joi, 19 noiembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 16





acest episod va fi difuzat pe 24 noiembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 16 pulbere de stele
Cihan se repede în dormitorul lui Hazal și o vede zăcând inertă, cu venele tăiate. Imediat o ia în brațe și o pune în mașină, apoi împreună cu Dilara merg cu ea la spital. Acum, fiecare crede că el este de vină pentru ceea ce a făcut Hazal, însă Cihan știe că fata a auzit conversația dintre el și Dilara de cu seară. Gulseren dezbate cu Derya problema educației fetei ei, și acum regretă că pleca la serviciu și o lăsa acasă cu Keriman, pentru că, uite, Hazal a copiat caracterul infect al mătușii ei. După ce este sunată că Hazal e la spital, Gulseren aleargă într-un suflet acolo și o ceartă pe Dilara că deși ea nu-i putea cumpăra orice, acasă la ei erau cu toatele fericite. Hazal, care își revenise, o auzea pe Gulseren din rezervă și îi era teamă să nu fie luată acasă la ea. După ce iese din salonul unde fusese îngrijită de medici, Hazal alege să stea cu Dilara și o îmbrățișează. Gulseren văzând așa, pleacă încet și se îndreaptă către ieșire. Ozan se strâmbă spre maică-sa ca și cum totul ar fi o prefăcătorie, iar Cansu aleargă după Gulseren și îi cere s-o ia cu ea acasă, să stea la ea. Dilara o lasă pe Hazal și vine după Cansu, nefiind de acord cu ce spune ea, dar Cihan precizează că așa cum Hazal a avut dreptul să aleagă unde să locuiască, și Cansu are acest drept.

După ce Gulseren o înștiințează pe Keriman că Cansu va sta cu ele, aceasta începe să pună iarăși problema banilor și se ceartă cu cumnata ei pe faptul că Cihan ar trebui să le dea bani s-o crească pe Cansu. A doua zi Cihan o sună pe Gulseren să-i spună că va închiria o casă pentru ele două, când tocmai că Gulseren voia să-i spună că o aduce pe Cansu înapoi la vilă, pentru că nu poate s-o lase în compania lui Keriman. Deși Gulseren nu este de acord cu acest gest din partea lui Cihan, de data asta acceptă pentru că la mijloc este Cansu.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 16 pulbere de stele
Dimineața, Dilara vine la bloc să o ia pe Cansu la școală, dar ea refuză și spune că va merge cu metroul, așa cum fac toți din acel cartier, apoi o întreabă pe mama ei ce vină are Gulseren în toată treaba asta? Dacă ea a luat-o acasă pe Hazal, care nu mai vrea să locuiască la bloc, nu e corect ca și Gulseren să stea cu fata ei adevărată? Mai târziu Dilara vorbește cu Gulseren și se jignesc reciproc că nu sunt mame bune pentru că fetele pe care le-au crescut nu vor să stea cu ele. Dilara iar îl dă afară din casă pe Cihan, deși a doua zi dimineața regretă și îl roagă să vină înapoi, dar el îi răspunde că nu e jucăria ei să facă acum aia, acum cealaltă. După aceea Dilara stă de vorbă cu Candan și îi spune că îl vrea pe Cihan lângă ea, pentru că nu dă bine să apară separat în societate și acum mai e și problema cu Cansu care este cu Gulseren. Candan bănuiește că Cihan ar putea să închirieze ceva pentru Cansu și mama ei, dacă tot sunt împreună acum, dar Dilara crede că soțul ei nu ar merge așa departe, și e sigură că, deși poate Cihan ar face asta, Gulseren e prea mândră și proastă ca să accepte, și că, de fapt, ea vrea averea lui Cihan, nu se mulțumește cu o casă.

Cihan îi închiriază lui Gulseren o vilă spațioasă, și le cheamă pe ea și pe Cansu să o vadă. Cansu este foarte fericită de noua ei casă, dar Gulseren spune că ea n-a fost obișnuită cu așa o bogăție, iar Cihan îi răspunde că poate așa e soarta ei, să se întâlnească, ei doi, și viața ei să se schimbe în bine, dat fiind că nici unul nici celălalt nu pot renunța la copiii pe care i-au crescut. Și ca să nu aibă vreo teamă de gura lumii, o asigură pe Gulseren că nu va veni în vizită nici măcar pentru un pahar cu apă, dar le va proteja de la distanță pe amândouă (prima promisiune nu și-o va ține pentru că va mai veni la cină, ca s-o vadă pe Cansu). Apoi, mamă și fiică, merg acasă la ele să-și facă valizele și să se mute.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 16 pulbere de stele
Keriman o bate la cap pe Gulseren că ce face acolo, dar ea nu-i dă atenție, deși Keriman își dă seama că Gulseren se mută în altă parte și chiar ea îi spune că pleacă în chirie. Înainte să iasă pe ușă, Keriman se pune de-a curmezișul, insistând să nu plece din casa ei, dar Gulseren o dă la o parte și o pălmuiește pe cumnata sa după ce o jignise că e amanta lui Cihan, apoi iese. Keriman începe să se smiorcăie. Jos, la scara blocului, mașina lui Cihan cu șoferul lui o așteaptă pe Gulseren, iar bârfitoarea cea bătrână a cartierului o vede și o întreabă unde pleacă, dacă se duce în vacanță, dar Gulseren, nervoasă, doar se urcă în mașină. Bârfitoarea sună imediat sus și o anunță pe Keriman că Gulseren are mașină cu șofer la scară. Atunci Keriman își dă seama că Gulseren ar fi mințit-o mereu și că după bani și avere umbla și ea, dar s-a purtat ca o femeie cinstită ca să nu-i dea ei nici un sfanț, și își dă palme peste frunte că de ce nu și-a dat ea seama până acum ce manevre face cumnata ei?

