miercuri, 13 ianuarie 2016

Ingeri si nobili, episodul 36 (ultimul), rezumat





Ingeri si nobili, episodul 36 (ultimul), rezumat
Savaș vrea să se sinucidă şi toată familia aude focul de armă. Dar el a tras în altă parte, iar acum sora lui îl ceartă că de ce a vrut să facă aşa ceva şi îi ia pistolul punându-şi-l la tâmplă, ca să vadă şi el cum ar fi să pierzi pe cineva drag. Imediat după aceea Surreya îşi varsă nervii pe Ayșen şi o acuză pe ea de tot ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ea parcă nu înţelege ce i se spune, apoi Savaș se alătură sorei lui şi o dă afară pe Ayșen. Ulterior Surreya este sedată.

Afară, Turkan, Uftade şi Ata se pare că şi-au spus unele adevăruri care nu trebuiau să iasă acum la lumină, precum faptul că în trecut Savaș l-a împuşcat pe Ata. În scenă apare Ece, fiica lui Turkan, care se înţelesese cu mama ei să-l manipuleze pe Savaș, şi ea o informează că Savaș a făcut exact cum au plănuit ele. Turkan se bucură foarte mult şi se duce să mai tensioneze situaţia şi aşa inflamată. Uftade îi reproşează lui Ata că-i ascunde tot felul de lucruri, în timp ce Turkan se duce la Aysen, chipurile s-o calmeze.

Soţul lui Feride, Atîf, este la pat cu un aparat de susţinere a gâtului dar ar vrea să ştie ce se petrece, pentru că şi el a auzit detunătura. Feride nu-i spune nimic, în schimb Atîf o îndeamnă să-l sune pe Selim în legătură cu o problemă anume, spunându-i că n-o s-o refuze pentru că o iubeşte. Apoi o întreabă dacă s-ar fi căsătorit cu Selim în caz că ei doi ar fi divorțat? Feride se enervează şi iese din dormitor, dar merge să-l sune pe Selim . Acesta doarme iar mobilul îi este luat de prietena lui, Neslihan, care vede cine-l apelează.

Turkan se miră că Ayșen ar vrea să-l calmeze pe Savaș şi plânge că nu poate fi lângă el. Dar Savaș este în maşină şi goneşte ca un nebun pe bulevard depăşind totul în cale, şi mai şi bea ceva alcool, în scurt timp făcând un accident şi scufundându-se în Bosfor. Turkan e chemată în living de Uftade. Aceasta pune un pacheţel care pare un fel de cadou pe o măsuţă iar Ayșen spune că nu vine în sufragerie să-şi cunoască verişoara acum, ci mâine, când va fi mai liniştită. Noaptea, după ce Ayșen adoarme, Uftade vine încet şi ia din acea cutie un jurnal. Turkan aude ceva foşnet, dar nu-şi dă seama ce se întâmplă. A doua zi Uftade îi dă lui Ata jurnalul, care aparţinuse lui Asuman.

Scafandrii încearcă să scoată maşina lui Savaș la suprafaţă dar deocamdată îi găsesc doar cartea de identitate, iar el este blocat în interior. Deja la televizor se relatează la ştiri despre incident. Doi poliţişti vin acasă şi o informează pe Rezzan, mama lui, despre tristul eveniment. Pe un alt canal se vorbeşte despre o posibilă sinucidere, având în vedere că Savaș a fost părăsit de mireasa lui în ziua nunţii. Atîf şi Feride stau în grădină şi din nou se ceartă pe tema dacă Selim ar fi sau nu iubitul lui Feride. Ea îl sună din nou şi de data asta Neslihan răspunde.

