duminică, 20 decembrie 2015

Avenida Brasil episodul 11-12 rezumat





Acesta este rezumatul serialului Avenida Brasil, episoadele 11 și 12 de la Acasă TV.


Avenida Brasil episodul 11-12 rezumat
Nina obține jobul de bucătar al familiei. Carmina este foarte mulțumită de Nina la început, dar pe măsură ce trece timpul, nu-i convine că toată lumea are doar cuvinte de laudă pentru ea și mâncarea ei, și devine invidioasă. Max se bagă în afaceri cu plasamente de fotbaliști și îl aduce pe un anume Leandro să locuiască în casa lui Diogene. Leandro începe să muncească la magazin și cade în mrejele lui Suelen. Nina pleacă de la conac în apartamentul închiriat unde primește vizita mamei Lucinda la o cină prelungită în care Lucinda nu știe de planurile Ninei. După ce se întoarce la conac, Lucinda vine pe neașteptate pe acolo, mirată să descopere că Nina lucrează în acea casă pentru Carmina și Tufao. Nina vrea s-o convingă pe Lucinda că nu-și dorește decât să fie aproape de Agatha, care este sora ei vitregă, din moment ce au același tată, pe Genesio.

Suelen face ce vrea în magazinul lui Diogene pentru că îl șantajează cu filmarea compromițătoare. Tesalia locuiește în casă la Monalisa, cu Iran și Olenka, o prietenă de-a Monalisei. Când merge cu Olenka la un bar, este abordată de Yair, fostul ei iubit, care devine violent. Leleco îi sare în ajutor și îl potolește pe Yair, dar este uimit de frumusețea fetei și ea îi mulțumește pentru că a apărat-o.
La conac, Nina încearcă să se apropie de Max pe când acesta este la piscină, aducându-i un sandviș și oferindu-se să-l maseze. Dar imediat apare Carmina care face o scenă de gelozie. Seara, iau cu toții cina și bucătăreasa primește din nou laudele familiei.

Jorgito o cere de soție pe Debora și apoi o duce la groapa de gunoi să i-o prezinte pe mama Lucinda. Jorgito încă nu știe cine este Nina cu adevărat. Max și Carmina au o cabană unde se întâlnesc pe ascuns. El mereu a visat să ajungă la Miami, să lase totul baltă și să plece acolo cu Carmina. Într-una din întâlnirile lor, Carmina îi spune lui Max că nu are încredere în bucătăreasa lor. Max o roagă pe iubita lui să vorbească cu Tufao ca să facă afaceri împreună.

Iran, fiul Monalisei, se lasă sedus de aceasta și petrec o noapte împreună. Nina se întâlnește cu Betania, o veche prietenă de la groapa de gunoi, care-i devine confidentă. Când se întoarce la conac, Nina stă de vorbă cu Agatha, pentru că mereu se subestimează și este respinsă de Carmina. Fetița îi povestește Ninei că fratele ei mai mare, Jorgito, a fost adoptat de la groapa de gunoi. Nina devine curioasă de această poveste și Agatha îi aduce o poză a lui când era mic. Când o vede, Ninei nu-i vine să creadă că Jorgito este Batata, iubirea ei din copilărie, cu care se "căsătorise" acum 12 ani.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.