vineri, 6 noiembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 48 rezumat





Un destin la rascruce episodul 48 rezumat pulbere de stele
Macit o aduce pe Neriman în sala unde va avea loc cununia lor dar după câteva momente apare Faiz, pe care Neriman îl îmbrățișează cu dor și tată și fiică se împacă, apoi Faiz îl îmbrățișează și pe Macit. Inci și Kerim se întâlnesc cu Nadir care n-a uitat timp de 30 de ani că bărbatul care trebuia să fie martor la cununia lui cu Inci i-a furat iubita. Kerim este sunat de Șeriban de acasă și servitoarea îi spune că au venit executorii. El închide telefonul dar i se face rău. Nadir nu pare să-i pese și spune tot ce are de spus, inclusiv că Macit este fiul lui și că Inci era deja însărcinată cu el când s-a căsătorit cu Kerim. Atunci, ca răpus de o lovitură finală, el cade... Este dus la spital, i se face rapid o intervenție chirurgicală pe cord deschis dar până la urmă inima lui Kerim nu rezistă.

Un destin la rascruce episodul 48 rezumat pulbere de stele
Macit este sunat de Inci pe când încă se afla la sala de cununii cu Neriman și Faiz și se grăbește să ajungă la spital. Înainte să afle deznodământul operației, lui Nadir îi pare rău de cele întâmplate, este foarte surescitat și stă pe banca din fața spitalului încurajându-l pe Kerim să reziste, apoi dă niște telefoane și executorii pleacă din casa lui. Despre acest lucru va afla Bora, care nu înțelege ce se întâmplă de executorii nu-și termină treaba în casă la Kerim. Înăuntru, alături de Macit și de Inci, mai sunt Selim, Duygu și Bora, Fahryie și Neriman. Când medicii vin cu vestea proastă, Macit este devastat, la fel ca și Inci. În ziua funeraliilor, Șinasi apare la vila Arcaoglu ca să-și prezinte condoleanțele, dar pentru o clipă cei de față se tem să nu facă vreo greșeală. Însă aceea care face o gafă este Pelin, care se duce spre Faiz și începe s-o bârfească pe Neriman, adăugând că nu se aștepta la el să vină în această casă. Faiz îi dă replica și spune că n-a ferit-o pe Neriman de casele oamenilor ci de unii dintre oamenii care locuiesc în ele, apoi spune că nu putea să aibă așa o inimă de piatră și să nu-și prezinte condoleanțele, apoi iese din vilă.

Un destin la rascruce episodul 48 rezumat pulbere de stele
După aceea apare Nadir care și el vine să-i spună condoleanțe lui Inci în primul rând. Macit îl vede și se duce la el intrigat, pentru că nu înțelege ce caută șeful său în casa lui. Inci tocmai îi reproșa lui Nadir că din cauza lui a murit Kerim. Nadir îi spune lui Macit că a cunoscut-o pe Inci de curând și a venit s-o susțină moral. Macit înghite minciuna, dar Bora, care și el urmărește scena de la distanță, este la fel de intrigat de prezența tatălui său acolo. După câteva momente vine să-l cunoască pe Macit, dar este și atent la felul în care se poartă Nadir cu el. După aceea, când ajung acasă, îi cere imperios tatălui său să-i spună de ce acum sunt asociați cu Macit iar până mai ieri erau dușmani? Nadir se vede constrâns să-i spună că Macit este fiul lui cu Inci și deci, ei doi sunt frați. Bora se întristează și își judecă tatăl care a stat departe și de acest fiu când era copil. După ce lumea pleacă, Macit află de la Șeriban că veniseră executorii și că la scurt timp după aceea ei au plecat. Macit înțelege că, de fapt, acest incident este cauza morții tatălui său și își dă seama că Inci l-a mințit.

Un destin la rascruce episodul 48 rezumat pulbere de stele
Neriman stă de vorbă cu Fahriye și îi povestește că ea a aflat de la Inci de faptul că Macit este copilul lui Nadir, dar că s-a dus la Nadir să-i spună acest lucru, iar el apoi a vrut neapărat să-i spună și lui Kerim, astfel, provocându-i atacul de cord. În acest timp Macit o ceartă pe Pelin că a vândut facturile de 10 milioane de dolari și că din această cauză a murit tatăl lui. Pelin încearcă să-i spună că nu a avut încotro pentru că avea nevoie de numerar și nu a avut o altă soluție, dar adaugă că nu știe cui a vândut acele facturi. Macit nu poate să creadă așa ceva și decide să afle ce s-a întâmplat în ziua aceea de l-a răpus pe Kerim.

Un destin la rascruce episodul 48 rezumat pulbere de stele
Bora, devastat și el de cele aflate, o cheamă pe Duygu pe malul Bosforului, seara și doar o îmbrățișează cu ochii în lacrimi, fără să-i spună de ce, doar îi mulțumește că a venit și adaugă că este foarte important ca acela de care ai nevoie într-un anumit moment să se afle lângă tine. A doua zi Macit este supărat și o întreabă pe maică- sa de ce l-a mințit. Inci se teme că el a flat secretul ei, dar Macit se referă la executori. Un telefon le întrerupe conversația și el trebuie să plece. Mai târziu ajunge la locul în care lui Kerim i s-a făcu rău. În acest timp Neriman vorbește cu Inci și îi spune că până la urmă va trebui să-i spună adevărul lui Macit, ori ea, ca viitoare soție, ori Inci, ca mamă. Inci se opune categoric ca fiul ei să știe cine-i este tatăl adevărat, și o șantajează și pe Neriman că dacă Macit află adevărul, o să-l piardă.

Șaika este singură acasă și apare taică-său să-i ceară din nou banii lui. Ea îi spune că nu are, apoi el scoate niște poze cu ea și cu Selim la o terasă. Macit, în căutările lui, face rost de o adresă și insistă să meargă acolo să afle adevărul în legătură cu moartea lui Kerim, deși Neriman încearcă timid să-l facă să renunțe. Inci vine și ea și vrea să-l convingă să nu sune la ușă că-i va spune tot adevărul pe care i l-a ascuns atâta vreme. Dar Macit sună și rămâne uluit când vede cine deschide acea ușă ....


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.