marți, 15 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 27 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 27 rezumat
Acasă la Inci și Kerim, lumea începe să plece pentru că deja este târziu. Faizal o jignește pe Inci spunându-i că își bat joc de toată lumea, dar Macit nu a răspuns la nici un apel, nici ei nu știu ce-i cu el și unde se află. Faiz și familia lui pleacă și ei acasă, Neriman încercând să ascundă urmele dezastrului din sufletul ei. Pelin crede că Macit nu va veni, astfel că ea consideră logodna anulată. Îi adună pe toți musafirii rămași în jurul ei să-i anunțe că logodna se anulează, dar apare Macit, trist. Neriman plânge în camera ei și își amintește despre colierul cu cele două lumi. Îl desface și îl ia de la gât. După aceea intră Șaika și cele două verișoare stau de vorbă, Șaika fiind un pic dură, ca s-o readucă pe Neriman cu picioarele pe pământ. Macit și Pelin fac schimb de inele, dar el e foarte absent la tot ceea ce se întâmplă, uneori privind în sus ca și cum ar implora cerul să-i deschidă o altă cale.


A doua zi la birou, Macit o concediază pe Șaika, în ciuda explicațiilor ei, apoi vorbește cu Ozgur și îi spune că îi pare rău că Neriman nu l-a ascultat, pentru că e vorba despre o logodnă forțată de împrejurări. Pelin, când află că Șaika a fost concediată pentru că a anunțat-o pe Neriman despre logodnă, se va opune ca ea să fie dată afară din firmă și o va proteja. Îi cere o întâlnire la o terasă, seara, și îi propune un târg: să lucreze ca secretara ei, contra informații despre Macit și Neriman, dacă apare ceva nou. Faiz îi dă din nou telefonul lui Neriman și o lasă la atelier, spunându-i că și-a recăpătat încrederea în ea. Mai întâi ea merge la Fahriye să-și descarce sufletul, apoi se duce la atelier, unde Inci îi spune că nu vrea s-o mai vadă pe acolo, dar ea îi răspunde foarte frumos și o binecuvântează pentru efortul pe care l-a depus cu ea ca profesoară. Inci este impresionată și se întristează sincer. După aceea îl sună pe Macit și stabilesc o întâlnire, pe care el o acceptă, fără să-i pese că Pelin aude ce vorbește.

Macit încearcă să-i spună de ce a fost obligat să se logodească cu Pelin, dar Neriman nu-l ascultă, îi dă colierul și îi spune că de asta a venit. După ce se depărtează de el, îi apare în cale Pelin, care mai răsucește cuțitul în rană. Aslî merge la medic pentru o ecografie să vadă ce sex are copilul și Emre este în culmea fericirii pentru că va avea un băiat. Nezahat se mai întâlnește cu Asîm și acceptă să se căsătorească cu el. În același restaurant intră și Șinasi cu Ruya și îi vede pe cei doi, el neștiind că Nezahat se întâlnește cu Asîm. Ruya îl convinge să nu facă scandal și să discute mai întâi cu sora lui, acasă.

Un destin la rascruce - episodul 27 rezumat
Figen, după ce află ultimele noutăți, vine la birou la Kerim și îi cere s-o primească înapoi în viața și în firma lui. Kerim o refuză complet iar Figen pleacă amenințându-l. Macit este copleșit de amintiri. Ozgun intră la el în birou și îi spune un adevăr: cu cât mai mult va munci ca să repună firma pe picioare, cu atât mai repede va scăpa de Pelin. Dar pe de altă parte mici probleme are Neriman, pentru că Faiz acceptă căsătoria ei cu Macit, și ea nu știe cum să le spună acum alor ei că nu mai este cazul ... Stă de vorbă cu Gulter, dar problema rămâne. Cum să ajungă acest adevăr la urechile lui Faiz fără să-l afecteze prea tare?

