duminică, 13 decembrie 2015

Avenida Brasil episoadele 1, 2, 3 rezumat





  Acesta este rezumatul episoadelor de la 1 la 6 de la Acasă TV .

Avenida Brasil episoadele 1, 2, 3 rezumat
Ne aflăm la Rio de Janeiro în anul 1999. În primele episoade din serialul Avenida Brasil, povestea începe atunci când Genesio, un văduv având o fetiță al cărei nume este Rita, se căsătorește cu Carmen Lucia, cunoscută sub numele de Carmina, o femeie care pretinde a fi bună, simplă, dar în realitate este rea și ambițioasă iar partenerul său, Genesio, este un soț doar de conveniență. Carmina are un iubit, Max, cu care împarte planurile sale ambițioase. Ea se poartă urât cu Rita, care chiar dacă e mică, este foarte isteață și abilă, înțelegând perfect că mama ei vitregă este o mincinoasă. Dar de câte ori o pârăște tatălui ei, acesta n-o crede pe deplin și caută să o înțeleagă și pe soția lui perversă.

Avenida Brasil episoadele 1, 2, 3 rezumat
Carmina și Max au de gând să profite de Genesio furându-i o sumă mare de bani. Rita ascultă fără să vrea planurile celor doi amanți care vorbesc la telefon despre asta, și aleargă pe stradă după mașina tatălui său ca să-l avertizeze despre cele auzite. Genesio nu este dispus să creadă ce zice un copil. Supărată, Rita pleacă de lângă mașină, iar ulterior, Genesio este atacat pe stradă de un hoț pe motocicletă care-i fură geanta în care teoretic se aflau banii, astfel că el este uluit și decepționat când își dă seama că fiica lui a avut dreptate. Genesio, amețit și dezorientat, merge pe jos de-a lungul bulevardului Brazilia și este accidentat de o mașină condusă de Jorge "Taifunul/Tufao", o stea a fotbalului brazilian. Tufao este un tânăr și talentat jucător de fotbal și are o iubită, pe Monalisa, și ea o celebritate, pe care a cerut-o de nevastă în public, iar ea se pregătește de nuntă.

Când a dat peste Genesio, fotbalistul era beat, însă cu toate acestea, se dă jos din mașină în încercarea de a-și ajuta victima, iar acesta reușește să rostească numele Carminei înainte de a muri. Carmina sărbătorește cu Max moartea lui Genesio și descoperă că, de fapt, Rita a ascuns banii de la tatăl său; Carmina îi cere fetei să predea banii, și după ce pune mâna pe toți, cu ajutorul Max, o abandonează pe Rita la o groapă de gunoi.

Fata suferă de pe urma morții tatălui său, în timp ce se confruntă cu noul său stil de viață; Rita trăiește inițial sub protecția lui Nilo, un om important în groapă și cu un temperament violent, care exploatează copii punându-i să caute diverse lucruri prin gunoaie și să le vândă. În acel loc oribil, Rita îl cunoaște pe acela care va fi marea iubire a vieții sale: Jorgito, poreclit Batata. După multă suferință, Rita scapă Nilo și îl ia pe Batata să locuiască cu el și cu alți copii în casa mamei Lucinda, care împreună cu copiii trăiește fericită și duce o viață mai ușoară la groapa de gunoi. Batata a fost abandonat la groapă de foarte mic; Rita și el devin prieteni buni și, copilărește, încep o așa-zisă relație de dragoste, apoi se căsătoresc în fața celorlalți copii. Însă aceste momente le marchează viața pentru totdeauna. Peste un timp, Rita este adoptată de o familie bogată din Argentina și numele său se schimbă în Nina Garcia Hernandez. Separarea Ritei de Batata a fost devastatoare, dar timpul trece repede.

Avenida Brasil episoadele 1, 2, 3 rezumat
Carmina se arată tristă și șocată de moartea lui Genesio. Tufao se simte vinovat și o caută pe văduva victimei, încercând să pună cap la cap o parte din ceea ce s-a întâmplat. Imediat ce-l cunoaște, Carmina acționează ascunzându-i adevăratele sale intenții, și nici despre Rita nu suflă un cuvințel, apoi începe să-l seducă pe tânărul fotbalist. Cu trecerea timpului, cei doi au o primă aventură împreună, care este descoperită de Monalisa, iubita lui Tufao; până la urmă îl iartă, dar exact în aceeași zi el primește un telefon de la Carmina spunând că se va sinucide; Tufao vine în ajutorul ei. Monalisa este însărcinată, deși până acum nu i-a putut spune iubitului ei. Orele trec iar Tufao nu se întoarce. Atunci Monalisa, care primește un telefon anonim (de la Max) și află adresa la care se află Tufao, pleacă să-l caute și din nou îl găsește în brațele Carminei. De data aceasta nu-l mai iartă și decide să părăsească Rio de Janeiro. Pe drum, are loc un accident și Monalisa pierde copilul. În același accident, un copil supraviețuiește dar rămâne orfan de mamă. Îl cheamă Iran și va fi adoptat de Monalisa. Tufao, constrâns de gestul Carminei, își amanetează viitorul legându-l de al ei, promițându-i că o va lua de soție. După aceea Carmina îi mărturisește că este gravidă cu Genesio dar de fapt copilul este a lui Max. Tufao preia răspunderea copilului asupra lui și decide că fetița nenăscută va fi a lui.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








2 comentarii:

  1. Demential film. M-a cucerit din primele minute. Multumim pt rezumate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca pot fi de ajutor. Mie unele lucruri mi se par neverosimile in acest serial, dar si mie imi place :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.