miercuri, 16 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 28 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 28 rezumat
Faiz înțelege că Neriman știa că iubitul ei este partenerul lui Selim, pe care el îl urăște. Faiz vrea să plece dar Macit insistă să discute în particular. Văzând aceasta, Pelin îl întreabă pe unchiul ei dacă știe că recent ea și Macit s-au logodit? Faiz rămâne perplex apoi intervine Selim care aproape îl dă afară de acolo, spunându-i că nu mai are ce să caute pe ușa firmei vreodată.

Neriman este iarăși cu Fahriye, la școală, prietena ei încercând s-o facă să vadă că logodna iubitului ei este de conveniență și că dragostea dintre ei este reală, că ei sunt împreună în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. Macit sună, dar Neriman nu vrea să-i răspundă. El merge în birou la Pelin și ea îi clarifică statutul: sunt logodiți, ea pentru că-l iubește încă, el, ca să-și salveze familia. Pelin îi atrage atenția că observă că el poate vrea să rupă logodna după ce firma se pune pe picioare, dar până atunci, amândoi trebuie să jaoce jocul conform regulilor.


Un destin la rascruce - episodul 28 rezumat
Selim o cheamă pe Șaika la el să-i spună tot ce știe. Ea nu dezvăluie nimic mai mult decât s-a văzut deja, dar se preface rușinată că unchiul ei a venit și a țipat la patronii companiei. Selim este deja prins în mrejele ei, mai ales că Faizal se poartă rece cu el de la o vreme. Gulter se întreabă dacă nu cumva Faiz s-a dus la firmă și o pune pe Neriman să se ducă la o întâlnire cu Macit, care-i trimisese mesaj să se vadă de urgență. Astfel, ea află că tatăl ei știe totul și îi demonstrează lui Macit că ea este aceea care și-a pierdut acum familia.

Un destin la rascruce - episodul 28 rezumat
Faiz o acuză pe fata lui că l-a făcut de rușine și dă toată vina pentru cele întâmplate pe ea. Când vine acasă Șaika, Faiz se ia și de ea cerându-i să nu mai lucreze pentru dușmanul lui. Șaika îl pune la punct și îi spune răspicat că ea urmărește să câștige o pâine albă și atât, dar Neriman ce dorește și ce urmărește? Faiz o trimite sus fără să vrea să mai stea de vorbă cu ea, dar Șaika iese afară și se duce la Cihan și se plânge că ar vrea să plece din casa lui Faiz unde suportă multe cruzimi din partea lui. Cihan o aduce acasă să stea la el o vreme. Asîm merge să-l cunoască pe Șinasi pentru că el și Nezahat au de gând să-și oficializeze relația de câteva întâlniri abia. Gulter se duce s-o caute pe Șaika, Neriman iese și ea cu mătușa apoi află de la Fahriye că Șaika este la ea acasă și merg într-acolo. Faiz, pleacă și el să-și caute sora, fiica și nepoata. Macit, care fusese sfătuit de Ozgun să nu renunțe la Neriman deloc și să facă tot posibilul să reintre în viața ei, se duce la micul birou de la cofetăria Cemal unde-l găsește pe Cihan (care-i dăduse camera lui Șaikăi și voia să doarmă în birou) și îi cere ajutorul.

Cihan pasează problema soră-sii, care este mai obișnuită cu astfel de cazuri. Nezahat se mai întâlnește odată cu Asîm, la aceeași grădină de vară, și îi spune să vină s-o ceară de nevastă de la ai ei, dar Asîm nu este atent și motivează că fiica lui (el e divorțat) e bolnavă și are febră și al asta îi stă mintea acum. Emre începe să fie mai de partea lui Aslî, în special de când a aflat că vor avea un băiat. Ea ar vrea să facă o școală și începe să învețe pentru examene, dar când Kader o prinde învățând, îi rupe cărțile și o scuipă minunându-se cum de nu-i este rușine, femeie, măritată, să se gândească la școli. Emre pleacă la serviciu, nedorind să intre în conflict cu mama lui.

Un destin la rascruce - episodul 28 rezumat
Pelin se duce de dimineață acasă la Macit și merge la el în cameră pt că Inci îi spune că nu s-a trezit. Pelin îi reproșează fin că în seara precedentă, când familiile lor trebuiau să ia masa împreună, el n-a venit. Macit o privește foarte suspicios, blândețea nefiind o atitudine normală la Pelin. Neriman nu vrea să iasă la plimbare, așa cum o tot împinge Fahriye. Până la urmă o convinge și merg împreună la bancă. Macit, plictisit și supărat, stă la micul dejun alături de Pelin. Vine și mesajul lui Cihan iar el se luminează la față și se scuză că are o urgență. Pelin este în alertă.

Șaika își tot face drum pe la Selim în birou. El o întreabă dacă totul este în regulă acasă, iar Șaika dorește o precizare: în regulă cu ea sau cu Neriman? Selim răspunde că pentru ea era întrebarea. Atunci Șaika îl denigrează puțin pe Faiz, ca să-i semnalizeze lui Selim că ea este de partea lui în acest conflict de familie. Pelin o chestionează pe Șaika despre Neriman și ea îi răspunde că verișoara ei nu vrea să-l mai vadă pe Macit. Dar după ce secretara pleacă, Pelin telefonează pe cineva anume și întreabă dacă e pe urmele logodnicului ei. Macit se duce la locul unde se află Neriman cu Fahriye și reușește să vorbească cu ea și să-i explice că nu a avut încotro, dar el îi aparține ei și nu poate trăi fără ea. De peste drum un obiectiv foto este îndreptat către ei ...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








3 comentarii:

  1. Nu sunt vizibile episoadele 29.30 si 31...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 29 si 30 sunt, Geta. 31 apare maine dimineata la 7. asa este programat sa apara. eu nu sunt in tara si de aceea le-am planificat deja.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.