marți, 12 ianuarie 2016

Bahar-viata furata, episoadele 12, 19, 21, 22, 23, 24





Bahar-viata furata, episodul 12

Bahar-viata furata, episoadele 12, 19, 21, 22, 23, 24
Ateș este conștient că nu e normal să trăiești într-un mediu din care lipsește iubirea părintească. Odată cu dispariția lui Esma, atât Ateș cât și Bahar sunt devastați. Pentru ca s-o găsească pe fetiță își unesc forțele cu Mehmet Emir, dar când Ateș o găsește, ceea ce vede acolo este înspăimântător. Mai apare un martor, nou, care pretinde că știe de soarta lui Yusuf aga. Aceste vești reprezintă speranțe pentru Ismail dar zile proaste pe viitor pentru Efsun și Nuran. Mehmet se confruntă cu o acuzație de crimă, în timp ce conacul Atahan este din nou incendiat de Efsun. În să adevăratul foc începe atunci când află unde este Yusuf.

Bahar-viata furata, episodul 19

Bahar este deprimată în timp ce stă la masa de căsătorii și află că Ateș a trădat-o cu propria ei soră. În acel moment vrea să-i alunge din viața ei atât pe omul pe care îl iubește cât și pe Efsun, pentru totdeauna. Nuran și Ilyas își iau fata și se întorc la casa servitorilor. Când ajung acolo, îi așteaptă un al doilea șoc. Mama lui Bahar, despre care toată lumea știa că a murit, apare vie și nevătămată. Hasret o îmbrățișează pe Efsun, despre care crede că e fata ei. Nuran se umple de gelozie, știind că ea este mama cea adevărată. Acest sentiment o determină să mărturisească. Ateș încearcă să facă tot posibilul să obțină iertarea lui Bahar, dar ea nici nu vrea să-l vadă. Ca să înceapă o viață nouă, se întoarce la școală. Acolo se întâlnește cu cineva din trecut. Oare va reuși această persoană să readucă zâmbetul pe fața lui Bahar și s-o convingă că viața e frumoasă?

Bahar-viata furata, episodul 21

Efsun cumpără aur cu banii de la Mehmet Emir și împreună cu Nuran ascund aurul în camera în care este ținut cărbunele. Bahar le prinde ascunzând aurul. Cele două acum încearcă s-o convingă pe Bahar că nu e nimic rău în asta, fără să știe că a doua zi le așteaptă o surpriză. Aurul a fost furat! Efsun o acuză pe Bahar că e hoață. Bahar, supărată, fuge de acasă. De fapt Nuran e sigură că nu Bahar a luat aurul, ci Guleser, dar în depozitul de cărbune găsește un cercel care aparține lui Sakine. Acum atât Nuran cât și Efsun sunt derutate. Colac peste pupăză, ele află că Bahar s-a dus să stea cu Hasret. Furioasă și crezând că Bahar face un joc, Efsun merge imediat la Hasret, dar este șocată de ceea ce vede acolo.

Bahar-viata furata, episodul 22

Bahar se luptă să nu moară. Gândul că s-ar putea s-o piardă o tulbură profund pe Efsun. Secretul pe care credea că n-o să-l dea la iveală niciodată, o apasă și va spune adevărul. În acest moment Ateș se află pe coridor ca să meargă la rezerva lui Bahar. Hasret se auto-învinuiește pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Bahar. Nuran toarnă gaz peste foc și îi reproșează că este o mamă degenerată. Mehmet Emir este de partea ei, dar de data asta vede o latură a lui Fulya pe care n-a mai văzut-o până acum. În acest timp, Efsun și Nuran primesc mereu amenințări din partea celui sau celei care a furat aurul, ceea ce le tulbură profund.

Bahar-viata furata, episodul 23

Nuran, Efsun și Ilyas primesc un telefon. Faptul că Yusuf ar putea fi în viață îi pune pe jar. Ca să afle dacă e adevărat sau nu, trebuie să sape mormântul din curtea lor! Efsun devine o mică teroristă a conacului. Ori de câte ori face ceva nepermis, îndreaptă degetul acuzator către Arda, o persoană care până acum n-a fost suspectată de nimic. Ca să scape de toate astea, Efsun trebuie să scape de Arda într-un fel sau în altul. Persoana care a furat aurul apare la suprafață. Efsun este victima unor hărțuieli. Bahar încearcă să-și protejeze sora dar sfârșește prin a fi atacată. Situația îl implică și pe Ateș iar când el află ce s-a întâmplat totul ia o turnură dezastruoasă.

