marți, 22 septembrie 2015

Yaman episodul 48 rezumat





Yaman episodul 48 rezumat
În învălmășeala generală Cenghiz pleacă la mașină iar Orkun începe să strige la Yaman că fratele lui i-a furat ceasul. Yaman se enervează apoi îl cheamă pe Kenan care se lasă controlat, știindu-se nevinovat. Orkun își îndreaptă apoi atenția către Hale și o acuză de furt, crezând că a făcut-o din gelozie. Licitația începe. Primul obiect este cumpărat de Nadir care apoi pleacă rapid din sală. Cenghiz îl informează că Sedef a primit un telefon și a plecat grăbită. Într-adevăr, Sedef a primit niște vești importante despre legătura dintre el și Sude și vrea să-l contacteze pe Selim, care încă este devastat de aflarea veștii că Ender era însărcinată când a murit și nu vrea să vorbească cu nimeni, plecând de la birou. În timp ce Mert și Eylul conduc licitația, Yaman și restul grupului de tineri se uită pe înregistrările camerelor de supraveghere și li se pare dubios un individ care se tot uită spre una dintre camere. Este Murat, fostul prieten al lui Elif, care o și sună în acel moment să-i spună că o iubește și că se va arunca de pe o clădire învecinată, din iubire pentru ea.

Yaman episodul 48 rezumat
Ca să tragă de timp din cauza ceasului lui Orkun, Uzay vine la microfon și spune că el și cu Mert vor dansa și astfel se va stabili care dintre ei doi câștigă licitația obiectului care fusese adus în acel moment și era licitat de ambii. Uzay știe să danseze și primește voturi, iar Mert nu. Atunci, Mert de ciudă că Uzay i-a luat-o înainte, spune la microfon că urmează proba de interpretare, Uzay nefiind talentat la muzică. În acest timp Murat stă pe marginea blocului strigând că se aruncă. Mira și Yaman urcă pe scări și ajung la el, Yaman fără să fie văzut, iar Mira încercând să-l convingă că moartea lui nu va schimba nimic, dacă Elif chiar nu-l mai iubește. Până la urmă Yaman ajunge în spatele lui Murat și îl trage înăuntru, îi dă câțiva pumni și se îmbrățișează cu Mira. Sedef și Selim sunt la cimitir, la mormântul lui Ender. Ceasul lui Orkun se licitează în lipsă, dar tinerii se zbat să-și dea seama cine l-ar fi putut lua. Mai nou, Eylul le spune că nu se poate rezolva nici cu asigurarea, pentru că n-a avut destui bani și n-a mai încheiat asigurare pentru nici un obiect licitat.

urmează: Yaman episodul 49

După aceea ni se arată că într-adevăr Kenan a furat ceasul și l-a dat unui bandit căruia îi datora mulți bani și care o ține pe Nevin sub amenințarea pistolului. Acela spune că n-o eliberează până nu vinde ceasul ca să-și recupereze banii. Yaman sugerează că hoțul probabil a vândut ceasul și a doua zi ar trebui să meargă în fiecare anticariat să întrebe de el. Când Mert se bucură că vor avea toți patru din nou ceva de făcut împreună, Eylul îi strică bucuria spunându-i că ea trebuie să plece 4-5 zile la Berlin cu Uzay. Atunci se oferă Tugce să meargă prin anticariate în locul ei, ceea ce Mert acceptă imediat, făcând-o geloasă pe Eylul. A doua zi Kenan și banditul merg la un anticar și acela nu oferă mai mult decât 50.000 pe ceas, deși Kenan îi spune că a văzut hârtia pe care scria că acel ceas costă 75.000.

Yaman episodul 48 rezumat
Sedef merge la Asîm la spital și, cu toate că bătrânul se simte rău, ea îi spune că Sude l-a avut ca partener secret pe Nadir. Aparatele la care este conectat Asîm încep să bipăie mai rapid și intră o asistentă. Nadir primește prin poștă o scrisoare de la judecătorie trimisă de Selim, care acum se află pe malul mării și aruncă filele dosarului unde se află rezultatul autopsiei și sarcinii lui Ender. Selim pleacă departe de Istanbul pentru câteva zile la sugestia lui Sedef, și acolo o găsește pe Deniz, ca din întâmplare. El își dă seama că Sedef a făcut acest joc și o sună să-i spună că nu-i place acest lucru. Mira și Yaman nimeresc și în anticariatul unde fuseseră Kenan și banditul. Astfel, obțin semnalmentele celor doi. Kenan îl sună pe Yaman și acesta, din ceea ce aude în telefon (inclusiv zgomotul unui avion), își dă seama că fratele său este în fostul Tozludere, undeva, alături de mama lor. Kenan îl minte și încearcă să-l convingă să nu se mai implice în căutarea ceasului.

