marți, 24 noiembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 17





acest episod va fi difuzat pe 30 noiembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 17 pulbere de stele
Ozkan află de la Dilara că Gulseren locuiește cu Cansu într-o vilă, apoi întreabă dacă și Cihan stă tot acolo și i se răspunde că nu. Dilara îl lămurește că dacă el și Gulseren divorțează, Cihan nu mai are nici o opreliște să vină să locuiască la vilă. Ozkan promite să aibă grijă de soția lui și înainte să plece, primește de la Dilara un cec consistent. Candan îl mituiește pe avocatul lui Gulseren, cu niște cazuri bune pe care i le cedează, și acesta o sună pe clienta lui dându-i o dată eronată a primei înfățișări pentru divorț. În ziua în care are loc cu adevărat audierea, Cihan vine s-o ia pe Gulseren la tribunal dar ea spune că nu atunci are procesul, iar Cihan, bănuitor, îl pune pe Yildîrîm să afle ce se petrece. Acesta îi confirmă că în ziua aceea era audierea cazului dar și că avocatul lui Gulseren a fost mituit ca să-l favorizeze pe Ozkan, care nu dorește divorțul. Alper vine la birou la Cihan și îi pune sub priviri o poză a rangăi cu care a fost lovit de Rahmi, sperând să-l poată șantaja pe Cihan ca să-l bage înapoi în firmă.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 17 pulbere de stele
Ozkan se duce la crâșmă cu prietenul lui de la atelierul auto și se laudă cu banii dați de Dilara. Acolo se îmbată amândoi, fac gălăgie, iese cu bătaie și sunt dați afară. Când ajunge acasă, Ozkan o pune pe Keriman să danseze și îi arată teancul de lire, fără să-i spună foarte clar de unde are banii. A doua zi are loc audierea divorțului dintre Ozkan și Gulseren. Avocații se înțeleg și încep mai devreme ședința. Candan îl prezintă pe Ozkan drept un bun familist care are grijă de soția și fiica lui și a mers să lucreze în Germania pentru asta. Avocatul lui Gulseren minte apoi că ea s-ar putea să nu vină pentru că fata ei este bolnavă, dar că dorește să-și retragă cererea de divorț. În acel moment intră pe ușă Gulseren cu Yildîrîm prezentându-l drept noul ei avocat, pentru că celălalt a mințit-o. Yildîrîm îi înmânează judecătorului un dosar cu faptele lui Ozkan din Germania și cu documente care dovedesc că a fost la închisoare.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 17 pulbere de stele
Ședința se amână. Pe holul tribunalului Ozkan o amenință pe Gulseren că n-o să-i permită să fie iubita lui Cihan. Acasă, Dilara o anunță pe Hazal că părinții ei care au crescut-o vor divorța la următoarea înfățișare și că ea va fi dată în custodia lui Gulseren, lucru cu care Hazal nu este de acord. Mai târziu, Hazal găsește o bluză care fiind spălată, a intrat la apă și îi vorbește urât lui Emine spunând că ea este vinovată pentru bluza pe care n-o mai poate îmbrăca și că nici cu trei salarii de-ale ei nu-i va putea lua alta nouă. Dilara o aude și se implică în discuție. Sema spune că bluza a fost la spălătorie, n-au ele nici o vină, iar Hazal le acuză că sunt mincinoase. Dilara se înfurie și o somează pe Hazal să-și ceară scuze de la cele două menajere, arătându-i eticheta spălătoriei pe bluză. Hazal, impertinentă și plină de aroganță, spune că ea nu-și cere scuze de la niște servitoare, apoi se adresează cu superioritate Dilarei, amintindu-i că ea este fata ei adevărată, iar nu Cansu. După ce pleacă în camera ei, aruncă lucruri și taie bucăți bluza cu pricina. Dilara, care venise acasă cu Candan, dă vina pe Cihan că și-a găsit fiica adevărată, care este prost crescută și foarte lacomă de bani.

Gulseren îi povestește lui Cansu cum a fost nevoită să se căsătorească cu Ozkan, pentru că erau prieteni iar mama ei vitregă a pârât-o tatălui ei și astfel a trebuit să se mărite cu el la 18 ani, lucru pe care îl consideră cea mai mare greșeală a vieții ei. După aceea a rămas însărcinată iar Ozkan se implica mereu în bătăi și lucruri ilegale, apoi a început să afle că o înșală cu alte femei, după care a plecat în Germania. Seara, Cihan ia cina cu ele la un restaurant și o avertizează pe Gulseren să fie atentă la manevrele lui Ozkan și să se ferească de el. Într-adevăr, Ozkan o urmărește într-o zi, ca să vadă unde stă, și comentează la adresa vilei în care locuiește ea acum.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 17 pulbere de stele
Dilara se duce la școală la Cansu să o roage, indirect, să revină acasă. O întreabă dacă e fericită, pentru că ea este nefericită, apoi o invită la o petrecere dată de Ozan de ziua lui. De la câțiva metri depărtare, Hazal le vede și le aude pe amândouă și nu-i convine deloc că Dilara o cheamă din nou acasă pe Cansu. Solmaz găsește o mulțime de facturi pe măsuța din hol și se ceartă cu Alper când vede că sunt puțini bani rămași în seif și n-au cu ce să-și plătească cheltuielile curente. Apoi Alper face rost de o rangă identică cu aceea cu care l-a lovit Rahmi și se zgârie la picior ca să pună câteva picături de sânge pe ea, pentru a fabrica proba cu care să-i mai șantajeze pe Gurpînari. Hazal merge la un magazin de bijuterii de lux și cumpără un ceas foarte scump pentru Ozan. Seara, Hazal se gătește cu o ținută foarte scumpă și merge cu Dilara la petrecere. Cihan vine la vilă s-o ia pe Cansu. Ozan stă mereu în preajma lui Cansu și declară cadoul ei (un fel de caiet cu amintiri) cel mai frumos cadou. Hazal este foarte geloasă și între ea și Cansu au frecvent loc schimburi de priviri inamice, dar Ozan nici n-o bagă în seamă pe Hazal, ci toată seara o dedică în special lui Cansu.

Derya este acasă la ea făcând produse de patiserie, dar vorbește cu Gulseren la telefon, care este singură acasă. Ozkan, ascuns după niște boscheți, o sună pe Keriman să vină la vilă să-l ajute. Keriman vine cu un taxi, intră în casă și o minte pe Gulseren că se simte rău, că era să moară și altele de genul. Ozkan intră și el în casă, și când Gulseren vine cu ceaiurile, el o lovește cu un obiect dur în cap. Gulseren cade. Keriman caută bani, dar nu găsește decât un medalion pe care îl ia. Cihan sună și vede că Gulseren nu răspunde, așa că se urcă în mașină să vină spre vilă. Keriman pleacă, dar Ozkan rămâne și o pune pe Gulseren pe pat, îi face o poză, apoi vrea să o dezbrace, dar deja Cihan bate la ușă ....



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






6 comentarii:

  1. si eu il astept ,aici nu prind Kanal D ? va roooooooooooggggggggggg !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma rogi ce? :))) ca eu public cam 3-4 rezumate pe saptamana la acest serial :)

      Ștergere
  2. Când publicați episodul 18

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana ar trebui sa publici curând rezumatele episoadelor 18,19,20,21 pentru ca pe alt site s-au publicat deja aceste rezumate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu le public in ritmul meu, mai am si alte seriale la care fac rezumate :) oricum, cine vrea sa stie rezumatele dinainte, intra si pe blogul meu si pe toate unde gaseste informatiile pe care le cauta.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.