joi, 17 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 29 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 29 rezumat
Neriman recunoaște că îl iubește cu o dragoste uriașă dar vrea să scape de acest sentiment, pentru că s-a săturat de insulte și pentru că el este logodit cu Pelin. Macit îi spune că va face tot ce-i stă în putere să aibă un viitor împreună și logodna lui să fie temporară. După aceea Neriman revine lângă Fahriye și o roagă să nu mai facă așa ceva pentru că ea vrea să-l uite pe Macit.

Cațele din cartier încep să bârfească despre Șaika și de faptul că locuiește cu un bărbat în casă. Cemal o scoate la capăt și o ajută pe Gulter, care era încolțită de veșnicele vecine cu limba ascuțită, spunându-le că Cihan doarme la magazin. Gulter știe că au dreptate și îi cere lui Neriman să vorbească cu Șaika despre chestiunea asta, s-o convingă să revină acasă, dar până la urmă se duce ea personal să discute cu fata ei.

Un destin la rascruce - episodul 29 rezumat
Pozele făcute celor doi îndrăgostiți ajung sub ochii lui Pelin. Șinasi o aude pe Fahriye că-i spune lui Cihan despre întâlnirea lui Neriman și bănuiește că despre Macit e vorba. La birou, Șaika face în așa fel încât Selim s-o aducă până acasă cu mașina lui. Acasă, Pelin îi spune maică-sii despre cele fotografiate de cel pus pe urmele lui Macit și ea o învață să-i trimită pozele lui Faiz, pentru ca în acest fel Neriman cu siguranță n-o să-l mai poată vedea pe Macit, dar fata gândește corect, că dacă face așa ceva și află Macit, o să se înfurie foarte tare pe ea și o să-i întoarcă spatele definitiv. În seara respectivă, Selim îi propune lui Faizal să iasă în oraș, să se destindă, dar ea îl tratează cu răceală.

Cihan și Fariye se tachinează pe tema bogăției meselor din casa lor de când a apărut Șaika. Cihan nu recunoaște față de sora lui că este îndrăgostit de roșcată și i-ar face toate poftele. Este seară și Macit și Ozgur încă lucrează la birou ca să găsească o soluțuie de a avea vânzări mai mari ca să repună cât mai repede firma pe picioare. Pelin vine pe la ei cu pizza de mâncare iar Macit devine ursuz. Șinasi se duce la Faiz să îi ceară permisiunea pentru Neriman de a deveni profesoară de muzică la ei la școală. Faiz este de acord. Vine Zehra și aduce niște prăjituri apoi întreabă de Gulter, care nu este acasă, este la Cihan s-o convingă pe fata ei să revină acasă. Șaika acceptă să revină acasă cu condiția ca nimeni să nu-și bage nasul în treburile ei, dar Gulter îi spune că e casa lui Faiz și trebuie să respecte regulile lui. Așa că, fata ei mai rămâne la Cihan în casă.

Inci vorbește cu Kerim și îi spune că fiul lor se zdrobește cu munca la firmă ca să rupă logodna, dar el spune că asta nu va fi ușor. Kader insistă s-o pună la treabă pe Aslî, de față cu Ismail și cu Emre. Se pare că cei trei sunt vorbiți, iar Aslî spune că se plictisește stând - dar de fapt, mereu este pusă la treabă. Kader o trimite să facă o cafea iar Aslî se face că nu aude si nici unul dintre bărbați nu reacționează. Kader se înfurie și scoate sculul de lână bleu apoi i-l dă să lucreze. Aslî îi spune în față că s-a săturat de atitudinea ei și pleacă în dormitor. Emre se duce după ea și o ia la plimbare, dar de fapt o aduce la Zehra și o lasă pe soția sa să meargă cu Nezahat la școală la Șinasi, fără nici o reținere. Kader își varsă nervii pe Ismail, care nici el n-o susține, apoi se duce furioasă la bucătărie să-și facă o cafea.

Un destin la rascruce - episodul 29 rezumat
Pelin îl așteaptă pe Ozgur în birou, cu pretextul de a discuta despre niște materiale, apoi ia tableta și accesează fișierul cu pozele făcute de acel paparazzo pus pe urmele lui Macit, chipurile întâmplător. Ozgur vede pozele și întreabă ce-i cu ele? Pelin zice că e o poveste veche și adaugă că n-ar face rău la nimeni cu ele. Ozgur se duce și-i spune lui Macit.
Neriman își preia clasa de elevi din cartier. Ruya vine la ea și îi spune încă o dată că ea și cu Șinasi au investit bani și vise în școală și că era bine dacă ar fi stat departe de el pentru că îl tulbură. Neriman ține să precizeze că drumul ei în viață este altul, dând de înțeles că nu o interesează Șinasi. Aslî vine și stă de vorbă cu Neriman și cu Fahriye dar Emre o grăbește să meargă acasă, iar pe drum îi spune că nu vrea s-o mai vadă în prezența acelor fete pentru că ele sunt aeriene și stricate, mai ales Neriman. Acasă, Kader bineînțeles că începe să se vaite că a făcut ea toată treaba și acum e lihnită de foame, să meargă Aslî la bucătărie să-i dea de mâncare.

