luni, 9 noiembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 12




acest episod va fi difuzat pe 10 noiembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 12 pulbere de stele
Ozkan o acuză pe Gulseren că are o relație, iar ea îi reproșează că de zece ani n-a mai dat nici un semn de viață și n-are dreptul s-o întrebe despre viața ei, că nu s-ar implica într-o legătură amoroasă din respect de sine și nu din alt motiv. După ce Keriman pleacă, pentru că și ea se ceartă cu fratele ei și el o dă pe ușă afară, Ozkan se poartă frumos, își cere scuze și îi spune soției sale că i-a fost dor de ea. Gulseren, care este încuiată în camera ei și-și face bagajul scârbită, îl acuză că și-a părăsit familia și deschide ușa, acuzându-l că a abandonat-o pe ea și pe Hazal. Ozkan explică de ce a făcut asta, că era amenințat de mafie, dar că el a trimis bani acasă periodic. Gulseren nu-l crede și îi spune că ea n-a primit nici un ban. Cearta continuă. Ozkan vrea să-i dovedească soției sale că s-a schimbat și îi spune că el va sta la niște prieteni, doar ca ea să nu plece de acolo. Planul lui Ozkan este, însă, altul: să se poarte frumos cu Gulseren până când Cihan îi dă bani în schimbul lui Hazal.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 12 pulbere de stele
Rahmi trebăluiește pe la bucătărie și când Cihan vine acasă și întreabă iritat de Dilara, el îi spune că nu știe unde a plecat. Dar Hazal vine și spune că mama ei se află la un restaurant cu prietenele de la fundație. Rahmi se inflamează și o ceartă pe Hazal că de ce nu poate să țină un secret, apoi, când ea îi răspunde că n-a fost cu rea intenție, el țipă că de când a venit în casa aceea a adus numai rele. Hazal pleacă plângând, iar Rahmi se duce în cameră la Cansu să-i mai povestească despre Rusia. Cihan se duce la restaurant și o ia deoparte pe Dilara întrebând-o ce este între ea și Alper, părând gelos și crezând că este amantul ei. De fapt, el a controlat prin acte și bani și a văzut că Dilara l-a ajutat cu bani din firmă fără știrea lui. Dilara, văzându-se strânsă cu ușa, recunoaște că Alper este fratele ei vitreg, că mama ei a rămas însărcinată dar s-a măritat cu un alt bărbat și ea, Dilara, a aflat toate astea când mama ei a murit, prin niște scrisori pe care i le arată și lui Cihan când ajung acasă. Cihan își cere scuze pentru că a bănuit altceva, apoi o întreabă direct cu ce l-a ajutat pe Alper. Dilara răspunde că fiind amenințată de el cu un proces pe tema asta și nedorind să afle lumea despre așa ceva, i-a cumpărat casa în care stă și că n-a spus până acum ca să nu fie nevoită să împartă averea ei cu el, în calitate de moștenitor al mamei lor.

În acest timp Alper și Solmaz se uită la o scrisoare care arată exact ca acelea pe care Dilara i le-a dat lui Cihan. Solmaz citește câteva rânduri cu voce tare în timp ce Alper stă lângă ea foarte grav. A doua zi dimineața, cei doi soți sunt treziți de bătăile în ușă ale Dilarei care îl ceartă pe Alper, știind că el a furnizat informațiile pentru presă, și îl informează că de acum încolo nu mai vede nici un ban de la ea. Alper din nou amenință cu un proces ca să revendice partea lui de moștenire, dar Dilara îl atenționează că n-are decât, dar să-și caute un job pentru că asemenea procese durează și zece ani și ea nu-l mai susține la firmă.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 12 pulbere de stele
Gulseren îl caută pe Cihan și îi propune să ia micul dejun împreună. Când iese din bloc, tocmai oprește mașina cu Cansu care mergea la școală și cele două stau câteva momente de vorbă, apoi Cansu o ia pe Gulseren cu ea în mașină. În acel moment Ozkan, care venea la ea cu flori, o vede împreună cu Cansu și o strigă dar deja mașina a pornit. Ozkan, înfuriat, se duce la un internet cafe și caută informații despre familia Gurpînar. Cihan se arată surprins că ea l-a căutat de data asta, iar Gulseren îi spune doar că se simte ciudat, că are două fete și nici una nu locuiește cu ea. Apoi Cihan îi propune ca și Hazal să învețe la aceeași scoală cu Cansu și Gulseren este de acord. De fapt, ea ar vrea să-i spună despre revenirea lui Ozkan din Germania, dar nu poate. Pleacă la serviciu și acolo vine Ozkan cu o orhidee la ghiveci. Ea îi spune să plece iar el și trage un scaun ca să stea de vorbă și le spune fetelor din birou că este soțul lui Gulseren, apoi declară că o iubește și o vrea înapoi. Gulseren iese din birou, el se duce după ea și pe stradă se ceartă până când Gulseren ia un taxi și îl lasă pe Ozkan acolo, ducându-se la Derya să-i împărtășească noutățile. Apoi mpreună merg la o doamnă ca să închirieze un apartament, astfel că Gulseren va avea nevoie de ceva bani în plus de la șeful ei.