Bahar-viata furata, episodul 24

Necati, care nu are nimic de pierdut, ține cuțitul la gâtul lui Efsun. Toate secretele ies la iveală. Singurii care o pot ajuta sunt Nuran și Ilyas. Ca să nu se afle secretele de către alții, și mai ales ca Bahar să nu afle adevărul, cei doi iau în considerare orice pericol. Bahar și Ateș se sărută, dar acum ea simte toată durerea din trecut pe care-i este imposibil s-o uite. După ea, nu crede că are vreun viitor cu Ateș. La conacul Atahan e mare învălmășeală. Fulya nu poate să vadă apropierea dintre Mehmet Emir și Hasret și decide să se mute de acolo. Mama ei apare și vrea s-o împiedice să plece. În acest timp, Efsun stă față în față cu moartea ...

Rezumatele lipsă se găsesc doar în limba turcă. Vă mulțumesc pentru înțelegere!





71 de comentarii:

  1. Multumim frumos pentru rezumat

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mlt !! Asteptam si rezumat ep ce lipsesc.....pare destul de interesant mai departe..... akm este lalaiala multa !!!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acelea care lipsesc nu am de unde sa le iau, cel putin, pana acum eu nu le-am gasit pe nicaieri. Dar le pot pune pe cele ce urmeaza dupa 24. Insa nu promit ca am timp azi. Pana la 5 dupa amiaza sunt cu treburi.

      Ștergere
  3. Multumim pentru rezumat! :* Filmul este interesant!!! Din cate am vazut pe youtube abia in 62 Mehmet Emin afla care este fata lui cea adevarata de la Ates care ii aduce testul de paternitate. Si Bahar afla de la Ates cred ca in ep 61 inceputul lui 62.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! Mie mi s-a parut ca undeva inainte de pe. 65, parca... dar in fine, ami este pana acolo. :)

      Ștergere
    2. dar la turci durata unui epidos este aceeasi cu cea de la noi?

      Ștergere
    3. Da... buna intrebare. Eu nu urmaresc serialul si nu stiu, dar o sa ma uit la ultimul episod postat pe net si atunci vin cu un raspuns in cunostinta de cauza.

      Ștergere
    4. La ei dureaza 3 ore, dar au mai multe reclame si mai de durata. Teoretic, episodul are acceeasi durata.

      Ștergere
    5. Banuiesc ca Dorel se referea daca se potriveste un episod turcesc cu unul de la noi, nu ca durata ci ca actiune. Pentru ca de multe ori cei de la Kanal D au redimensionat unele episoade si astfel ele nu se mai suprapun ca actiune peste cele originale. La Furtuna-pe-Bosfor episodul 25 de la noi este 24 la turci, de exemplu.

      Ștergere
  4. Ce porcarie de serial,sau terminat finantele la kd,o lungesc in serial chiar pueril nu mai contenesc cu bunatatea lui Bahar chiar pana cand sunt nefiresti atitudinile ei.....exagerat,nu poate sa fie chiar atat de idioata sa nu si dea seama de ce se petrece in jurul ei!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Turcilor se pare ca le place mult... Am mai vazut personaje feminine proaste-facute-gramada, vezi si Aysen din Ingeri si nobili, numai nu rage de toanta ce este.

      Ștergere
    2. Din cate vad la turci naivitatea si puritatea e prostie vecina cu handicapul mintal uneori...

      Ștergere
    3. Bahar nu e proasta, doar naiva si are incredere in cei pe care ii crede familia ei...O sa vedeti recatiile ei viitoare, dupa ce afla adevarul sau in alte situatii cand trebuie sa isi apere iubirea. E greu sa judecam noi o alta cultura, unde fetele sunt crescute pe alte principii decat in cultura vestica. Nici in Romania, in urma cu 30 -40 ani nu erau obiceiuri mult diferite! In rest, cautati filmul pe youtube, e mai simplu decat sa cautati cai verzi pe pereti :)