Turkan vrea s-o convingă pe fata ei, Ece, să stea mai aproape de Ayșen, apoi îi spune că precis Atîf ştie ceva urat, dar tace, şi că este evident că Feride nu-şi iubeşte soţul. Apoi o avertizează pe Ece să stea aproape şi de Savaș, dar nu foarte aproape, ele două încă neştiind că acesta nu mai este în viaţă. Dincolo, în casă, Uftade îi spune lui Aysen că aceste rude ale ei nu par să fi venit doar într-o scurtă vizită ci pentru ceva mai mult timp. Ece şi Ayșen ies la o plimbare şi se întâlnesc cu Surreya, care abia când intră în vilă este anunţată de servitoare că Savaș a murit. Dar între timp mama acestuia merge la morgă să-l recunoască şi de fapt, cel decedat în maşină este altcineva.

Savas se trezeşte lovit la ceafă, într-o pădure şi îşi aminteşte că la un moment dat a oprit undeva să ia nişte băutură şi când a revenit în maşină, un tip l-a ameninţat cu pistolul, l-a pus să oprească şi i-a cerut telefonul şi portofelul, apoi l-a lovit. Ece, la o terasă, se străduieşte s-o tragă de limbă pe Ayșen despre Savaș, dar ea doar oftează. Savaș ajunge la un mic magazin alimentar pe şosea şi cere voie să dea un telefon. Rezzan se duce la vila Ataman şi o strigă pe Ayșen, care nu e acolo, din nou învinuind-o că fiul ei lipseşte. Savaș ajunge acasă cu maşina unui prieten. Onur, care pretinde că este fiul unui anume Arif, fost prieten cu Ata, vine la acesta la atelier să discute amândoi. Onur îl informează pe Ata că acum el este moştenitorul afacerii tatălui său. Apoi îi propune lui Ata să creeze bijuterii în cadrul firmei lui şi să-i restabilească onoarea tatălui său decedat. Onur îi oferă un cec de 5 milioane de lire, iar Ata îl întreabă cum de oferă atâţia bani fără contract, apoi spune că trebuie s-o întrebe şi pe Ayșen dacă e de acord pentru că atelierul Katiboglu este oarecum al ei. În acel moment ea şi cu Ece intră în atelier şi Onur rămâne cu ochii către ele. Imediat el face invitaţia la o cină în cinci, penbtru că şi Turkan a apărut în atelier, şi din privirile pe care le schimbă, se pare că acest Onur este pus la cale tot de Turkan care e venită să facă niște jocuri.

Ayșen vrea să rămână singură iar Turkan şi Ece merg la o terasă. Ece îl sună pe Savaș şi insistă că acesta să-i ofere o întâlnire la clubul de golf unde se află acum. Aysen merge la birou şi află de la secretară ştirile de la televizor, apoi o sună pe Rezzan şi află că Savas este bine şi se află la golf. În timp ce Savaș şi Ece îşi ţin companie unul altuia, apare Ayșen la cafeneaua clubului. Ece o vede la timp şi îngaimă un pretext apoi dispare dar stă undeva unde aude ceea ce vorbesc cei doi şi înţelege că Savaș o ţine la distanţă pe Ayșen. După ce Ayșen pleacă, Ece îl invită pe Savaș la cină. El refuză iar ea se arată ofensată, dar e sigură că el se va răzgândi şi va onora invitaţia. Ece merge din nou la Turkan, care rămăsese la aceeaşi terasă aşteptând-o, şi insistă la Aysen să vină la cină.

Seara, Onur, Ata, Turkan şi Ayșen sunt deja la restaurant. Savaș, aşa cum a prevăzut Ece, se răzgândeşte şi vine şi el. Ece o anunţă prin telefon pe Turkan. Aceasta se preface că îi este rău, Ata merge cu ea afară şi rămân la masă Ayșen cu Onur. Când apare Savaș, atmosfera se încinge şi mai vin nişte amici de-ai lui Onur cu pistoalele ameninţându-l pe Savaș. În acest timp Turkan este informată telefonic de avocatul ei că Ayșen este fiica lui Ata şi deci, averea lui Yaşar este a ei. În finalul episodului vine și Uftade la restaurant şi Ata e oarecum forţat de împrejurare şi de Savaș să-i spună lui Ayșen că este fata lui.


