luni, 26 octombrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 8





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 8 pulbere de stele
Cansu ia medalionul și fuge n camera ei în timp ce Gulseren se enervează pe bătrân, sparge farfuria din fața ei și se ceartă cu Rahmi plină de curaj și de demnitate. După aceea o strigă pe Hazal, ca să meargă acasă, dar fata nu scoate nici un cuvânt și nici nu se ridică de pe scaun. Astfel, Gulseren pleacă singură, urmată de Cihan și de Dilara, care în acele clipe este anunțată telefonic că Ozan a fost arestat fiind implicat într-o altercație cu arme albe. Dilara, Cihan și Cansu pleacă de urgență la poliție, Keriman și vede de treaba ei și face un pachețel din mâncarea de pe masă pe care îl strecoară în geantă, apoi o ia pe Hazal și pleacă acasă cu autobuzul.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 8 pulbere de stele
Alper, care se află la locul unde a avut loc bătaia dintre Ozan și amicii lui, fotografiază momentul în care Ozan este săltat de polițiști, apoi el și Solmaz merg acasă la Cihan unde-l găsesc doar pe Rahmi și merg toți trei la poliție. Cihan se miră când îi vede și îl scoate pe taică-său afară să-l întrebe ce caută el acolo cu Alper și soția lui. Acasă la Hazal, Keriman se ceartă cu Gulseren care îi trage o palmă ca s-o convingă să renunțe la ideea de a scoate bani de pe urma fetei lor. A doua zi la ele vine un tânăr care se recomandă avocatul lui Ozkan și îi transmite din partea fratelui ei că trebuie să facă rost de suma de bani de care este nevoie pentru a-l scoate din închisoare. Hazal, care este acasă, aude discuția și vine să îi reproșeze mătușii ei minciunile spuse despre legătura dintre ea și Ozkan în tot acest timp.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 8 pulbere de stele
Dilara și Cihan se adâncesc în criza lor conjugală din cauză că acum fiecare dă vina pe celălalt pentru situația critică în care se află fiul lor. Ozan, din păcate, este reținut pentru 24 de ore și nu se poate face nimic pentru a fi eliberat mai devreme din cauză că acum are antecedente. După ce din nou se ceartă, Dilara merge în dormitorul ei și de furie aruncă toate pe unde nimerește până se calmează.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 8 pulbere de stele
Gulseren iese noaptea să se plimbe, copleșită de gânduri dar leșină pe stradă, este buzunărită de derbedei și se trezește la spital unde se află Cihan lângă ea. Alper și Solmaz se întâlnesc cu un anume Oktal într-un local și îi arată acestuia fotografia cu Ozan luat pe sus de polițiști, dându-i numele băiatului, apoi îi cer să apară poza și un articol într-o revistă de scandal. După ce Yildîrîm reușește să-l elibereze pe Ozan și acesta ajunge acasă, Cihan are din nou o discuție cu Rahmi și îi cere la modul serios să plece din casa lor dându-i cheile unei alte proprietăți, acceptând să vină oricând dorește în vizită. A doua zi Ozan și Cihan au o nouă problemă: poza făcută de Alper a apărut într-un ziar de scandal iar Ozan este numit un tip alcoolic și agresiv. Asta aduce din nou în atenția tânărului misterul persoanei care l-a denunțat la poliție că a băut și a urcat la volan.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 8 pulbere de stele
Dilara stabilește cu Hazal să vină să locuiască la ei, dar să nu spună asta nimănui până când nu se mută. Hazal se întâlnește cu Cansu în holul vilei și o anunță cu superioritate că de-acum înainte va sta și ea acolo. Cansu pleacă dezgustată și îngândurată în garaj unde se află șoferul care o duce la școală. Dilara își întâmpină fiica apoi o conduce într-o cameră disponibilă, care lui Hazal i se pare mică în comparație cu dormitorul lui Cansu. Gulseren o caută disperată pe Hazal și nu dă de ea și nici nu-i răspunde la telefon. Atunci Gulseren o roagă pe Derya să-i dea telefonul ei s-o sune pe Hazal. La telefon răspunde Dilara, care o anunță că fata ei s-a mutat la Gurpînari de acum încolo...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






6 comentarii:

  1. Ozan este cumva baiatul lui Alper?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai in primul episod spune medicul care face testele ADN ca Ozan este 99,99% fiul lui Cihan si al Dilarei (pe cand Cansu e o straina...). Deci .... cum sa fie fiul lui Alper?

      Ștergere
  2. Când puneți rezumatul episodului 9

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru cea ce faceți asa putem urmări si noi seriale chiar daca nu le putem vedea la TV.O întrebare Alper si Dilara sunt frați?o seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru fidelitate si comentarii. Deocamdata nu am vazut mai mult decat am rezumat, nu stiu daca sunt frati... desi mi s-a parut ca ar fi o anume intimitate intre ei, pe care nu si-ar putea-o permite daca nu ar fi ceva. Dar nu m-am gandit ca-s frati, ci amanti. Insa cum ziceam, n-am vazut inca mai departe episoadele ca sa ma pot pronunta in cunostinta de cauza.

      Seara frumoasa si dumneavoastra!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.