duminică, 20 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 32 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 32 rezumat
Ruya îl abordează pe Macit în legătură cu subiectul Neriman spunându-i că ei doi au același scop, ca Șinasi și Neriman să nu fie împreună, pentru că ea îl distrage de la muncă și ceea ce a fost între ei cândva, s-ar putea repeta. Macit nu crede așa ceva. iar Ruya, ca să-l convingă, îi dă un CD cu ultimul cântec al lui, intitulat Incomplet, și îl roagă să-l asculte, pentru că va înțelege că Șinasi este dispus să revină la vechea iubire, iar Neriman e într-o stare psihică în care va accepta primele brațe care o vor primi.

Zehra face pregătirile pentru vizita lui Asîm ca s-o ceară de nevastă pe Nezahat. Aslî e cât pe ce să fie prinsă de Kader că scrie în jurnal, dar Zehra tocmai sună la ușa ei venind s-o invite la acest eveniment. Pe de altă parte Șinasi îi invită pe Faiz și pe Neriman, iar ei acceptă, dar Zehra se enervează foarte tare când aude așa ceva, pentru că ea n-o suportă pe Neriman și nu vede de ce fiul ei a trebuit să-i invite.


Un destin la rascruce - episodul 32 rezumat
Macit îi iese în drum lui Neriman și din nou îi cere să stea departe de Șinasi și o întreabă de ce a renunțat la desen iar ea îi răspunde că din cauza umilințelor și a mamei lui. La școală, Șinasi îi amintește lui Fahriye că a doua zi este ziua lui Neriman și vrea să-i organizeze o petrecere surpriză. Șaika stă de vorbă cu Duygu, care se plânge de Pelin. Șaika spune că o înțelege și după ce văd că amândouă sunt pe aceeași lungime de undă, Șaika îi propune lui Duygu să meargă acasă la Faiz. Când Gulter și Faiz o văd, o privesc cu reticență. După ce Gulter pune masa, Șaika îl sună pe Selim să-i spună că Duygu este la ei. După ce cu toții o roagă pe Duygu să rămână peste noapte, la ușă sună Selim care-și vrea fata acasă, dar ea spune că nu vine acasă o vreme, iar Faiz își asigură cumnatul că ei vor avea grijă cum trebuie de fiica lui. După ce pleacă, Șaika iese și îi spune că Duygu s-a certat puțin cu Pelin și de aceea nu se simte bine acasă, lângă ea.

Un destin la rascruce - episodul 32 rezumat
La Zehra toți invitații s-au adunat și îl așteaptă pe Asîm. Kader începe să comenteze în stilu-i caracteristic. În acest timp între Selim și Faizal izbucnește o ceartă din cauză că Duygu stă la Faiz și că Neriman e o ieftină care le-a stricat lor viața. Asîm și bătrâna lui mamă apar într-un târziu la ușă. Faiz face introducerea și cererea în căsătorie a lui Nezahat pentru Asîm, în numele mamei lui. Înainte ca inelele să fie schimbate, Cihan sună la ușă să aducă niște chei pentru Șinasi. Nezahat deschide și se tulbură, dar Cihan îi dă cheile și pleacă. În bucătărie, Nezahat are o discuție cu Neriman dacă este oportun să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubește. Gulter vine după ele și apoi are loc logodna.

Un destin la rascruce - episodul 32 rezumat
Șaika rămâne să doarmă cu maică-sa iar Duygu în cameră cu Neriman. Înainte de culcare, Duygu îi spune verișoarei ei că Macit o iubește și că nu are sentimente pentru Pelin, ci și-a ajutat familia. A doua zi, la firmă, Selim vine s-o certe pe Pelin pentru că din cauza ei Duygu doarme acum la Neriman. Macit ciulește urechile și se pare că se bucură de ceea ce aude. La școală Ruya se supără că Șinasi organizează petrecere de ziua lui Neriman și îi sugerează că poate ea vrea să-și petreacă ziua cu altcineva. Șinasi se face că nu pricepe. Pelin se înfurie și merge la Șaika s-o întrebe de ce nu i-a spus despre sora ei, iar Șaika răspunde că nu a vrut să se bage între surori. Pelin amenință că o distruge dacă află că ea este implicată în toată această treabă.

Ozgur se întoarce de la Paris, și stă de vorbă cu Macit ca să afle ultimele noutăți. Dar spune că nu știe nimic despre Duygu. Macit îl invită să plece amândoi către Duygu, pentru că el știe unde este. În acest timp, Cihan care este trist că Șaika i-a spus ceva de un costum italian și o mașină scumpă se duce la Fahriye să-i ceară cardul, să-și ia costum, dar el uită că Șaika i-a spus și că lor doi le stă mai bine fiecare pe drumul lui. Macit și Ozgur o scot pe faleză pe Duygu, apoi ea o convinge pe Neriman să iasă afară, să-i arate ceva.

Un destin la rascruce - episodul 32 rezumat
Este seară și la școală cu toții îi pregătesc sărbătoritei o petrecere surpriză, bazându-se pe faptul că Neriman având ore la seral, va veni să predea. Dar Duygu o aduce la micul iaht al lui Macit și el apare acolo, luând-o pe Neriman pe barcă, unde este un tort în formă de inimă și două buchete splendide de trandafiri albi și roșii, apoi îi dă înapoi colierul cu cele două picături împreunate, pe care ea îl refuză. Pelin o caută pe Duygu prin cartierul Fatih și stă de vorbă cu ea, întrebând-o de Macit. Ea îi dezvăluie că este cu Neriman, pe barcă, pentru că se iubesc. Pelin se schimbă la față, se înfurie și pleacă. Pe Neriman o sună Șinasi să-i amintească de faptul că avea cursuri și că elevii o așteaptă (de fapt, musafirii, despre care ea nu știe). Macit insistă s-o ducă el la școală și Neriman acceptă. Înainte să ajungă acolo, Faiz îi vede pe cei doi în mașină. Macit oprește și amândoi coboară îndreptându-se către Faiz. Șinasi iese pe terasă și îi vede pe toți trei, uimit.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








4 comentarii:

  1. Sunteți uimitoare!! Va mulțumesc din suflet! Realizați niște rezumate excepționale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina G., fac tot ce pot sa nu-mi dezamagesc cititorii, macar din cand in cand :)

      Ștergere
  2. Presupun ca nu mai este nevoie sa iti spun cat de recunoscatoare iti sunt si cat de mult te stimez. Dar totusi ti-o spun: Multumesc din suflet ca iti ocupi atat de mult timp pentru noi cititori tai devotati. Si imi cer, sincer scuze, ca ieri te-am acuzat ca nu ai postat nimic si ca ne-ai lasat cu ochii in soare. Imi este rusine de ce am gandit tocmai de aceea ti-o si spun. Mi-e greu sa ma gandesc ca nu poti posta mereu ca ,na, mai ai si tu treaba ca tot omul de altfel.

    P.S : Abia astept episodul 48 din Yaman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, nu ai de ce sa te rusinezi, ieri m-am odihnit dupa un drum de vreo 13-14 ore din Ungaria. Ai dreptate, puteam pune mai devreme episodul sau puteam sa planific sa apara 5-6 episoade, sa nu mai am eu treaba cu ele cam vreo saptamana, asa. Dar de oboseala si de adormita ce eram, am lasat pe ultimii metri acest rezumat... :D Dar azi l-am pus si pe urmatorul. Da, :) nu pot posta chiar mereu, desi este bine sa intre macar un articol pe zi.

      Yaman 48, ai dreptate, cred ca l-am si facut cam pe trei sferturi, maine intra si asta in plan.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.