Acesta este ultimul episod din serialul Ingeri si nobili. Din cauza ratingului scăzut în Turcia, serialul n-a mai fost difuzat la ei, a fost anulat de catre producatori in 2014, după cum puteți vedea și în printscreenul de mai jos, unde informatia este dată în octombrie 2014 de către revista de cultură turcească (secțiunea în limba engleză) Izleyici Platformu. 


Ingeri si nobili, episodul 36 (ultimul), rezumat
sursa: http://www.izleyiciplatformu.com/bugunun-saraylisi-has-been-cancelled/




DMCA.com Protection Status





44 de comentarii:

  1. Buna Osns, ds psns sici am vazut si eu si ma intrebam de ce ep.36 care a fost anuntat ca fiind ultimul nu apare pe youtube decat ca un colaj al celor 35 de ep.Serialele astea care se cam termina de cacao sau in care se schimba actorii vezi Furtuna pe Bosfor, ma determmia sa nu mai urmaresc seriale turcesti.Oricum multumesc pt. efort
    pupici
    Mihaela O

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihaela, nu te-am mai vazut de mult pe aici! :) eu nu urmaresc serialul si nu stiam ca episodul 36 e un colaj al restului episoadelor, dar cu siguranta s-a dorit sa se continue, pt ca pe youtube exista trailerul episodului 37, eu asa am vazut, dar nu l-am vizionat.

      SI pe mine ma deranjeaza ca se difuzeaza pe unele canale tv aproape exclusiv seriale intrerupte, dar vad ca se poarta si pe la case mai mari - si americanii anuleaza seriale pe motiv de rating. Preferintele mele (Under the Dome si Dracula 2013) au fost anulate, primul serial dupa 4 sezoane (drept e ca o dadusera in SF din ala de doi bani), al doilea dupa primul sezon (e anulat din 2014 deja). Insa aud ca si Extant s-a anulat dupa 2 sau 3 sezoane, si acela era bunut. Un alt serial care imi placea era Forever, anulat si el. Bine ca tampeniile cu "bampiri" au viata lunga....!

      Ștergere
  2. Mie mi-a placut foarte mult serialul desi nu am reusit sa il vad pe tot dar sa o sa ma uit in turceste. Excelenti actori, costume, decor, etc. Insa ca de obicei scenaristii se inneaca si totul e cancelat... So sad :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ale, gasesti episoadele preluate de la tv pe mai multe site-uri, nu-ti fa probleme. Dupa parerea mea scenaristii au un anumit target de indeplinit, la orice serial, si nu se abat de la el. A inceput sa ma deranjeze destul de serios tipologia personajelor si liniile generale ale serialelor, care sunt aceleasi chiar daca la suprafata par diferite. Oricum ai da-o, serialele sunt INVARIABIL despre un el si o ea cu diferente sociale. Regula este ea-saraca / el-bogat. Uneori sunt exceptii, adica rolurile sunt inversate, el este cel sarac, iar rareori rolurile sunt usor diversificate: ea-victima/el-agresor (vezi Dila si Riza), sau el-musulman / ea-crestina (Seyit si Sura).

      Cat despre rating, mi se pare ca turcii au alergie la atitudini mai occidentale. Parca vad ca si noul serial cu Meryem Uzerli va fi anulat - as pune pariu ca turcilor n-o sa le placa genul asta de iubire care debuteaza cu amor fizic din prima. Ei prefera iubirile alea la care primul sarut e dupa vreo cativa ani de asa-zisa relatie si cateva zeci de episoade :D

      Dar ma intreb: turcii nu fac si seriale politiste, de spionaj, SF, fantasy? Comedii stiu ca fac, dar nu inteleg de ce ai nostri nu le difuzeaza. Insa restul???

      Ștergere
    2. Am văzut pe net ca filmul are 44 de episoade ,deja nu mai cred asta!Aveti vreo idee de ce se termina asa ciudat filmul?Imi pare foarte rau de acest final...