Macit apelează la Fahriye ca să poată să spună ce are de spus despre căsătoria cu Pelin, dar ea, care vorbește mult, îl respinge, însă pomenește de faptul că lucrează la școala de muzică și este foarte ocupată. Macit se duce în cartierul Fatih și caută școala lui Șinasi. Neriman ajunsese acolo să stea de vorbă cu prietena ei, dar vine Șinasi și îi propune să lucreze la ei ca profesoară de muzică. În acel moment apare Macit iar Neriman nu vrea să stea de vorbă cu el. Afară, bogătașul îi pune în vedere lui Șinasi că el nu renunță la Neriman și drept consecință, el nu are de ce să-i dea târcoale iar. Cei doi sunt gata-gata să se ia la bătaie dar intervine Ruya, care se bucură auzindu-l pe Macit ce spune. După ce acesta pleacă, îl atenționează pe Șinasi să stea departe de lucrurile care reprezintă trecutul lui și care-l distrag de la muncă, pentru că e păcat ca visul lor, școala, să aibă de suferit din cauza aventurilor unei fete.

Un destin la rascruce - episodul 27 rezumat
Figen merge la atelier să stea de vorbă cu Inci, nemulțumită de atitudinea lui Kerim din ultimele zile. Inci nu-i face jocul și îi spune că dacă nu stă departe de familia ei, va avea de-a face și cu Kerim, și cu ea. Atunci Figen amenință că îl are la mână pe Kerim cu lucruri care pot stârni adevărate furtuni în viața lor. Inci nu o crede și privind-o zeflemitor, pleacă. Șaika revine la firmă după o zi de pauză și când Macit o vede, o întreabă ce mai caută acolo, dar Pelin vine și îi spune că este asistenta ei. Conform înțelegerii cu Pelin, ajunsă acasă Șaika o descoase pe Neriman dacă a sunat-o Macit, iar ea îi spune că a căutat-o la școală. Șaika este surprinsă, dar își joacă rolul și spune că Macit s-a logodit cu Pelin din iubire de bani, ca pentru el sunt mai importanți banii și stilul de viață luxos decât iubirea pentru ea. Asta o pune pe gânduri pe Neriman, iar Șaika îi mai strecoară un adevăr: că se vede că este foarte îndrăgostită de Macit. La serviciu, o informează pe Pelin că Neriman și Macit nu mai sunt împreună. În ceea ce o privește pe Șaika și viața ei personală, Cihan o cere de nevastă dar ea nu este pregătită să accepte.

Macit o tot caută pe Neriman și când dă de ea, pe stradă, o ia aproape cu forța și o pune în mașină ca să meargă undeva unde pot vorbi, explicându-i că firma era să dea faliment și de aceea tatăl lui a făcut atacul de cord și că pentru a-și salva familia a fost nevoit să se logodească cu Pelin, că nu este nimic între el și ea și nici nu va fi. Neriman îi pune problema din punctul ei de vedere, spunându-i că familia i-a cerut să aleagă între bani și iubire, iar el a ales banii.

Un destin la rascruce - episodul 27 rezumat
Faiz dă peste un dosar uitat de Șaika în care sunt poze cu Pelin și un document al companiei Arcaoglu. Se înfurie când vede așa ceva, Gulter îi confirmă că este de la locul de muncă al fetei sale, iar Faiz se îmbracă și iese pe ușă ca turbat. Când ajunge la firmă, pe hol se află Pelin, Șaika și Selim. Faiz o ia la rost mai întâi pe Șaika și o întreabă de ce este servitoarea lui Demirhan? Selim zâmbește și-i spune că nu s-a schimbat deloc. Faiz cere să-l vadă pe "Macit, ăla, care s-a îndrăgostit de fiică-mea", iar Selim este foarte atent la acest amănunt. Macit tocmai venea de la întâlnirea cu Neriman și înaintează spre Faiz spunându-i că el este Macit. Macit Arcaoglu.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.