vineri, 25 decembrie 2015

Avenida Brasil episodul 15-16 rezumat





Acesta este rezumatul episoadelor 15 și 16 de la Acasă TV.


Avenida Brasil episodul 15-16 rezumat
Tesalia primește o ofertă de a face o ședință foto de la un mare brand de publicitate și se duce la hotelul unde este chemată. Acolo are surpriza să constate că totul este o farsă de prost gust și că e luată ostatică de către Yair, fostul ei iubit. Noemia, după ce a descoperit înșelăciunea lui Carlitos, începe să danseze în baruri frecventate de fiul său Tomas. Carlitos vrea să fie iertat. Diogenes îi spune lui Roni că Suelen îl șantajează de bani cu niște poze compromițătoare. Drept răzbunare, Roni ajutat de Leandro o închide pe Suelen în baie cu o grămadă de broaște. Îngrozită, ea cere să fie scoasă de acolo, dar Rony o întreabă de poze mai întâi și apoi o să-i dea drumul. Când obține pozele, Suelen este eliberată din baie. După aceea Suelen se consolează cu Leandro, în casă la Diogene, după care caută în gunoi resturile pozelor. Astfel, ea poate din nou să-l șantajeze cu ele. La conacul lui Tufao este ora cinei. Jorgito merge la bucătărie, atras de Nina, căreia îi spune că nimeni n-ar trebui să lucreze pentru Carmina. În toiul nopții, Jorgito are o criză de somnambulism și iese afară din casă. Din fericire, Nina este în grădină și îl salvează de la o nenorocire. El îi povestește că a avut probleme în copilărie și a fost sărac. În casă, familia și face probleme că Jorgito o fi fost răpit, dar el apare împreună cu Nina. Drept mulțumire, în acea zi el îi dăruiește Ninei o carte.

La salonul de frumusețe începe să fie remarcată absența Tesaliei cât și faptul că nu se poate lua legătura cu ea. Leleco merge s-o salveze de Yair, care în confruntarea cu acesta, cade de la balcon și se rănește. Cu toate acestea, Leleco este arestat. Nilo știe că Rita s-a întors în Brazilia dar nu știe că lucrează pentru Carmina. Într-o zi vine beat pulbere la Carmina și la Max ca să stea de vorbă cu ei. Le spune ce știe despre Rita, iar Carmina îi dă niște bani și un ceas de aur și-l dă afară din casă. Nina stă ascunsă. Tufao tocmește un avocat pentru Leleco și-l scoate din arest. Acasă, Leleco decide să se despartă de Murici. Carmina o ia pe Nina într-un mall și în timp ce negociază un preț la o lenjerie, Nina o vede pe Carmina furând niște haine pe care le bagă în geantă. Când ajunge la casă, alarma sună în dreptul ei și Nina nu înțelege de ce la ea țipă alarma. Agentul decide să n-o oprească și când ajunge acasă, Carmina îi mulțumește pentru ceea ce a făcut.

urmează: Avenida Brasil episodul 17-18

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.