      Ștergere
    4. Este foarte adevarat ce spui legat de educatia copiilor si relatia parinti-copii de acum cateva zeci de ani. Parintii mei erau exact ca aceia traditionali din serialele turcesti, cand am inceput sa ma uit la ele am ramas socata de aceasta asemanare pana la identitate uneori. Fata nu avea nici un cuvant de spus, dar daca avea frate, el era tratat ca si continuatorul familiei. Foarte inegale tratamente, si foarte nedrept... Plus ca fata nu avea voie sa mearga nicaieri fara parinti, pe cand baiatul avea toate libertatile de care voia sa dispuna, in limita celor impuse de tata-capul familiei. Dar fata era tratata ca un animalut de casa, nu avea voie sa ridice capul si nici sa aiba anturaj, sa iasa din casa, sa cunoasca oameni. Asa era, din pacate. De aceea fetele din unele seriale turcesti par naive (de unde sa ai scoala vietii daca ai fost tinuta inchisa in casa la propriu???), dar e drept, ca parca dincolo de niste limite, naivitatea lor este prea mult exploatata in serial. Naivitatea nu inseamna si prostie, mai devreme sau mai tarziu vezi cum stau lucrurile cu adevarat, dar in seriale parca vorba unor useri, chiar nu-si dau seama de adevar, personajele astea feminine?? :)

      Bahar n-o fi proasta, dar eu m-am referit la Aysen din Ingeri-si-nobili, care mi se parea ca da in gropi.

      Ștergere
    5. f interesant!!! :((( eu am scris comentariul de mai sus fara "decat sa cautati cai verzi pe pereti"!!! eu nu mi permit sa jignesc pe nimeni, indiferent de nivel. de ce mi ai adaugat acesta propoitie??? se si vede, e scrisa la un rand.

      Ștergere
  5. Www.fox.com.tr gasiti acolo toate episoaDele filmului.nu se mai filmeaza nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Episodul 77 este ultimul si abia a fost difuzat pe 17 ianuarie.

      Ștergere
    2. P.S. se mai filmeaza, urmeaza episodul 78, este trailer pw youtube.

      Ștergere
  6. Bună filmul ăsta a devenit o necesitate pentru mine și familia mea, as vrea sa știu personal se afla adevărul pana la urma , sau nu mai are rost sa mă uit ????:.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Bahar va află în cele din urmă prin episodul 62-63.. Eu am văzut poze din următoarele episoade și se vor întâmplă o mulțime de lucruri. Cred ca merită să te uiți! :)

      Ștergere
  7. :))) se afla dar târziu, în ep 62 dar merita așteptarea!! O sa fie o mare drama, mari surprize...M -am uitat înainte

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde pot sa l văd înainte? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru ca acelea sunt materiale pentru care Kanal D are drepturi de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna,Oana!În ce episod se va căsători Bahar cu Ateş?
    Sti când va reîncepe Furtuna pe Bosfor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Dana! Nu am citit dinainte rezumatele in engleza, cand le traduc atunci stiu ce si cum. Asta la Bahar. La Furtuna-pe-Bosfor am inteles ca din februarie se reia, asa ziceau inainte de a se incheia anul 2015. Dar nu stiu sa spun data. Eram sa zic 4 februarie, dar pica intr-o joi. Sau poate ca-l vor da joia si vinerea? nu stiu ...

      Ștergere
    2. In seara acesta, 31.01. se difuzeza ep 79, pe FOX Tv si ei inca nu sunt casatoriti, e mult de povestit. De iubit se iubesc, s-au logodit de doua ori, a parut un copil dintr-o relatie veche, s-au certat, Ates a hotarat sa se casatoresca cu mama copilului lui( fara sa aiba relatie sot -sotie) pt ca se certase cu Bahar si pt a fi langa copilul lui, aparut brusc. Copilul moare, rapit de un personaj nou, Kenan, moare acciidental, iar Ates incearca sa afle cine e in spatele acetei tragedii. Bahar ii este alaturi...dar in teorie el e casatorit cu arzun, mama copilului. Complicat si destul de neverosimil..

      Ștergere
  11. Buna , am urmarit serialul si pe youtube in turceste ..
    Imi poti spune ,te rog frumos,cum se numeste Arda Atahan si in viata reala? Am tot cautat si nu gasesc ..
    Iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, din pacate eu nu urmaresc deloc acest serial. Dar ma gandesc ca ar trebui sa fii foarte atenta la inceputul si la finalul episoadelor, cand se da genericul si distribuita (la TV nu pe youtube, unde partile astea pot sa lipseasca). Undeva ar trebui sa fie un indiciu.

