luni, 25 aprilie 2016

Prizoniera dragostei episodul 24 rezumat





Prizoniera dragostei episodul 24 rezumatYigit o vede pe Nur cu haina lui Kerem pe umerii ei şi înnebuneşte de gelozie îndreptându-se către ei doi. De la distanţă şi Iclal văzuse scena şi opreşte o posibilă bătaie. După aceea Yigit îi cere socoteală lui Nur pentru ce ea, nevasta lui, acceptase să stea cu haina altui bărbat între umeri dar Nur nu acceptă că ar fi făcut ceva foarte grav şi din nou rămân certaţi. În holul hotelului, Iclal se înfurie pe Fîrat care, băut fiind, îi spune că el nu pricepe de ce-l numeşte pe Yigit soţ când de fapt, el e însurat cu Nur, după care Fîrat râde zgomotos atrăgând atenţia celor prezenţi. A doua zi el îşi cere scuze iar Iclal găseşte ocazia de a-i cere în schimbul iertării să facă în aşa fel încât Nur să se întoarcă la Istanbul cu Kerem. După aceea Iclal sună acasă să spună că vine mai repede înapoi dar minte, ca să fie auzită de ceilalţi, că a petrecut seri foarte romantice alături de Yigit aici, la filmări. Când toată lumea se pregăteşte să meargă la maşini ca să se întoarcă în oraş, Nur din proprie iniţiativă se duce alături de Kerem, şi nu vrea să stea în maşina lui Yigit. Iclal îl vede că este agitat din cauza asta şi îl întărâtă să-i spună ce-i cu el, dar Yigit nu dă curs întrebărilor ei.

Prizoniera dragostei episodul 24 rezumatKerem şi Nur se opresc să ia un ceai pe drum, şi acolo cei doi mai stau de vorbă, el spunându-i de data asta că se poartă apropiat de ea pentru că seamănă foarte bine cu o femeie pe care a cunoscut-o cândva, iar Nur îi repetă că între ea şi Yigit lucrurile nu sunt deloc ceea ce par a fi. Elmas se duce să facă o ecografie la ginecolog şi vede în ce stadiu se află sarcina ei cu Cahit, după care primeşte o poză. Odată întoarsă la conac, Iclal începe să se arate prietenoasă faţă de Elmas, ceea ce o face suspicioasă pe Aytul care începe din nou jocul de-a urmărirea şi ascultatul pe la uşi. În schimb Nazan ştiind că Elmas are să stea o noapte la conac, se ia de părul rivalei ei şi o bate până când Iclal şi Aytul vin să le despartă. După aceea Nazan se duce furioasă în salon, unde Cahit discută cu Yigit, şi arătându-i părul smuls din capul lui Elmas îi spune că o să o scalpeze de-a binelea dacă n-o da afară din casa lor. În acest timp Iclal se preface că o ceartă pe Elmas în bucătărie, asta ca s-o audă Aytul care ascultă la uşă, apoi în şoaptă îi promite că o va ajuta, dar Elmas are deja un alt plan. Ea profită de un moment în care Cahit este singur şi se duce la el să-l şantajeze. Cahit, înfuriat, vrea s-o scoată afară pe geam, şi atunci Elmas ţipă la el că dacă face asta îşi omoară propriul copil. Cahit înmărmureşte auzind asta iar Elmas scoate din buzunar poză primită de la ecograf. Acum Elmas îşi arată colţii şi-i îi cere să divorţeze de Nazan pentru că va avea un copil cu ea. Cahit la început se arată bucuros că va fi tată, dar auzind ce-i cere iubita lui, devine foarte nervos şi, gâtuind-o pe Elmas, îi spune că acela nu are cum să fie copilul lui şi dă cu pumnul într-o măsuţă cu tăblia de sticlă făcând-o ţăndări şi rănindu-se la mână. Ea, bulversată de reacţia anormală a lui Cahit, se sperie şi promite că va pleca a doua zi apoi iese din încăpere.

În ziua următoare, la masă, Cahit apare cu mâna bandajată şi după câteva replici protocolare, crezând că problema numită Elmas e deja departe (ea îşi făcuse bagajele şi urma să plece de la vilă), totul se dă peste cap şi Elmas intră în sufragerie anunţând că este însărcinată cu copilul lui Cahit şi că nu poate fi dată afară aşa. Cu toţii rămân uluiţi de neaşteptata veste, Nazan leşină apoi Cahit spune că nu poate fi copilul lui pentru că el este steril. Auzind asta, Elmas iese repede din casă. Nazan ajunge la ea în cameră ajutată de Aytul şi de Iclal, iar acolo scoate din dulap buletinul de analize făcut cu ani în urmă şi îşi aminteşte cum de fapt, l-a mituit pe medic să mintă că Cahit este cel steril, când în realitate ea era stearpă. Yigit şi Cahit se află pe malul unui lac şi discută amândoi despre problema ţinută secret atâţia ani de zile, în timp ce Elmas e la bucătăria din anexa servitorilor cu Nur şi jură că e copilul lui Cahit, dar acum nu este crezută, tocmai pentru că de atâtea ori a minţit pe toată lumea şi a încercat să obţină tot felul de avantaje prin şantaj.

Prizoniera dragostei episodul 24 rezumatKerem, după ce s-a certat cu asistenta lui care era geloasă pe Nur, pleacă cu maşina la fermă şi opreşte la timp ca să nu fie văzut, însă îi vede şi îi aude pe Nur şi pe Yigit vorbind aprins despre copilul lui Elmas şi despre un test ADN care ar dovedi paternitatea. Elmas vrea să o facă pe Iclal un aliat în toată situaţia asta şi ia din dulapul lui Nur certificatul de căsătorie arătându-i lui Iclal că Nur şi Yigit sunt legal căsătoriţi, nu doar cununaţi religios, aşa cum credea ea. Kerem se duce după Nur care se află în faţa vilei, şi acolo îi dă cercelul scăpat de ea la filmări, apoi îi spune că nu merită desconsideraţia pe care o suportă de la Yigit, şi o întreabă dacă n-ar vrea să se căsătorească cu el... Însă cu câteva momente înainte, Yigit îi văzuse pe geam şi se apropiase de uşă auzind cuvintele lui Kerem ...




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.








5 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.