Sude este informată că nu mai are nici o autoritate în companie (lucru făcut de Asîm după discuția cu Sedef) și își varsă nervii pe Mira. Apoi, îl sună pe Nadir să-l anunțe că parteneriatul lor s-a încheiat și că din cauza lui ea și-a pierdut autoritatea în companie, iar de acum înainte el nu are decât să intre în grupul afaceriștilor lui Asîm prin propriile forțe. Nadir nu-i poate răspunde imediat la această veste proastă pentru că trebuie să fie prezent la propria cununie cu Leyla. Selim și Deniz își petrec noaptea împreună, înainte ca ea să se reîntoarcă la Istanbul. Mira este anunțată telefonic că s-a găsit ceasul și că se află la doi anticari din Tozludere. Împreună cu Yaman și Mert fac un plan. Yaman se duce la locul cu pricina, de unde Kenan îl sunase ultima oară, și se dă drept un potențial cumpărător al ceasului. Cei doi, banditul și amicul său, nu bănuiesc nimic. Yaman se preface că se uită atent, cu o lupă, la ceas apoi le spune acelora că nu este un artefact otoman original, ci că este o piesă fabricată în 1940 și nu face mai mult de 20.000 de lire. Cei doi îl pun la încercare și îi arată o vază veche despre care Yaman spune, la derută, că este scumpă de tot.

Yaman episodul 48 rezumat
Apoi el vede unde au pus cei doi ceasul și iese. Bandiții nu știu ce să creadă, pentru că erau siguri de ceas că este autentic, dar pe de altă parte, îl cred și pe Yaman a fi un cunoscător, pentru că a zis de vază că este scumpă. Acum intră în scenă Mira și Mert, care se dau drept oameni de la o televiziune care vor să tragă câteva cadre cu unele piese antice ca să le folosească la reclame. Bandiții îi ascultă în timp ce Yaman forțează intrarea prin spate și ajunge să ia ceasul de pe polița unde fusese pus. Imediat cei doi înțeleg că au fost trași pe sfoară și se reped să fugă, unul după Yaman, celălalt după Mira și Mert. Yaman aruncă ceasul la Mert și vaza scumpă în brațele urmăritorului lui. Are loc o alergătură pe străduțele din zonă, apoi Mert din nou aruncă ceasul către Yaman care îl prinde și cade jos, pe spate, privind la un avion care zbura pe deasupra cartierului și își aduce aminte că a auzit un zgomot asemănător când a vorbit la telefon cu Kenan și l-a întrebat dacă se află la aeroport. Astfel Yaman își dă seama că totuși frate-său a fost autorul furtului ....


sursă foto: capturi video de pe trailere youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








6 comentarii:

  1. Multumesc!!! Iarasi ma-ai lasat in suspans. Apropo ai mai aflat ceva despre Furtuna pe Bosfor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) nu, despre Furtuna pe Bosfor nu stiu detalii, in sensul cand, la ce ora, in ce ritm. Altfel, pregatesc primele articole, asta pot face, rezumatele si prezentarea, ma refer. O sa caut pe net si ce gasesc interesant, distribui pe pagina de fb.

      Ștergere
  2. doamna va rugam faceti un gest patriotic si terminati rezumatele la Yaman. batjocura kanal d la adresa telespectatorilor romani nu are limite.... va multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D le postez de obicei duminica, unul pe saptamana. Am inteles ca prin ianuarie se reia serialul. Asa ca nu e dracul chiar atat de negru :)

      Ștergere
  3. va multumim, posibil sa mai dea citeva episoade din ianuarie si apoi pauza de sezon alte citeva luni ....e printre putinele seriale f. reusite . imi amintesc ca erati entuziasmata si dv cind ati inceput postarea rezumatelor cu mult timp inainte de difuzare la kanal d......cu multumiri liliana c.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si inca sunt si acum, Liliana, dar am persoane in preajma mea carora nu le place serialul - sigur, n-o fi placand la toata lumea. Si lucrul asta parca m-a descurajat... nu ma asteptam, adica. Sunt persoane de varsta mea carora le placeau aceleasi seriale ca si mine, dar uite ca la Yaman nu ne-am potrivit. Da, l-am postat cu multa vreme inainte, exact pentru ca mi-a placut foarte mult... dar Yaman nu mai e la fel fara Ender... Oana.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.