luni, 7 martie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 31





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 31
Cihan pleacă acasă și când dă cu ochii de Dilara în hol, doar se privesc unul pe celălalt apoi parcă se evită amândoi. Gulseren își pune inelul pe un lănțișor, la gât, apoi începe să-și facă bagajele, pentru că este hotărâtă să părăsească Istanbulul. A doua zi vinde mobila și covoarele, iar apartamentul rămâne în grija lui Mehmet. Derya este foarte tristă că prietena ei pleacă și nu poate s-o convingă să se răzgândească. În acest timp Cihan și Dilara se ceartă din nou, de mai multe ori, din cauza fetelor. Într-una din aceste discuții aprinse, cei doi sunt în spatele vilei, pe malul Bosforului, dar Rahmi ascultă de la fereastră toată cearta lor.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 31
Yildirim este preocupat să găsească persoana care a luat ranga de fier și l-a incriminat pe Rahmi și vede pe camerele de supraveghere cine era cel care a luat ranga din biroul lui Cihan, apoi află că Dilara a fost aceea care a tras sforile acestui joc. Cihan îi spune lui Rahmi despre asta și el se duce să-i reproșeze Dilarei comportamentul avut și s-o anunțe că prietenia dintre ei s-a încheiat. Dilara vrea sa-l cumpere, dar Rahmi o refuză. Gulseren este pregătită. Merge la liceu și se întâlnește cu Hazal pe care o îmbrățișează, dar fata nu e la fel de afectată și se scuză că are ore și nu poate sta de vorbă cu ea. Atunci Gulseren îi dăruiește un medalion, Hazal îl ia și pleacă în școală unde îl arată fetelor care-i spun că e tare frumos, dar ea se strâmbă că nu-i place. Gulseren o cheamă pe Cansu și îi dăruiește și ei un medalion asemănător, dar Cansu este foarte bucuroasă de acest dar și o roagă pe mama ei să i-l pună la gât. După ce mai trece odată pe la patiserie, Gulseren merge la autogară și pleacă din Istanbul cu autobuzul.

De la o vreme cineva, de pe un cont clona pe internet, tot aruncă insulte la adresa lui Cansu. Ea bănuiește ca Hazal este în spatele acelui cont fals și într-o zi cele două discută despre asta, dar la început Hazal neagă că ea ar face așa ceva. După ce cearta degenerează, Hazal îi aruncă în față lui Cansu adevărul purtându-se foarte impertinent cu ea, apoi pleacă spre scara vilei ca să iasă în oraș. Cansu aleargă după ea și se ceartă din nou, apoi încep să se împingă una pe cealaltă, dar Hazal, care este chiar pe marginea unei trepte, cade rostogolindu-se până jos și rămâne inerta. Alper, care venise pe acolo să discute cu Dilara, vede că fata este grav lovită la cap și cheamă ambulanța, apoi îi anunță pe toți ai casei. Hazal este dusă la spital și imediat băgată în operație. Cansu este foarte agitată și îi pare rău de cele întâmplate. Acum toată familia este la spital și așteaptă verdictul medicilor. În acest timp Osman o informează telefonic pe Candan despre ceea ce s-a întâmplat, dar Emine îl aude vorbind și se duce la el atenționându-l că se află acolo. Osman imediat schimbă subiectul, Candan își dă seama că a fost văzut și închide telefonul, iar Osman se preface că vorbește în continuare încă puțin. Emine îl ceartă, dar nu-și dă seama foarte exact ce face Osman.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 31
Keriman este disperată să facă rost de bani, și merge la Ozkan la atelier arătându-i poza cu Nuray care stă tolănită pe pat și îi atrage atenția că femeia vrea să-l șantajeze, iar ea îl poate ajuta dacă o plătește. Okzkan nu mușcă momeala și Keriman e nevoită să plece cu coada între picioare. Candan îl sună pe Ozkan după ce află despre Hazal, dar el nu-i răspunde, atunci avocata n-are încotro și se duce la atelier, dar între timp, Nuray aflase unde lucrează Ozkan și venise la el să-i facă scandal că nu-l interesează de ea și de copilul lor. Când apare Candan și o întreabă ea cine este, Nuray îi răspunde. Acum avocata are o problemă în plus de rezolvat pentru ca Cansu să poată fi dată în custodia lui Ozkan. El îi explică femeii că n-a știut că Nuray a rămas însărcinată, dar oricum, apariția ei în Turcia complică rău lucrurile și Ozkan trebuie să se descurce în așa fel încât Nuray să nu strice tot jocul lor construit cu atâta migală.

Gulseren este și ea anunțată de operația lui Hazal și vine cât poate de repede înapoi în Istanbul, la spital. Acolo se află Dilara și Cihan, Alper și Solmaz, care face pe gazda amabilă, împărțind câte un sandviș celor care așteaptă. De fapt, ea și Alper trebuie să facă rost de mai multe fire de păr de la Dilara ca să refacă testul ADN, pentru că proba adusă de Alper la început n-a fost de ajuns pentru un rezultat concludent. Inițial medicii dăduseră un diagnostic foarte sever, neștiind dacă Hazal va supraviețui, iar mai apoi îi anunță pe cei prezenti că Hazal s-a trezit, dar că probabil nu va mai putea merge niciodată ...




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.