luni, 21 martie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 35





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 35
Cihan şi Gulseren sunt uluiţi dar şi supăraţi pe atitudinea lui Cansu. Atunci Cihan o lasă acolo după ce-i spune şi el părerea lui despre felul cum a ales să se comporte şi pleacă cu Gulseren pe malul Bosforului să dezbată chestiunea, în timp ce Cansu se întoarce în apartament condusă de Ozkan şi de Keriman. După ce Cihan ajunge acasă, Ozan şi Dilara îl întreabă ce a aflat iar el doreşte să stea de vorbă între patru ochi cu Dilara. Ozan iese înfuriat şi îi spune lui Rahmi că taică-său l-a dat afară din cameră. Cihan şi Dilara încep să discute mai tensionat despre faptul că Cansu a rămas la Ozkan şi Hazal, care este în camera de alături, aude conversaţia şi de ciudă că Cansu e din nou în centrul atenţiei părinţilor ei naturali, iese pe coridor şi o strigă pe Dilara spunând că vrea să iasă afară. Dilara o cheamă pe Sema, lucru care lui Hazal nu-i convine deloc, după care intră înapoi în cameră să continue discuţia cu Cihan. De pe micul iaht, Harun o urmăreşte iarăşi prin binoclu pe Dilara. Mai târziu, Harun se află la el acasă, dar în compania lui Candan, care moţăie în pat, iar el priveşte o poză veche şi îşi aminteşte de nişte zile fericite ale tinereţii alături de Cihan, pe care acum îl urăşte.

În scurt timp la uşa lui Keriman şi a lui Ozkan apar Ozan cu Dilara şi un poliţist ca s-o ia acasă pe Cansu, dar ea spune că singură a venit acolo şi că vrea să rămână. Dilara e dezamăgită de acest răspuns şi pleacă acasă. A doua zi Keriman o ajută pe Cansu să se spele pe cap, apoi, crezând că ea se usucă la foehn şi nu aude altceva decât zgomotul motorului, se ceartă cu Ozkan la bucătărie pentru că nu sunt bani de mâncare s-o întreţină şi pe Cansu. Ea aude cearta lor şi cu părul pe jumătate ud, coboară pe neobservate şi merge la marketul de peste drum să cumpere de mâncare. Keriman este cea mai bucuroasă de cumpărăturile făcute de Cansu şi mai apoi Ozkan, care are probleme cu banii daţi de Candan, pentru că aflase de la directorul băncii că nu-şi poate retrage banii şi că avocata lui deja îşi luase înapoi o parte din sumă.

Dilara o cheamă pe una dintre asistentele de la spital să vină acasă, pentru că Hazal din nou se preface că ar avea nu ştiu ce durere la braţe, de data asta, însă uită că a spus că o doare braţul stâng şi acum susţine că e vorba despre braţul drept. Dilara imediat sesizează minciuna fiicei ei şi enervată, o lasă pe Hazal cu asistenta care îi face un masaj uşor apoi reia terapia pentru picioare, Dilara mergând în living unde o aştepta Candan. În acest timp Cihan se află la birou cu Yildirim şi cu Rahmi, plătindu-i acestuia datoria către un tip care ia valiza de bani adusă de avocat. După ce rămân doar ei doi în birou, Cihan îl ceartă din nou pe taică-sau care aborrdeaza sensibilul subiect despre relaţia cu Gulseren.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 35
Ca urmare a faptului că Candan şi Harun au cu totul alte planuri decât avea Candan iniţial, banii lui Ozkan sunt retraşi integral şi el este disperat că tot ceea ce mai are se află în buzunar şi este mai mult un fel de mărunţiş. Ozkan, foarte trist, caută ajutor la prietenul lui, Engin, iar pentru că acesta nu-i poate da mai mult de o sută de lire, Ozkan se duce să-i bea de supărare. Între timp Candan şi Dilara se întâlnesc la o cafenea, iar Harun se află într-un alt compartiment de unde vede ce se petrece. După ce pleacă Candan care îi face semn din priviri că poate să vină, Harun merge direct la masa Dilarei şi o strigă pe nume cu privirea înceţoşată. Dilara este şi ea tulburată de reîntâlnire, apoi cei doi stau de vorbă punându-se fiecare la curent cu ce s-a mai întâmplat de când nu s-au mai văzut. Seara, tot cartierul şi poliţia s-au adunat în faţa blocului lui Keriman, care este afară şi strigă arătând spre apartamentul lor că au fost scoase în drum pentru că nu au mai plătit chiria şi Ozkan nu vrea să le dea banii de la bancă. Cansu îl ia în braţe pe Can iar Ozkan nu are cunoştinţă de cele ce se petrec pentru că încă se află la cârciumă. La un moment dat apare Engin şi când aude despre ce este vorba, le spune tuturor că Ozkan e falit şi nu mai are nici un ban. Keriman leşină în braţele poliţistului când aude aşa ceva. Afară plouă iar Cansu pleacă acasă la vilă. Dilara tocmai stătea de vorbă cu Hazal când apare ea în casă, iar maică-sa o îmbrăţişează cu drag. Hazal din nou este foarte geloasă şi merge în cameră făcând o criză de nervi.

Gulseren şi Cihan doreau să o ia pe Cansu acasă și se aflau în cartier, când Dilara îl sună pe Cihan să-i spună că fata a venit singură, dar în urma ei Keriman şi Nuray cu copilul au venit şi ele pentru că nu mai au unde locui. Ozan, care a rămas preocupat de relaţia tatălui sau cu Gulseren, îşi aminteşte cele discutate anterior cu Rahmi şi iese din casă cu intenţia de a se răzbuna. Cihan şi Gulseren mai zăbovesc în maşină şi se îmbrăţişează, iar Ozan de după un zid îi vede. După ce ea intră în casă, Ozan îi bate la uşă. Gulseren deschide mirată să-l vadă, apoi Ozan îndreaptă un pistol către ea...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.