Macit se duce nervos la Pelin, îi ia tableta de pe masă și când vede pozele o întreabă ce-s acelea și ridică tonul la ea, fiind convins că pozele vor apărea în reviste. După aceea o scoate pe Neriman de la oră cu un mesaj sms și o avertizează că s-ar putea să apară niște poze cu ei doi n presă, lucru care l-ar afecta foarte tare pe Faiz. După ce ajunge iar la birou, Macit este convocat de Pelin care îl cheamă pe acel fotoreporter iar el minte că nu i-a cerut nimeni să-i urmărească, ci doar și-a făcut meseria, apoi a șters pozele din aparatul lui după ce i le-a dat doamnei Pelin. Macit îl dă afară iar Pelin insinuează că ea a flat despre poze de la o prietenă și s-a luptat să le cumpere de la acel fotograf, tocmai ca să nu apară în reviste pt că și reputația ei ar fi fost șifonată. Pelin joacă teatru atât de bine, încât Macit își cere scuze și zice că a mers prea departe, atunci ea îi sugerează să îi ofere o cină, ca să îndrepte greșeala, dar Macit o invită acasă la el, nu în oraș așa cum spera ea. Gulter stă de vorbă cu Neriman și o roagă și ea același lucru ca și Ruya, să stea departe de școală și mai ales de Șinasi ca să nu reînvie iubirea din trecut, asta fiind temerea Zehrăi. Neriman promite că așa va face și adaugă că el este cu Ruya acum și că probabil se vor căsători în curând. Nezahat se întâlnește din nou cu Asîm ca să stabilească data când va veni cu mama lui s-o ceară de soție, crede ea. Însă el îi spune că are probleme cu fata lui, care de când a dat divorț de mama ei, nu vrea ca el să se recăsătorească. Atunci, Nezahat îi spune că înseamnă că el nu este pregătit de o căsnicie și pleacă, suspectând că este altceva la mijloc, iar fata e doar o scuză.

Un destin la rascruce - episodul 29 rezumat
Faizal și Selim au o scurtă conversație și el îi spune că și-a dat seama că după ce a plecat avea de gând să divorțeze. Faizal recunoaște că da, dar s-a gândit să-i mai dea o șansă când a văzut că-i vine mintea la cap. Selim se uită pieziș la ea și iese din living. Pelin îi propune lui Inci să devină proiectantul firmei, iar ea acceptă. Kerim îi spune că toată lumea o va ajuta la început. Gulter iese pe stradă și o aduce pe Șaika aproape cu forța. Ea discută deschis cu Faiz și îi spune că nu-i plac regulile lui, dar dacă tot e o casă cu reguli, de ce nu le respectă și Neriman, care se mai vede cu Macit și acum? Faiz rămâne uimit și tace, iar Șaika îi spune că ea măcar câștigă o pâine și se știe unde merge și ce face acolo, dar el nu va ști niciodată unde se duce fiică-sa.

Macit o sună pe Neriman iar ea răspunde, pentru că se află la școală și e mai bine decât să o sune când este acasă cu taică-său. Ea îl roagă să n-o mai caute și își ia rămas bun de la el, pentru că de câte ori ajunge să creadă cu adevărat în relația lor, se întâmplă câte ceva. Macit îi spune că el nu poate nici respira fără să se gândească la ea și că trage tare la firmă ca să o repună pe picioare, să poată rupe logodna cu Pelin. Dar ea aproape plângând îi spune să n-o mai caute. Acasă, Faiz stă de vorbă cu Gulter și decide că nu mai are decât o singură soluție pentru Neriman... s-o mărite.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








6 comentarii:

