sâmbătă, 26 decembrie 2015

Avenida Brasil episodul 25-26 rezumat





Acesta este rezumatul episoadelor 25 și 26 de la Acasă TV.


Avenida Brasil episodul 25-26 rezumat
Carmina se duce la adresa dată de Nilo și e cât pe ce s-o surprindă pe Nina. Acolo stă de vorbă cu Betania. Inițial ea are de gând să se poarte frumos cu ea, dar până la urmă ajunge s-o amenințe. Înainte să plece, îi dă o sumă mare de bani. După ce pleacă, Nina și mama Lucinda ies din baie, unde se ascunseseră, dar de unde ascultaseră toată discuția. Nina îi dă și ea Betaniei bani. În acest timp Monalisa cere ajutorul lui Darkson ca să se întâlnească cu tatăl ei. Silas vine la ea și totul merge perfect până când îi spune că vrea să se căsătorească cu ea.

Debora care este la spital, stă de vorbă cu Jorgito care-i spune că s-a gândit bine și că nu au nevoie de căsătorie din moment ce el este bărbatul vieții ei, că după ce iese din spital se vor muta împreună. Max e în clubul Divino cu Cleverson, partenerul său. Max pune niște bani pentru un jucător care a mai fost vândut de câteva ori. Suelen mai locuiește încă în casa lui Diogene și are de gând să-i seducă pe toți bărbații care stau acolo. Debora și Noemia sunt la aceeași clinică. Veronica s-a împrietenit cu Noemia deși nu știu că sunt căsătorite cu același bărbat. Cele două au de gând să-și prezinte una alteia copiii, fără să aibă habar că ei sunt frați vitregi. Jorgito are grijă de Deborah, dar nu și-o poate scoate din minte pe Nina și în toiul nopții pleacă din spital.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.