duminică, 22 noiembrie 2015

Prizoniera dragostei, episodul 22 rezumat





Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 22 rezumat pulbere-de-stele
De fapt, Iclal și cu Fîrat se ceartă, dar el o sărută exact când Nur ajunge în dreptul lor și îi vede. Foarte tulburată, Nur fuge înapoi și n-o bagă în seamă pe Aytül, ceea ce o face pe bătrână să bănuiască faptul că ar fi văzut ceva. Iclal lasă un medalion (al lui Nur) pe bancheta lângă care se află Fîrat și îl dojenește pe acesta cum de a îndrăznit să facă așa ceva. Aytul îi întrerupe și față de ea, nici unul nici celălalt nu recunosc ce s-a petrecut între ei. Cu toate acestea, atât Aytul cât și Fîrat își dau seama că Nur a văzut ceva, din moment ce a fugit ca din pușcă. Iclal, răvășită, merge în casă și se șterge pe la gură apoi face un duș. Aytul se duce după ea, apoi o avertizează că știa despre Fîrat că are sentimente pentru ea și acum a distrus totul, pentru că Nur îi va spune lui Fîrat ce a văzut.

Fîrat se duce după Nur, care vorbește singură prin crâng, să-i dea medalionul, apoi începe să se destăinuie față de ea, cum o iubește pe Iclal de ceva vreme și din cauza lui Aytül a fost nevoit să se dea la o parte din fața lui Yigit, care nu știe despre această iubire. După aceea o roagă pe Nur să aleagă: ori și face publică relația ei de căsnicie cu Yiğit, ori divorțează, pentru că în felul ăsta el, Fîrat, este blocat și nu știe cum să procedeze ca să poată evolua într-un fel sau în altul. În acest timp Yigit se duce la Kerem la birou, iar acesta îl întreabă din nou de ce a refuzat ca Nur să fie purtătoarea de cuvânt a firmei sale și de ce a anulat prima ei reclamă, dar acum este model la agenția lui Fîrat? Yigit înțelege imediat unde bate Kerem și cu abilitate nu-i dă nici un fel de răspuns la întrebările lui, spunând doar că el nu încurcă problemele personale cu afacerile. După ce Yigit pleacă, secretara lui Kerem, Hazal, vine în birou și când rămâne singură cotrobăie prin acte și găsește un plic cu poze ale lui Nur cu Yigit. Pentru că de când a cunoscut-o pe Nur, Kerem este schimbat, Hazal ar dori să preia controlul asupra acestei chestiuni și ca să afle amănunte, o sună pe Elmas să se întâlnească.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 22 rezumat pulbere-de-stele
Yiğit revine acasă și îi găsește pe Nur cu Fîrat în pădure, cei doi schimbând vorba când îl văd venind, mințind că discutau despre serviciu. Fîrat pleacă în cameră la Iclal și îi povestește despre discuția avută cu Nur, însă ea se arată uimită și crede că acum e distrusă din moment ce Nur a aflat adevărul. Fîrat o liniștește pe Iclal, dar intră în cameră Aytul, care ascultase la ușă ceva din conversația lor și îl dă afară cu brutalitate, după care o convinge pe Iclal să o termine pe Nur că altă șansă nu are. Elmas se duce la întrevederea cu Hazal, care începe să o întrebe despre Nur, sub pretextul că așa procedează ei cu cei cu care lucrează, trebuie să știe amănunte despre viața lor, ca să nu se trezească cu cine știe ce surprize mai târziu. Elmas, care crede că Hazal o plătește ca să-i dea aceste informații, văzând că secretara nu are de gând să-i facă vreo ofertă, spune că este delicat ceea ce-i cere și că are nevoie de timp de gândire. Ajunsă acasă, singură în cameră, deschide geanta cu banii luați prin șantaj de la Cahit, de care se bucură foarte mult. Yigit și Aytül se află în living și dezbat subiectul adus în discuție de Mert (a văzut-o pe Aytul ridicând mâna asupra lui Iclal și zice la toată lumea că bunica a vrut s-o bată pe mama). Aytül îl minte pe Yiğit că Iclal se simțea iarăși rău și că ea o susținea să nu cadă, dar Mert nu știe ce a văzut. Yigit întreabă cum de mai înainte Iclal începuse să se simtă bine și acum are iarăși crize? Aytul se încurcă în explicații, dar o scoate la capăt și Yigit îi cade în plasă.

La televizor se dă reclama filmată de Nur când pierduse copilul și toată familia cu excepția lui Yigit se uită la ea. Fîrat vrea să discute singur cu Iclal, dar Aytül, care este mereu cu ochii în patru, îi vede că-și fac semne să se retragă dincolo și se ia după ei, amenințându-l pe Fîrat că a lăsat-o pe Iclal la cheremul lui Nur și că e musai să îndrepte greșeala asta. Iclal se duce la firmă și îi propune lui Yigit să plece undeva într-o vacanță doar ei doi. Seara, Nur și Yigit au o nouă discuție în pădure, iar Nur îi reproșează din nou că nu dorește să-i spună lui Iclal adevărul și că lasă totul să decurgă de la sine, mai bine zis, să bată pasul pe loc. Apoi conchide că el este invidios pe serviciul ei de la agenție. Nur decide să-și cumpere o mașină în urma acestei discuții, și vine cu ea acasă, seara, stârnind invidie în jur. Iclal este cea mai geloasă pe succesul lui Nur, pentru că acum și-ar dori și ea să aibă un job bine plătit, nu să stea acasă și să nu facă nimic toată ziua. După asta, îi reproșează mamei ei că atunci când era mai tânără, deși fusese acceptată la universitate, i-a ascuns actele ca să nu poată să se înscrie. Yiğit, și el furios pe achiziția lui Nur, de ciudă, o ia pe Iclal pe după umeri și vorbesc despre detaliile vacanței în doi.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 22 rezumat pulbere-de-stele
În urma unei ședințe la agenție, Elmas se poartă impertinent cu Fîrat - intenționat, pentru că acum are bani și vrea să se retragă - și face pe victima spunând că ea pleacă din firmă. După ce se duce acasă, se uită iar pe laptop la filmulețul înregistrat de camera de supraveghere din biroul lui Cahit și fără veste intră fratele ei, Emin, care vede imaginile și rămâne uimit că toate bârfele pe care le auzise despre sora lui și Cahit sunt adevărate. Kerem decide să găsească oricât de multe informații despre Nur și Yigit. Iclal, încântată de ideea vacanței în doi, caută un loc potrivit pentru asta. Nur îl cheamă pe soțul ei printr-un mesaj în grădina de iarnă, ca să lămurească gestul făcut când și-a cumpărat mașină. Cei doi încep să discute în contradictoriu pe tema asta, fără să fie atenți la ce se petrece în jur. Nur îi interzice lui Yiğit să meargă în vacanță cu Iclal numai pentru că ea și-a luat mașină scumpă. Iclal coboară din cameră, după ce stătuse de vorbă cu Fîrat despre apropiata vacanță, și îi aude pe Yigit și pe Nur vorbind despre cine și cui ar trebui să dea socoteală. Ea se apropie dar stă lipită de ușa deschisă, și aude când Nur îi spune lui Yigit că vrea să divorțeze de el ...





sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





4 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.