      Ștergere
    3. Tot ce pot sa spun este ca turcilor nu le-a placut, n-a avut rating si a fost anulat. Despre episodul 44 nu cunosc. Eu am cautat cu google "son bolum"=ultimul episod si mi-a dat pe 36. Poate in alte tari s-a difuzat cu episoade de cate o ora si atunci pot fi mai multe, ca numerotatie.

      Ștergere
    4. Atunci ....de ce mai este vandut filmul?Acasa Tv de ce l-a cumparat......?Finalul asta nu are nici-un sens.....In filmul Iertarea macar au murit cele doua in acest film, se termină cand plange Aysen.....de oprit au oprit filmarile dar ny mai putea sa filmeze 2-3 zile sa ne vanda un film cu un final fericit sau nefericit!

      Ștergere
    5. Probabil ca turcii vand orice seriale ca sa-si scoata banii pe productia lor. Intrebarea este de ce televiziunile cumpara asa ceva... nu este primul serial anulat dat la noi, in afara de Kanal D, la care n-am prea vazut seriale de genul asta, in rest la Acasa, Prima si Euforia adeseori dau seriale anulate la turci care au de obicei 10-15-20 de episoade. Astea mai lungi sunt rare.

      Probabil ca sunt foarte ieftine, dar chiar si asa, daca vor rating ar trebui sa cumpere seriale complete, nu trunchiate.

      Ștergere
  3. NU este corect deloc,isi bat joc de oameni ,noi ne luăm din tipul nostru sa vizionam filmul,pierdem 2 ore pe zi......dar de.... vor spune ca nu ne obliga nimeni,dar poate am urmarit pana acum si imi rod unghile daca nu-l mai vad.Este primul film care il vad fara final......Si da ai dreptate Oana D...... programul care cumpara un film fara final nu se gândește ca nu va avea rating....poate ca nu ne dorim sa urmărim un film si sa se termine cu rolul principal plângând!

    RăspundețiȘtergere
  4. pe pulbere de stele scrie k msi sunt episoade,,,noi avem 35 k 36 e ceva din alte episoade,,,sa speram k va avea un final frumos,,,se termina cum afla Aysen k e fata lui Ata,,,,vrem iun final frumos,,,in Iertare,,,nu moare nimeni in afara de Ali,,,fetele se trezesc si se muta toti pe insula cumparata de sermet,,,,sa speram k Ingeri si nobil va fi mai frumos,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris ca s-ar putea sa mai fie episoade pentru ca asa a fost in cazul serialului anulat "Legea pamantului", unde pe net erau 13 sau 16 episoade, dar in realitate mai fusesera filmate inca vreo 4-5, care au fost transmise la noi, la televizor. Dar nu se gaseau pe internet, nici in turceste.

      Doar am facut o analogie, daca am zis "se poate sa mai existe", inseamna ca am emis o presupunere, nu am spus ca stiu sigur ca ar mai fi episoade.

      Ștergere
  5. Da, se cam repeta tipologia si ma calca pe nervi uneori. Serialul acesta era frumos dar l-au stricat. Probabil au zis ca daca tot nu are audienta pot umple cu orice. Yazık. Pacat de actori care sunt buni majoritatea. Bine ca ei sunt platiti si inca cum dar totusi. Daca ai pe cineva cu potential de ce sa nu ii dai ceva pe masura. Dar bine lor poate le e frica sa iasa din tipare si le e frica ca nu or sa placa. Serialele le fac mai intai pt publicul de la ei si pe urma pt restul presupun. Desi cineva zicea ca turcii nu prea se uita la serialele lor. Nu stiu.
    Anyway, ti-am scris un mail joi noaptea, nu stiu daca a ajuns.

    Pupici si multa liniste sufleteasca si sanatate.

    Ale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine a inceput sa ma oboseasca mania (?) producatorilor de a tot anula/schimba serialele. Nu-i inteleg. Zau ca nu!

      Am primit mesajul, am raspuns mai inainte :P

      Ștergere
    2. Da, e foarte enervant. Si e culmea ca incep bine si se inneaca la mal. Acum ma uit pe mail si iti raspund maine cand vin de la munca.