      Ștergere
    2. Arda Atahan = Ozan Guler ( ,,u" cu doua puncte....

      Ștergere
  12. Buna Oana, an urmarit episoadele pe kanal d pana acum si am auzit o melodie foarte frumoasa... ceva despre vant intr-unul din episoade, dar nu mai stiu exact in care. Cred ca in ep. 11, 12, 13 ceva de genul. Poti sa ma ajuti sa-mi spui in ce episod exact... nu mai stiu sigur si nu stiu turca sa pot traduce...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Maria! Din pacate nu am cum sa te ajut, eu am o perioada mai putin fericita in familia mea si nu am starea necesara pentru a mai privi la televizor. Nu urmaresc serialul. Si nici eu nu stiu turca, traduc din engleza sau din limbi care ies bine la traducere in engleza cu google :)

      Ștergere
  13. Eu o iubesc pe Bahar,chiar daca e naiva in bunatatea ei...as vrea ca binele sa triumfe....ca-n povesti....voi urmari fiecare episod,desi ma tem sa nu fac infarct ....mi-ar fi mai usor dac-as afla sfarsitul...il stie careva sa ma ajute?Multumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, serialul nu s-a terminat inca, la turci a fost episodul 78 si urmeaza 79 in care am vazut inmormantarea unui copil iar Ates este foarte afectat.

      Aici este trailerul, dar trebuie sa-l accesezi zilele astea, dupa aceea se schimba fisierul video cu alt trailer O-Hayat-Benim

      Ștergere
    2. Stefania a scris un mesaj de raspuns (dar apoi l-a sters de pe blog. L-am recuperat eu din email):

      Doamna Maria Mariuka puteți căuta pe net pe diferite site-uri, sunt deja toate episoadele care au fost la noi şi aunt deja traduse. Uitați aici melodia, am căutat-o şi eu.
      "Sunt îndrăgostită nebuneşte,
      De m-ar îmbrățişa,
      De m-aş ofili în brațele lui,
      Sunt legată de el fără sens.
      De m-ar auzi şi m-ar înțelege,
      Tăcând, fără să vorbesc..
      Vânt, mângâie-i părul în locul meu,
      Şopteşte-i la ureche
      Că-l iubesc.
      Vânt, treci pe lângă el,
      Apoi, întoarce-te la mine,
      Adu-mi răsuflarea lui.
      Ține-mă de mână,
      De ramurile-mi frânte,
      Ia-mă, du-mă la el.
      Vânt, mângâie-i părul în locul meu,
      Şopteşte-i la ureche
      Că-l iubesc."
      Doamne Oana, copilul acela care va muri este copilul lui Ates, va aparea o fost colega de facultate(daca nu ma insel) a lui Ates. Copilul se va pierde, va fi implicat intr-un accident si din pacate nu scapa.

      Ștergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Exista un site in care pot vizualiza toate episoadele traduse in romana? Nu am rabdare sa vad cate unul in fiecare zi, acest episod il urmaresc pe Kanal D. As dorii sa pot vizualiza mai multe pe zi!Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In avans nu se pot vedea in romana, pentru ca site-urile unde le gasiti le preiau de la TV cand se difuzeaza.

      Ștergere
  16. Cum o chema pe fata cu care Ates v-a face copilul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copilul lui Ates va fi conceput cu o anume Arzun, a zis un user ceva mai sus...

      Ștergere
    2. Relatia cu acesta Arzun fusese cu min 6 ani inainte, nu in timp ce se petrece in film actiunea, deci nu o inseala pe Bahar. Doar ca responsabilitatea de tata si bunatatea si educatia(apropo de educatia specifica) lui Bahar, fac sa se intample multe lucruri si, la un moment dat, Ates se supara cu Bahar, care aproape ca il impinge in relatia cu mama copilului sau, de dragul copilului, si acesta( Ates) pleaxa cu copilul si Arzun in Elvetia, unde se si casatoresc. Casatorie de forma, pt ca ii tot spune lui Arzun ca el pe Bahar o iubeste si nu pe ea! Intre timp, se intorc in Istambul, un dusman, Kenan, nou aparut in actiune, ii rapeste baietelul, are loc un accident si acesta moare...Finalul eo 79 este despre incercarea lui Ates de a afla cine i a omorat copilul

      Ștergere
  17. Intr-un final ates si bahar se casatoresc sau nu!va fi un final fericit sau trist.pt ca daca e trist o sa fie nasol.astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serialul nu s-a terminat la turci... asadar inca nu stim cum se va termina.

