luni, 21 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 33 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 33 rezumat
Faiz o muștruluiește pe Neriman spunând că l-a făcut de rușine și că de-acum nici nu se mai uită la ea. Pe Macit îl întreabă dacă asta a înțeles el din discuția purtată împreună. Faiz pleacă, Neriman la fel, Ruya se duce la școală și anunță că sărbătorita nu mai vine așa că îi pare rău dar toată lumea poate să plece. Șinasi insistă să meargă cu Macit pe faleză să stea de vorbă și îi spune că el a dezamăgit-o pe Neriman, că ea nu-l mai vrea pentru că s-a jucat cu sentimentele ei și că el, Șinasi, se va căsători cu ea, pentru că odată ce el este logodit cu alta a pierdut-o pe Neriman. Macit îl privește așa, ca și cum nici nu l-ar lua în serios, se urcă în mașină și pleacă sub privirile intrigate ale lui Șinasi care aștepta un răspuns.

Un destin la rascruce - episodul 33 rezumat
Cihan, supărat că Șaika îl tot respinge (încercând să-l facă să înțeleagă că ea vrea unul cu bani), își dă jos costumul italian de pe el și îi dă foc. Cemal o cheamă pe Fahriye să-și ajute fratele care pare deprimat rău. Pelin ajunge la barcă și vede ce-i pregătise Macit lui Neriman, apoi își imaginează că au stat fericiți acolo și și-au reafirmat iubirea. Când vine Macit, văzându-l foarte trist, ea se preface că-i este alături și vrea să-l consoleze cumva, dar el doar se gândește la cele spuse de Șinasi apoi o roagă să plece pentru că vrea să rămână singur pe barcă. Pelin coboară și o sună pe Șaika de la care află că Faiz i-a văzut. Închide telefonul și zâmbind plină de răutate spune "la mulți ani, Neriman, sper că ți-a plăcut cadoul meu".


Dimineața Macit merge direct la birou și când apare Pelin, derutată de faptul că el arăta diferit față de cu seară, el îi spune că ăsta-i el, că asta face de acum înainte: muncă și atât. Șinasi merge în vizită la Aslî și îi dă niște bani să aibă pentru copil. Apoi ea merge cu Emre și vede un cărucior de care el zice că nu e nevoie pentru că își va căra fiul în brațe, că de fapt, nu au bani să-l cumpere. Aslî spune că are ea, că a făcut economii câte puțin ca să aibă pentru copil. Când ajunge acasă, Kader insinuează că avea niște bani sub un bibelou și că acum nu mai sunt... după care o acuză pe Aslî că i-a furat, iar Emre o crede și se repede s-o bată din nou, dar Ismail este acela care îl oprește s-o lovească. După un timp, Kader găsește banii puși în dulapul de bucătărie după niște căni, și își amintește că acolo îi pusese, nu la bibelou, dar nu le spune celor din casă decât supă ce Ismail găsește și el acei bani.

La firmă Inci primește un superb buchet de flori de la Kerim. Faizal și Pelin îl văd și le este ciudă când aud cine este destinatara. Faizal nu se poate stăpâni să nu arunce câteva săgeți spre Inci, la adresa iubirii târzii a lui Kerim. Macit stă de vorbă cu Duygu (ascultat de Pelin de după un perete) și îi spune că între el și Neriman totul s-a terminat și că nu mai vrea întâlniri pe ascuns, iar ea ar trebui să revină acasă, să nu fie motivul discordiei dintre familia ei și a lui Faiz. Imediat, Pelin se duce să-i spună maică-sii ce a auzit și își imaginează că Macit începe să se obișnuiască cu gândul că ei doi vor fi împreună. Faizal comentează acid la adresa lui Inci și Kerim, fiind invidioasă pe relația lor care merge bine acum.

Seninul zilei este întunecat de apariția lui Erdinc, cu care Kerim este nevoit să dea ochii. Acesta îi spune că a auzit despre afacerile lui că-i merg bine și că este cazul să se încheie conturile între ei doi și să i se dea ceea ce mai este de dat. Kerim spune că mai are nevoie de ceva timp și că fiul său a contribuit la redresarea firmei, iar Erdinc îl amenință că dacă nu-și primește partea la timp, se va răzbuna pe băiat. Degeaba Kerim îi spune că datoria este a lui, nu a fiului său, Erdinc pare foarte hotărât. Macit și Ozgur vorbesc cu Inci și Kerim pentru că mai sunt încă unele probleme financiare și Macit dă soluția prin vinderea fermei. Kerim ar fi de acord, dar Inci nu.

Un destin la rascruce - episodul 33 rezumat
Cemal vede o foaie de la bancă în mâna lui Faiz care și-a retras niște bani, dar afirmă că totul este în regulă. Cofetarul se oferă să-l împrumute, dar Faiz refuză. Acesta se duce apoi la Gulter și îi spune că vor avea probleme cu banii pentru că Faiz a scos tot de la bancă. Gulter se îngrijorează și în aceeași zi îl aude pe Faiz vorbind cu cineva la telefon și mulțumindu-i pentru gestul făcut (rezultă că un împrumut). Șaika vine acasă cu Selim și Cihan o vede, o oprește și îi atrage atenția că va rămâne cu buza umflată dacă vrea să fie alături de un moș. Șaika se uită lung la el și pleacă acasă. Șinasi se întâlnește cu Neriman și îi dă cadou un pian - cutie muzicală, cu o poză cu ei doi, în amintirea vremurilor trecute. Neriman se arată amabilă, dar rece. Mai târziu, Ruya îi va reproșa lui Șinasi că se interesează prea mult de fosta lui logodnică.

Șaika văzând-o pe Neriman atât de plină de suferință și de dezinteresată de a trăi, merge la Macit și îi spune să facă ceva pentru ea, că nu mănâncă, nu doarme și este ca un cadavru umblător. Macit apelează din nou la Fahriye ca s-o găsească pe Neriman, care era pe o bancă în parc și stă puțin de vorbă cu ea, dar ea se ridică să plece și după câțiva pași amețește și leșină. Macit o prinde și apoi o aduce la spital. La firmă, Ozgur, care voia să-l ajute pe Macit cu niște livrări contra bani gheață, îl anunță că nu a reușit așa cum a dorit și că mai devreme de șase luni firma nu va primi bani. Atunci, Macit ia o hotărâre de unul singur și merge acasă să-i anunțe pe ai săi ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.