Ozkan merge la școală la Hazal și o vede ieșind de la ore. O abordează dar fata se sperie și se urcă rapid într-un taxi plângând. Ajunge acasă și plânge încontinuu, iar Ozan o vede și, mișcat, încearcă s-o liniștească. Hazal nu-i spune pentru ce este așa de speriată, spune doar că toată lumea se poartă dur cu ea de când a venit la ei. Când intră Dilara la ea în cameră, Hazal îi spune adevăratul motiv pentru care este răvășită și că tatăl ei i-a spus să revină acasă. Ozkan se duce acasă la Keriman și se sfătuiesc amândoi cum să obțină bani pe Hazal, dar el se răzgândește și spune că își vrea fata înapoi. După aceea seceartă din cauza banilor de ipotecă dați acelui fals avocat. Keriman îl sună pe Rahmi și îi îndrugă din nou despre bani. Ozkan îi ia telefonul surorii sale și spune că el n-o dă pe Hazal apoi închide. Dilara, care se afla lângă Rahmi și a auzit discuția, se duce imediat acasă la Ozkan și îl amenință că dacă nu stă departe de Cansu sau de Hazal și n-o stăpânește pe Gulseren, așa cum ea și Rahmi l-au ajutat să- iasă din închisoare, tot așa o să-l și bage înapoi.

Hazal își convinge colegii să vină acasă la ea, pentru că ei tot n-o cred că acum este bogată și că ea este de fapt, fiica soților Gurpînar. Când vine mașina cu șoferul după ea, fetele intră în mașină iar băieților le spune să ia taxiul. Tinerii intră în casă, iar Emine află de la șofer ce a făcut Hazal. După ce inspectează casa și controlează tot, Hazal îi cheamă la masă. Ozan începe să se dumirească ce-i cu ei, și stă de vorbă cu Șeyda care îi amintește că l-a văzut pe când era la manej și a servit ceva băutură apoi a rămas fără permis. Atunci Ozan își aduce aminte de ziua aceea și o întreabă de unde știe ea că el a rămas fără permis? Șeyda și dă seama că a făcut o gafă, e cât pe ce să spună ceva de Hazal, apoi zice doar că Hazal n-a făcut nimic. Ozan începe să suspecteze că Hazal l-a denunțat la poliție că a băut și se afla la volan. Colegii lui Hazal, după ce mânâncă și beau sucuri încep să se joace cu o vază antică aruncând-o de la unul la altul până când vaza cade jos și se sparge. Rahmi, enervat de zgomot, merge în living și începe să țipe la Hazal dacă a cerut voie cuiva să vină cu prietenii ei și o ceartă în continuare că asta e o casă cu reguli, nu este domeniu public. Apoi țipă și la tineri întrebându-i dacă așa sar și la ei acasă și spunându-le că el vrea să se odihnească, nu să asculte cum ei distrug casa.

Gulseren ia un salariu în avans ca să se poată muta cu chirie și îl cheamă pe Cihan să se vadă din nou. Colegele ei bârfesc că ea are soț, dar ziarele spun că e amanta lui Gurpînar, apoi una dintre ele spune că a aflat că jobul de aici l-a câștigat foarte ușor pentru că cineva a intervenit pentru ea. Ozkan o sună pe soția lui dar se enervează și țipă la ea când află că s-a mutat cu chirie. Apoi el îi arată lui Keriman ce informații a găsit pe google despre restaurantul Dark Blue, care aparține lui Cihan, și seara se duce pe chei până acolo, probabil în speranța de a-l vedea pe patron sau de a o surprinde pe Gulseren cu iubitul ei. dacă ai copiat pune și sursa www.pulbere-de-stele.com
 
Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 12 pulbere de stele
Cihan și Yildîrîm se sfătuiesc să scape de Alper și fac în așa fel încât dacă el nu aduce un milion de dolari, va avea doar 1% din profitul companiei, pentru că în urma unei ședințe a board-ului administrativ, Cihan ridică prețul acțiunilor astfel încât ceea ce-i revine lui Alper este doar un procent. Alper se enervează când află dar pe moment nu are ce să facă și se duce la Dilara să-i ceară bani ca să răscumpere încă 9 procente din companie, dar ea îi zice că n-are și n-o interesează dacă va demara procesul de recunoaștere a lui ca frate. Atunci, Alper în disperare de cauză, merge acasă, ia pistolul și pleacă să se întâlnească cu Cihan, lângă restaurantul lui. Ozkan se apropie de ei și pare să-l recunoască pe Cihan, mai ales că aude discuția celor doi. Alper vrea să-l determine pe Cihan să revină la prețul inițial al acțiunilor dar el refuză categoric, și atunci Alper îi pune pistolul la piept. Cihan crede că e doar un bluf și îi răsucește mâna înarmată, dar Alper trage... Ozkan este martor la tot. Cihan cade pe asfalt, împușcat în abdomen...


urmează: Furtună pe Bosfor, ep. 13

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.