      Ștergere
    2. Serialul nu s a terminat, in 79, ultimul ep difuzat la FOX, nici gand sa se casatoreasca, am povestit mai sus. Dar sa stii ca dada esti asa imperativ/a, folosind semnul exclamarii, nu cred ca cineva, Oana sau oricine, iti va raspunde mai mult :( Uneori e suficient sa citesti cateva comenatarii :)

      Ștergere
  18. Efsun se va casatori cu Arda?Daca da din ce motiv vreau sa stiu cu amanunte te roog ...mersi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, se vor casatori! :( Nuran moare si apare sora ei, care e ceva ce nici in cel mai negru scenariu nu as fi crezut, sincer mi se par exagerate intamplarile si nici macar cu educatia si cultura lor nu au legatura!!! pe scurt, legat doar de arda si efsun, lui arda i se insceneaza ceva, care se finalizeza cu moarta accidentala a unuia si astfel va fi santajat si i se cere in schimbul tacerii ref la moartea acelui individ, sa se casatoresca cu efsun, ceea ce se si intampla. In ep 79 se incerca divortul lor, prin acel kenan, care i a rapit si lui ates copilul. Kenan incercand sa ii faca pe plac fulyei, pt a divorta arda. Dar divortul il va costa f mult.

      Ștergere
    2. da, se vor casatori! :( Nuran moare si apare sora ei, care e ceva ce nici in cel mai negru scenariu nu as fi crezut, sincer mi se par exagerate intamplarile si nici macar cu educatia si cultura lor nu au legatura!!! pe scurt, legat doar de arda si efsun, lui arda i se insceneaza ceva, care se finalizeza cu moarta accidentala a unuia si astfel va fi santajat si i se cere in schimbul tacerii ref la moartea acelui individ, sa se casatoresca cu efsun, ceea ce se si intampla. In ep 79 se incerca divortul lor, prin acel kenan, care i a rapit si lui ates copilul. Kenan incercand sa ii faca pe plac fulyei, pt a divorta arda. Dar divortul il va costa f mult.

      Ștergere
  19. Cum se numeste Muge in viata reala?

    RăspundețiȘtergere
  20. Stie cineva cum se numesc melodiile din film, va rog
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  21. A gasit cineva episoadele subtritate in romana?
    Si pe ce site... Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  22. Observ ca e întrerupta difuzarea filmului acum.știți când se reia difuzarea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este intrerupt, eu stiu ca se da miercurea, joia si vinerea, iar lunea si martea Furtuna pe Bosfor.

      Ștergere
  23. Buna ziua, poate cineva sa-mi spuna cum se numeste melodia de dans de la petrecerea de henna a lui Efsun, din episodul nr. 29, la sfarsit?

    RăspundețiȘtergere
  24. Răspunsuri
    1. Si totusi saptamana trecuta a fost episodul 84 la turci. oare ce sa fie?

      Ștergere
  25. Va rog din suflet spuneti.mi cum se numeste melodia din bahar care incepe asa:in seara asta am sa mor si nimeni nu ma va putea opri...va rooog

    RăspundețiȘtergere
  26. Va rog din suflet spuneti.mi cum se numeste melodia din bahar care incepe asa:in seara asta am sa mor si nimeni nu ma va putea opri...va rooog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai aflat cum se numeste?

      Ștergere
    2. O Hayat Benim - Bu Akşam Ölürüm

      Ștergere
    3. stop.....pe youtube sant 85 episoade din sezonul 1 urmeaza celelalte episoade din serial in sezonul 2 adica 65 de episoade,cele 85 de episoade le gasiti pe youtube,si in curand o sa apara pe piata in cluj-napoca

      Ștergere
  27. caut si eu o melodie de f mult timp....se aude pe fundal cand se spanzura tata lu bahar si mai o data am auzit-o cand plangea ates pe o banca daca stie cineva despre ce melodie e vb.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  28. Cum se numeste melodia mpreferata a lui Hasret... va rog frumoas sa imi spuneti si mie... melodia asta preferata a lui Hasret am mai auzito si la Salih cand era beat si plangea si a venit Cevryie peste el... Va rog frumoas spunetim cum se numeste melodia aia.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.