      Iyi geceler çanım beni! :*

      Ștergere
  6. Buna! As vrea sa stiu de ce Savas a facut acel plan cu Uftade? (Sa nu afle Aysen ca tatal ei este Ata) Nu o iubeste de fapt pe Aysen?
    Sunt un nou fan, imi place foarte mult blogul tau.:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Multumesc mult! Din pacate datorita unor probleme de familie nu am putut urmari serialale din acest inceput de an si am pierdut firul actiunii lor. Asa ca nu pot sa-ti raspund la intrebare, dar poate un alt cititor al blogului va sti despre ce ma intrebi :)

      Ștergere
  7. Sunt foarte dezamagita! Asa s-a intamplat cu "Trandafirul negru",care a ramas neterminat.Nu ma mai uit la seriale turcesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Karagul nu este neterminat, au ajuns pe la episodul 90 si ceva... insa la noi nu l-au mai dat, din cate am vazut ...

      Ștergere
  8. Filmul asta nu are final... episodul ala e atâta de aiurea ca nici nu poți să-i zici "final". Chiar ca de acuma nu o sa ma mai uit la filmele turcești...

    RăspundețiȘtergere
  9. Filmele astea turcesti de pe acasa st o aiureala...m am uitat la 3 filme pana acum si la nici unu nu am vazut funalul, actiunea a ramas asa in aer.dc?ce sa facem mai departe ?sa ne imaginam noi finalul?nici la Trandafirul negru nu a fost final si nici la iertarea

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta este, daca nu se atinge o anumita cota de piata la rating, serialele se anuleaza, pt ca nu sunt profitable, nu se scot pe ele banii scontati din publicitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea este ca Acasa Tv sa nu isi mai bate joc de noi, trebuia sa verifice serialul inainte de achizitia daca totul e Ok dar observ ca nu le pasa deloc. Mare pacat de acest serial frumos :((

      Ștergere
    2. Dar sunt sigura ca stiau, nu e primul serial neterminat, Acasa, Prima TV si Euforia am impresia ca dau in special seriale din astea pt ca sunt mai ieftine. Nu cred ca le pasa de telespectatori, desi ratingul de la noi il obtin.

      Ștergere
  11. vai dak nu am cautat ultimul episod,snt chiar culmea au luat acasa un serial fara sfarsit si eu chiar eram curioasa sa vad ce se intampla,am urmarit filmul de la primul episod,nu este corect😠👎

    RăspundețiȘtergere
  12. deci chiar e bataie de joc,am ramas fara cuvinte cand am vazut k 36 e ultimul ep,urat foarte urat

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-a placut ft. mult serialul, as fi vrut sa fie mai multe episoade si actiunea sa fie mai complexa. Apreciez producatorii turci din perspectiva aspectelor reale pe care pun accent in filme, aceasta este viata, nu gogosile pe care le vand filmele americane si telenovele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragii mei, se pare ca urmeaza sezonul 2 a acestui serial, asa ca nu mai fiti suparati. Felicitari realizatorilor acestui serial, este cu adevarat o transpunere a aspectelor reale din viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati putea da si sursa acestei informatii?