  1. Ep.29 a aparut,dar ep.30 si 31 raman invizibile...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimata Doamna Oana, citesc cu regularitate rezumatele, chiar daca nu ma uit cu aceeasi regularitate la seriale.Dupa cum v-am scris deja, Tradarea a fost primul meu serial turcesc, iar stacheta a fost ridicata! Am vazut apoi episoade din Yaman, un serial placut, care merita un premiu pentru decoruri/ interioare, case, costume, care devanseaza moda romaneasca.Un serial de tineret, repet, placut.Apoi, tot fragmentar, Dila.Alta liga, dar un scenariu mult mai slab decat Tradarea, ridicat de actorii din rolurile principale.Acum am facut o incercare si cu Un destin la rascruce, titlu romanesc prost, fara impact, titlul turcesc are o logica...(Regulile spun ca trebuie sa vezi minimul cinci episoade consecutive ca sa iti poti face o parere pertinenta, sa vezi cum se dezvolta intriga si cum este jucat.) Mi s-a parut prea lungit, dilatat, cu multe scene redundante, de umplutura, cu o vesnica isterie in mahala si personaje slab construite in cartierul de lux (care nu prea pare de lux, dupa interioare).Noroc ca ei sunt frumosi si salveaza ce se mai poate salva.Dupa cum o priveste, sunt sigura ca el este indragostit si in realitate de partenera lui... e o chimie intre ei, sigur! La mai putina mahala si la jumatate din numarul de episoade, sigur ar fi iesit ceva mai bine, dar merita sa remarcam straduinta turcilor de a produce seriale, ceea ce la noi, din pacate, nu se intampla.Gandurile mele bune Dv si cititorilor, Lara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi plac polemicile pe nicio tema. Asa ca va las sa va desfasurati, la urma urmei, acesta este scopul comentariilor. Cei mai multi bloggeri nici nu raspund comentariilor, decat extrem de rar. Probabil ca eu sunt o exceptie, si-mi propun ca in viitorul imediat sa ma apropii de normalitate.

      O zi frumoasa!

      Ștergere
  3. Poate serialul are unele stangaci dar acele lungiri, taceri, priviri , sunt totusi pline de semnificatie, subliniaza intriga, ii da amploarea iar scenele din cartierul de margine al Instanbulului unde ljmea traidste inca in regulile trecutului sunt reale si nu sunt de mahala. Asa traiesc oamenii cu obiceiuri uitate , cu femei casnice care deja au o varsta , care au uifat zilele tineretii si care au fost maritate de parinti cu voua sau fara voia lor. Mie nu-mi place excesul de fuste mini , exagerat la Pelin si apoi generalizat la toate actritele tinere. Nu se poarta in Turcia asa ceva , exista inca o decenta. Probabil cu aceste seriald se doreste pe undeva intrarea in sec 21 si a Turciei , tara care se doreste a fi primita in UE, doreste sa fie considerata o fara moderna, europeana. Din acest motiv serialele abunda de controverse pe marginea "normelor". Dar sa recunoastem ca amestecul de rase din Turcia de-a lungul secolelor , a creat adevarate frumuseti atat femenine cat si babatesti. Macit insa este doar actor, frumos , nu . Frumos este tipul din Sila. Dar in acest serial toate fetele sunt frumuseti. Cateodata insa achiajul lasa de dorit, Nehrimen , mireasa, este atat de strident rujata incat i se vad doar buzele, restul se estompeaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Maria, tinutele de la firma, cele feminine, nu prea se poarta nici pe la noi. Ma indoiesc ca vezi intr-o firma fustite de doua palme. Exista un dress-code pentru birou si este mai intelept sa-l adopti decat sa fii data afara pentru ca nu te conformezi regulilor. Fuste mini poarta chelneritele, nu functionarele.

      In rest, ce sa spun? Stii tu cum se zice, frumusetea este in ochii celui care priveste. Mie Macit imi place foarte mult cum arata, genul bland, cu care te poti intelege. Iar actritele, dimpotriva, mi se par urâțele, mai toate, cu exceptia Shahikăi. Cu toate ca si ea este o frumusete vulgara, are ceva de centurista cu buzele alea proeminente. Eu nu le vad frumoase pe turcoaice sau asiatice, pentru mine un chip armonios, placut privirii, este in general chipul feminin clasic, cel de tip european sau american de rasa alba, cu toate ca si amestecurile rasiale, cum este cazul actritei Raquel Welch in tinerete, pot da combinatii foarte reusite de trasaturi.

      In schimb la actori imi plac mai mult actorii cu ceva gene arabe si indiene decat cei europeni sau americani. Omar Shariff, Kabir Bedi (in Sandokan), ca sa nu mai zic cat de mult imi place Salman Khan...

      Dintre actorii contemporani imi plac Aidan Turner (serialul Poldark, 2015), Avan Jogia (mini seria Tut, 2015), Jason Momoa (actor hawaiian, cunoscut pt rolul Khal Drogo din Urzeala Tronurilor). Iar ca si talent, ca tot am ajuns la Urzeala Tronurilor, Peter Dinklage (rolul piticului Tyrion Lannister) mi se pare extraordinar, cel putin in rolul lui Tyrion.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.