duminică, 6 martie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 30

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 30
După ce toată lumea pleacă din vilă, Rahmi iese îngândurat în grădină dar imediat apare o maşină a poliţiei şi un echipaj care îi pune cătuşele şi îl ia la secţie. Dilara este uimită, iar bătrânul crede că deja s-a descoperit că Teoman a fost omorât de el. Osman, care tăia iarba, este foarte atent la ceea ce se petrece, şi-i va relata mai târziu totul lui Candan. Cihan şi Yildîrîm sunt anunţaţi despre acest lucru şi află că motivul arestării este vechea poveste cu Alper, şi nicidecum moartea lui Teoman. Acum poliţiştii au ranga cu care Rahmi l-a lovit pe Alper în cap şi confruntând amprentele, rezultă că el este autorul atacului. Cihan îl ia pe Yildîrîm la el în birou să-i spună că ranga aceea e la el, nu are cum să fie la polițiști, dar când caută obiectul unde îl pusese, vede că acesta lipseşte. Apoi se arată imagini din trecut (alb/negru) în care se vede cum într-o parcare un individ îi dă altuia aflat într-o maşină acea rangă învelită într-o folie de plastic, în schimbul unui plic cu bani.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 30
Candan se duce la Ozkan la atelierul auto şi îl dojeneşte pentru problemele pe care le creează şi pentru că a permis să-i fie luaţi banii de către Keriman, spunându-i că tot făcând asemenea lucruri, se depărtează din ce în ce mai mult de custodia lui Cansu. Keriman ajunge din nou acasă şi în învălmăşeala lăsată de Ozkan care căutase banii, ea se duce direct la maşina de spălat şi îi scoate din cuva acesteia punându-i într-o geantă de voiaj. În acest timp Osman încearcă s-o păcălească ajutat de un amic, şi îi propune să investească în afaceri imobiliare, dar Keriman se arată prudentă. Pe de altă parte Candan reuşeşte să recupereze toţi banii trimiţând la ea doi prieteni poliţişti, care o mint pe Keriman că fratele ei i-a făcut reclamaţie pentru furtul banilor. După ce o aduc la secţie, Keriman, speriată şi nedorind să mai ajungă din nou la închisoare, recunoaşte totul şi le dă toţi banii poliţiştilor, care apoi îi dau toată suma lui Candan. Avocata îi recompensează pe cei doi corespunzător pentru serviciile oferite, ulterior dându-i înapoi banii lui Ozkan, dar sub formă de cec. Osman, care ştie despre acest lucru de la Candan, îi spune adevărul lui Keriman şi o umileşte că s-a lăsat atât de uşor păcălită, făcând-o să-i fie ciudă că le-a dat banii în schimbul "plângerii", o hârtie scrisă de mână, fără valoare, fiind speriată de perspectiva închisorii.

Gulseren este vizitată într-o zi la patiserie de un vechi prieten de familie, Mehmet, care îi dă o veste dureroasă, că tatăl ei a murit. Gulseren este tulburată, deşi nu mai ţinea legătura cu el, din cauza comportamentului lui faţă de mama sa, în tinereţe. După câteva zile şi Cansu află despre acest lucru şi vine s-o susţină pe mama ei, în ciuda dorinţei Dilarei ca ele două să nu se mai întâlnească. Drept consecinţă, Dilara va sta de vorbă serios cu Cansu, ca între două femei mature, şi o va ruga s-o susţină să nu-şi destrame familia şi să nu-i mai dezbine prin ataşamentul ei faţă de Gulseren.

Solmaz şi Alper primesc rezultatul testului ADN care nu confirmă că el şi Dilara ar fi rude. Aceasta schimbă dispoziţia celor doi care încep să se certe. Alper vrea să continue cu procesul, dar pentru că are nevoie de bani, începe să caute în geanta soţiei sale şi găseşte la ea, inclusiv în dulapul de haine, mai multe teancuri de bancnote, ceea ce generează un conflict şi mai serios între cei doi. Într-o seară Ozan şi Hazal ies în oraş la o cofetărie şi doi indivizi se iau de Hazal. Ozan, pentru prima dată în viaţă lui, sare în apărarea sorei lui şi e gata să se ia la bătaie cu cei doi şi cu grupul lor de prieteni. Conflictul se aplanează iar cei doi fraţi ies afară şi Hazal îi mulţumeşte lui Ozan pentru ajutor, fiind impresionată de gestul lui. Yildirim o plăteşte pe Solmaz ca să-i spună unde se află Alper. În urmă vizitei avocatului, Alper îşi retrage plângerea împotriva lui Rahmi.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 30
În patiserie la Gulseren apare o femeie însărcinată cu nişte trolere. Este Nuray, fosta iubită a lui Ozkan, întoarsă din Germania, care pretinde că e însărcinată cu el. Gulseren îi spune adresa de la bloc şi Nuray ajunge acasă la Ozkan pe când doar Keriman era acolo. Aceasta o pune la curent cu toate informaţiile pe care crede că trebuie să le ştie, că Ozkan e divorţat de soţie şi că are câteva sute de mii de lire puse deoparte. Când Ozkan vine acasă este uluit s-o vadă pe Nuray acolo şi în starea în care se află. Nuray îi cere să-şi recunoască copilul, dar Ozkan contracarează arătându-i verighetă falsei lui căsătorii, după care pleacă iar Keriman fuge după el să-i spună că acum este responsabil financiar şi pentru copilul său.

Cihan, care fusese informat de către Derya despre starea sufletească deplorabilă a lui Gulseren, îi face o vizită şi îi pune în palmă un inel al mamei sale, pe care urma să-l dea femeii iubite care să-l merite. Gulseren este impresionată de gest şi nu poate să rostească nici un cuvânt, Cihan o îmbrăţişează apoi pleacă.
sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.