Cansu, odată ajunsă acasă la ea, îi spune lui Emine că a venit să-și ia lucrurile. Hazal este pe fază și o tot întreabă dacă mai vine înapoi, iar Cansu, sătulă de insistența ei, înainte să plece spune că nu, iar Hazal îi cere să-i dea ei camera, ceea ce Cansu acceptă. Emine o sună pe Dilara în timp ce Cansu își pregătește valiza și o informează pe stăpână ce se petrece. Dilara este uimită și surprinsă de gestul fiicei sale și își dă seama că Candan a avut dreptate, iar când vine acasă, se miră că Hazal s-a și mutat în camera lui Cansu. Nervoasă, îi spune lui Hazal că Cansu va veni înapoi, iar ea supărată, ia hainele din dulapul lui Cansu ca să le ducă înapoi în camera cea mică, dar Dilara o oprește, spunând că vor rezolva problema camerei când se va întoarce Cansu. După aceea o ceartă pe Emine, apoi se duce acasă la Keriman și o plătește ca s-o informeze despre ce mai face Gulseren și dacă Cihan stă cu ele.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 16 pulbere de stele
Cihan și Gulseren discută despre Hazal, despre transferul ei la școala privată și despre probabilitatea de a-i găsi un psiholog bun. Alper își revine și poliția vine să-l ancheteze, dar el spune că nu-și aduce aminte cine l-a lovit, iar doctorul recomandă ca polițiștii să vină peste câteva zile. Când rămâne doar cu Solmaz, Alper îi spune acesteia că Rahmi l-a lovit, iar ea îl întreabă indignată de ce nu a declarat adevărul polițiștilor. Dilara se tot interesează de avocatul lui Gulseren, dar deocamdată tot ce știe este prenumele acestuia. Ozkan îi scrie lui Cansu o scrisoare foarte sinceră, în care îi spune că este închis, și că despărțirea de acum zece ani dintre el și Gulseren a survenit pentru că uneori așa este viața. Dar că de când a văzut-o, a simțit că ea este fata lui cea adevărată și că deși îi este dor de ea, înțelege dacă ea n-ar mai vrea să-l vadă niciodată. Scrisoarea ajunge pe adresa lui Cihan, în mâinile Dilarei, apoi sub privirile lui Candan, care conchide că Ozkan nu reprezintă o amenințare pentru Cansu.

Hazal este transferată la aceeași școală cu Cansu, dar se află în clase diferite. La cofetăria școlii, într-o pauză, Hazal vine direct la Cansu, care era cu o prietenă, și o întreabă dacă Cihan vine pe la ele și dacă le dă bani să se descurce, asta numai ca să afle prietena că Cansu stă în altă parte și că ea i-a luat locul la vilă. Apoi Șeyda, care a fost transferată tot aici după scandalul de la scoala publică, apare lângă ele, spre surprinderea lui Hazal, și ca s-o uimească și mai tare, o ia pe Cansu de după umeri, demonstrând că ele două sunt prietene acum.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 16 pulbere de stele
Dilara și Candan îl scot din nou pe Ozkan din închisoare, prima întrevedere având loc în birou la Candan. Dilara îi explică lui Ozkan că n-a făcut bine că i-a spart parbrizul mașinii lui Cihan și a atacat pe unul dintre oamenii lui. Ozkan spune că va plăti tot ceea ce a stricat, dar că Gulseren este soția lui și nu poate să suporte ideea că ea este amanta lui Cihan. Dilara conchide că este un lucru bun că-și recunoaște greșelile, că are și o parte bună în el, care s-a văzut în scrisoarea pentru Cansu, dar îi cere să uite că ea este fata lui adevărată și să nu mai încerce s-o vadă vreodată, ba chiar să facă un fel de înțelegere (scrisă?) între ei doi că Cansu nu este fiica lui. Ozkan începe să fie foarte atent la ce zice Dilara și apoi o întreabă ce scop are, ce vrea, de fapt, de la el? Dilara îi spune că amândoi au un interes comun, ca Gulseren să stea departe de Cihan, apoi îi promite că va primi bani în schimbul acelei înțelegeri.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. deocamdata nu are nici un motiv, are o vila foarte frumoasa la dispozitia ei si a lui Gulseren. Nu am urmarit episoadele inainte, cand le vad, le si rezum.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.