sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 49 rezumat





Un destin la rascruce episodul 49 rezumat pulbere de stele
Macit rămâne uluit să-l vadă pe Bora deschizându-i ușa. Cei trei intră în casă, iar Nadir îi privește de la poartă, fără ca ei să-l fi văzut. Bora zice că îi va spune tot adevărul lui Macit, despre motivul pentru care Nadir a dorit să se vadă cu părinții lui. Inci se impacientează dar el insistă că trebuia să îi se spună de mult lui Macit acest adevăr. De fapt, Bora spune altceva, că Kerim ar fi vrut să vândă acțiunile pe care le deținea la firma Arcaoglu ca să poată să-și plătească datoria. Inci răsuflă ușurată și la întrebarea lui Macit, că de ce el n-a știut asta până acum, îi răspunde că tatăl lui n-a dorit ca el să afle. Bora își menține oferta de cumpărare a acțiunilor, dar Macit se ține bățos și refuză, spunând că va munci ca să poată plăti datoria, ceea ce lui Bora i se pare un lucru aproape imposibil.

Un destin la rascruce episodul 49 rezumat pulbere de stele
După ce ei pleacă, un acolit de-al lui Bora vine la el și îi aduce o poză cu Șaika spunându-i că are un trecut întunecat și că acum are probleme cu tatăl său care are nevoie de bani. Apoi îi sugerează că o poate folosi fără ca cineva să-și dea seama că a fost mâna lui. Acasă la Faiz, tatăl Șaikăi o amenință că dacă nu-i dă înapoi banii, o va distruge. Fahryie cheamă la ea o vecină care-i ghicește în cafea că în trei puncte va fi din nou cu un tânăr care merge mereu pe drum. În acest timp Aras trece pe lângă Cihan, pe stradă, și se uită urât la el, apoi aude niște băieți discutând despre o bătaie și încetinește pasul. În scurt timp cei patru băieți îl iau la bătaie pe Cihan, iar Aras intră și el în iureșul pumnilor, ca să-l ajute. Până la urmă Cihan iese destul de șifonat din toată întâmplarea, apoi îl sună pe Șinasi și încearcă toți trei să-și dea seama cine putea să pună să-l bată, dar este clar că Emre a făcut asta. Mai târziu Cihan, Aras și Șinasi merg în internet-cafe-ul lui Emre și îl bat, la rândul lor, iar Aras îi zdrobește de ciment câteva calculatoare. Emre ajunge acasă plin de vânătăi pe față, iar Kader, extrem de nervoasă, se duce la Zehra și îi sparge geamul, blestemând-o să-i surpe Dumnezeu casa. Bineînțeles că cele două cumetre se iau din nou la ceartă, dar Kader nu se mai inflamează ca altă dată, ci pleacă doar amenințând din gură. daca ai copiat pune si sursa www.pulbere-de-stele.com

Nadir îi cere imperios lui Inci să se vadă. Inci acceptă și fostul ei iubit vine cu o pereche de mănuși împletite de ea când era tânără, pe care Nadir le-a purtat în ziua când trebuiau să se căsătorească și apoi în Germania. El o roagă să i le dea lui Macit, să le poarte el, dar Inci nu este de acord și ar vrea ca legătura cu Nadir să se încheie. Macit se tot gândește la cele spuse de Bora, referitor la acțiunile lui Kerim, apoi se hotărăște să revină la compania Arcaoglu. Pelin este entuziasmată de această veste și se duce să-l anunțe pe Selim, dar Faizal este acolo și ea n-o încurajează pe Pelin să-l reprimească înapoi, dimpotrivă, îi amintește că a spus cândva că nu vrea să mai audă de Macit vreodată și că oricum, el n-a făcut mare lucru pentru firmă și, deci, nici acum nu va face. Inci se duce acasă la Faiz și stă de vorbă cu Neriman rugând-o să-l scoată pe Macit din acel mediu pentru o zi sau două. Neriman nu știe cum să facă asta, dar mai târziu ea și Macit vor pleca într-o excursie de weekend, împreună cu Fahryie, strașnic păziți de Gulter. Cu toate acestea va fi o excursie presărată cu surprize, mai ales pentru Gulter.

