult. La birou, Pelin are rochia ca de mireasă pusă pe un manechin. Duygu o întreabă de ce, de față cu Șaika, venită după niște semnături. Pelin le spune satisfăcută că peste câteva ore se logodește cu Macit. Șaika și Duygu se uită una la celalaltă uimite. Neriman vorbește cu Macit de pe telefonul lui Fahriye și el doar poate s-o întrebe dacă ea îl va iubi oricum și în orice situație. Neriman spune că da cu foarte mare ușurință, și azi și mâine și că numai pe el îl va iubi toată viața ei.

Un destin la rascruce - episodul 26 rezumat
Gulter discută cu Faiz și el este de acord ca Neriman să-l cheme ca să-l cunoască. Șaika era cât pe ce să spună ce știe, dar încă mai așteaptă momentul potrivit. Apoi o întreabă pe Neriman dacă într-adevăr a discutat cu Macit despre căsătorie, și spune că dacă e așa, să dea Dumnezeu să fie. Oaspeții s-au adunat, se servesc aperitive, dar Macit încă nu a venit. El se află la bar și bea tărie. Inci îl sună și îi spune să se grăbească. Dincolo, în Fatih, lumea se adună la deschiderea școlii de muzică a lui Șinasi. Kader îl convinge pe Emre că Aslî n-are ce să caute la eveniment. Ozgun îl sfătuiește pe Macit, care e cam pilit, să o ia pe Neriman și să se ducă la logodnă cu ea, s-o prezinte lui Kerim. Șaika este îngândurată și într-un sfârșit Neriman observă și o întreabă ce-i cu ea. Amândouă pleacă afară. Șaika o pregătește puțin, apoi vine cu vestea ca un trăsnet. Neriman simte cum cerul i se prăbușește în cap și plânge singură, afară, fără șir. Șinasi o vede pe geam și se duce la ea.

Duygu îl întreabă pe Ozgur ce știe de Macit. El îi răspunde că a plecat de la bar dar dacă vine, să se aștepte la orice. Șinasi o întreabă pe Neriman de ce plânge. Ea hohotește în continuare dar nu-i răspunde. Macit ajunge la școală și Neriman îl întreabă dacă este adevărat ce i-a spus Șaika. El este sincer și spune că da, dar... ea nu vrea să asculte nimic după acest "dar". Neriman rămâne în brațe la Șinasi iar Macit pleacă foarte trist privind cerul cu ochii înlăcrimați.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








3 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.