      Ștergere
    2. Optiune pentru un final:
      Turcan afla adevarul despre Aysen si planuieste sa ia averea lui Aysen in situatia aceasta dar in codicilul testamentului scrie ca averea va ramane la Selim fiul fratelui ei dintr-o relatie in afara casatoriei.Astfel Selim care o iubeste pe Feride salveaza familia acesteia,raman in conacul care a apartinut lui Aysen.
      Onur care vine cu capital in afacerea lui Ata da posibilitatea acestuia din urma sa participe la licitatia pietrelor pretioase si isi salveaza atelierul unde va ramane in continuare nestingherit sa munceasca alaturi de mesterul si salariatii sai.
      Feride ramane cu Selim care o iubeste in ciuda capriciilor ei.Atih va trai in continuare in casa lui Neslihan fiindu-i mila de vechiul ei colaborator in desfiintarea lui Savas.
      Savas nu o mai place pe Aysen din cauza lipsei banilor din averea pierduta.Isi orienteaza interesul spre Ece pe care o crede bogata,se casatoreste cu aceasta in pripa si cand afla ca nu mosteneste averea o paraseste si vrea sa revina la prima lui iubire Neslihan dar care nu-l mai doreste.
      Surreya naste prin cezariana iar cand se trezeste vede la capataiul ei pe Fatih ,pregatit fiind sa plece au ea si noul nascut spre alta destinatie.Nu-l mai impiedeca nimeni.
      Aysen se va casatori cu Onur si vor pleca in capitala tarii unde vor trai fericiti.
      Acest este finalul pe care l-as fi dorit .
      Poate mai are cineva o alta optiune, ce ar fi daca ar scie un altfel de final pentru acest serial? Multumesc.

      Ștergere
    3. Aveti vreo idee daca Lupta rozelor va avea un Happy end cum ne dorim cu totii?

      Ștergere
    4. N-am vazut niciun episod, dar puteti cauta pe youtube cu titlul original si apoi vizionati ultimele 5-10 minute. La mn conexiunea merge foarte prost. Dar am citit pe diverse pagini FB ca finalul serialului ar fi nefericit.

      Ștergere
  15. esti super tare
    sincer
    asa pot sta linistita ....am un final
    imi era ffff greu sa ma decid
    cristina

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi pare atat de rau ca nu se mai transmite la tv sau cel putin pe net filmul ingeri si nobili..era foarte fain filmul:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca s-a intrerupt...! Am scris pe pagina de FB si am dat sursa, ca serialul a fost anulat din 2014.

      Ștergere
  17. Bună.Sunt ana si vreau sa va spun ca acest serial inca nu s-a terminat si ca se continua filmarile ca la furtuna pe bosfor care a fost redifuzat din 22.02.2016.Deci in concluzie nu s-a terminat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As avea rugamintea sa dati si o sursa a informatiei sau link catre noile episoade cand afirmati acest lucru.

      Ștergere
    2. P.S. iar noile episoade sa fie intr-adevar altele decat episodul 36 reluat cu titlul de episodul 37....40.

      Ștergere
  18. Buna,ma numesc Liliana, Ana as vrea sa stiu cu aproximatie ,cam pe cind e posibil sa difuzeze continoarea filmului ingeri si nobili ,mersi mult pt informatie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, iar eu ma numesc Oana! Nu are ce sa se difuzeze, serialul este incheiat din 2014.

      Ștergere
  19. Deci serialul nu-l mai televizeaza aici se termina la ep 36

    RăspundețiȘtergere
  20. @soty: nu mai sunt episoade, da, se termina la ep. 36, pentru ca a fost anulat in Turcia, in 2014, din cauza ratingului scazut.

    RăspundețiȘtergere
  21. excus ceea ce ziceti nui problema an turcia ci la postul acasa tv eu locuiesc acolo an turcia si nu am vazut sa opreasca serialul din cauza retingului sunt idioti cei deacolo cred ca nu le merge lor treaba , an plus ar pute sa difuzeze ei serialul an continuare ca vad ca sunt multi care al urmaresc dar sunt dezamagiti de anularea lui ,,,,,, numai postul kd este post turcesc . daca sar fi oprit si an tircia nu ar mai fi semnat un contract

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci dati un link catre sursa informatiei pe care o aveti dv. si catre noile episoade. Eu am gasit pe un fanpage in engleza pe facebook ca acest serial a fost anulat in 2014 si am facut trimitere la acea postare pe pagina de facebook a acestui blog acum cca o luna. Dati si dv. sursa informatiei, ca asa, poate veni oricine sa comenteze ce vrea pe aici, nu?

      Ștergere
    2. Am facut un update la articol, poate va lamuriti mai bine ca nu vorbesc de pe pereti. Daca vor fi noutati, le voi impartasi cu voi si pe acelea.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.