Un destin la rascruce episodul 49 rezumat pulbere de stele
Inci îi cere lui Nadir să iasă de tot din viața lor iar el promite că n-o să-i mai iasă vreodată în cale. Șaika îi dă raportul lui Pelin despre vizita doamnei Inci la ei acasă, dar nu-i spune ce a discutat aceasta cu Neriman, pentru că nu a putut auzi. Pelin se duce acasă la Macit să-i ducă niște documente cerute de el, dar își dă seama că este plecat, iar Inci îi confirmă că e cu Neriman. Cei doi îndrăgostiți, ca să mai scape de prezența lui Gulter, se duc în pădure și femeia obosește, apoi pleacă înapoi la casa de vacanță unde vor sta peste noapte (casa e aranjată dinainte de Inci). Fahryie cu Macit și Neriman vor să se plimbe cu bicicletele, dar Macit o ia pe Neriman pe bicicleta lui, pentru că a treia este pentru Aras, care a fost anunțat și el să vină.

După aceea se plimbă cu barca pe lac, iar într-un sfârșit, după ce Gulter termină de pregătit cina, se adună cu toții, mai puțin Aras, în casă. Fahryie se tot preface că-i este somn, apoi Gulter fiind obosită, se duc cu toții la culcare. După ce femeia adoarme, Neriman și Fahryie ies afară unde deja Macit le așteaptă împreună cu Aras. Fac un foc de tabără apoi Aras și Fahryie se duc și îi lasă singuri pe ceilalți doi. Când revin în casă, Fahriye îl bagă pe Aras într-o cameră la parter, dar Gulter s-a trezit și este speriată că patul fetelor e gol. Aras iese din cameră și Gulter începe să-l bată, dar până la urmă Fahryie lămurește problema.

Un destin la rascruce episodul 49 rezumat pulbere de stele
Între timp, Nadir a venit la Inci să ia o cină împreună și îi spune că pentru el această seară este foarte importantă pentru că ei doi sărbătoresc nunta care n-a mai avut loc. Nadir îi propune lui Inci să fie din nou împreună, ca soț și soție, pentru că el n-a încetat s-o iubească în tot acest timp. Inci este răvășită și răspunde că are nevoie de puțin timp. Apoi Nadir îi spune că singura lui problemă e că Macit nu știe cine-i este tatăl adevărat. Nadir pleacă și o lasă pe Inci în dormitor, alături de multe hârtii (bonurile de valoare de la Pelin? acțiuni?). Șaika se duce la hotel unde o așteaptă Selim, dar este contactată de omul lui Bora și atunci ea pleacă după câteva momente spunând că nu se simte prea bine, nu înainte de a-i sugera lui Selim că Faizal ar fi pus din nou oameni pe urmele lor.

Un destin la rascruce episodul 49 rezumat pulbere de stele
Omul lui Bora îi spune că o va plăti dacă îi dă lui Pelin informația că Macit nu este fiul lui Kerim. Șaika, având nevoie de acești bani, acceptă și a doua zi se duce în birou la Pelin și îi spune că Neriman îi ascunde lui Macit faptul că nu Kerim îi este tată. După asta vorbește la telefon cu omul lui Bora și îi mulțumește pentru bani (pe care deja îi găsește într-un sertar din biroul ei). Apoi îl sună pe taică-său și îi cere să vină a doua zi la ea ca să-i dea banii. El o întreabă de unde a făcut rost, dar ea nu-i dezvăluie sursa.

Un destin la rascruce episodul 49 rezumat pulbere de stele
A doua zi este ziua în care Macit vine cu Inci s-o ceară de soție pe Neriman și să facă logodna. Cu toții sunt emoționați, și fiecare se pregătește în felul lui. Inci pune un inel de familie într-o cutiuță ca să-l dea viitoarei ei nurori. Șinasi aude despre eveniment de la Zehra și pleacă din casă, mergând pe strada lui Neriman, apoi se uită către geamul ei cu ochii înlăcrimați. Jos, în stadă, Pelin așteaptă în mașină. Când Macit și Inci apar, cu un imens buchet de flori, înainte ca ei doi să sune la ușă, Pelin coboară și îl strigă pe Macit ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.