sâmbătă, 14 mai 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 50





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 50
Harun discută cu Dilara în curtea vilei şi îi spune că o iubeşte, să nu aibă încredere în manipulările altora. Cihan, ajuns şi el acasă, vede maşina lui Harun parcată şi apoi îl găseşte în curtea casei sale. Cihan îşi pierde controlul şi sare la bătaie în timp ce Dilara leşină, ceea ce pune capăt agresiunii dintre cei doi duşmani. Cihan o duce pe Dilara în casă, pe un pat iar el şi Ozan o veghează cu rândul şi o sfătuiesc să rămână liniştită. După ce medicul de familie o vizitează la domiciliu, Dilara şi Cihan hotărăsc să meargă la Londra să avorteze, pentru că în Turcia nu mai este posibil, termenul legal de a face avort a trecut deja.

Alper şi Solmaz sunt anchetaţi în camere separate, în timp ce un bărbat şi o femeie, sora vitregă a lui Alepr, dau interviuri despre această anchetă în curs. Acuzaţiile se pare că sunt în legătură cu tatăl lui Alper, care ar fi fost ucis de el si Solmaz cu o supradoză de medicamente ca să-i moștenească averea. Sora lui l-a dat în judecată pentru că a fost informată despre moartea tatălui ei abia după 6 luni și acum se va stabili prin test ADN dacă Alper era sau nu fiul bătrânului Tek. Rahmi, care a aflat că Harun a îndrăznit să vină la ei acasă, ia un pistol dintr-un birou de-al lui Cihan şi se duce la Harun să-l amenințe. Discuţia de la ura lui Harun asupra lui Cihan alunecă la iubirea acestuia pentru Dilara, iar Rahmi începe să ezite să tragă. Între timp apare Cagatay care foarte rapid îl dezarmează pe bătrân.
Ozkan se află în atelier şi se uită melancolic la colierul cumpărat pentru Gulseren, acum rupt. Engin încearcă să-l facă să nu se mai gândească la ea şi să nu mai spere degeaba, dar Ozkan se înfurie și îl ia la bătaie. După ce îi cară câţiva pumni lui Engin, îi pare rău că s-a abătut asupra prietenului său.


Cansu se duce furioasă la locul de muncă al lui Deniz, ca să-i spună vreo două şi să plece. Deniz nu ştie ce să facă, dar şeful lui îl sfătuieşte să fugă după ea şi s-o împace, că-l învoieşte pe ziua respectivă. Deniz aleargă după Cansu, stau de vorbă şi se împacă, el mărturisindu-i că o iubește foarte mult, apoi se duc acasă la el. Lui Nergis nu-i convine deloc acest lucru gândindu-se că dacă nu reuşeşte să-l despartă pe fiul ei de Cansu, toată lumea o să afle despre trecutul ei întunecat din Izmir.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 50
Ozan îşi împarte timpul între mama lui şi Zeynep. Merge la cumpărături şi prin oraş cu Zeynep şi cu micuţa Cemre, apoi la cofetărie, unde cumpără un tort, pentru că este ziua lui Zeynep. Astfel află că ea este cu mult mai mare ca el, împlinind 26 de ani. Târziu în noapte ajung acasă, şi Ozan o ia în braţe pe fetiţa adormită deja, ducând-o în casă. Una din vecine îi pândeşte, bombănind. În aceeaşi seară, Ozkan, beat, se duce la Gulseren la bloc şi începe să strige de jos la ea, către geam, dar Gulseren este cu Derya la o terasă. Cihan e şi el venit la uşa logodnicei lui şi vede că nu e acasă, apoi coboară şi-l găseşte pe Ozkan urlând să audă tot cartierul. La început se enervează pe el, dar văzând cât este de beat, îl ia de subţiori şi-l bagă în maşina lui să-l ducă acasă.

Candan, care l-a văzut pe Cagatay că păzește intrarea in clădirea unde locuiește și se teme acum de răzbunarea lui Harun, îl cheamă iarăşi pe Yildirim la ea şi acesta nici nu intră bine pe uşă că ea îl şi sărută. Yîldîrîm rămâne cu ea peste noapte. Până să plece la birou dimineața, Candan face în aşa fel încât copiază nişte documente şi mistifică semnătura lui. Mai târziu se va întâlni din nou cu Yucel care-i dă indicaţii despre ceea ce are de făcut în continuare, legat de un teren pe care trebuie să-l cumpere de la un anume Halil, dușman de-al lui Yucel.
Gulseren se află la serviciu şi fără să vrea, având laptopul lui Cigdem deschis pe birou, îl vede pe Harun care vorbea la telefon prin internet cu Cigdem, despre ea şi despre Cihan, exact lucruri pe care ea i le dezvăluise cu două minute înainte, că s-a despărțit de Cihan și că vrea să plece din Istanbul în scurt timp. Gulseren este uluită să vadă asta şi preţ de câteva clipe nu se poate dezlipi de pe scaun. Furioasă la culme că s-a lăsat manipulată de Cigdem, când aude că Harun se enervează din cauza despărțirii ei de Cihan și că acesta vrea să-i facă rău, Gulseren dă buzna în birou şi strigă sus şi tare că a auzit tot ce vorbeau. O acuză pe Cigdem că este o viperă, ea ripostează că e o neînțelegere la mijloc, că ea și Harun sunt rude, iar după aceea Gulseren iese din clădire şi ia un taxi ducându-se imediat la Cihan şi îi povesteşte totul despre Cigdem. Surprins că Harun este atât de mult implicat în viaţa lui, Cihan hotărăşte că trebuie să se căsătorească amândoi cât de repede posibil.

A doua zi Dilara şi Cihan deja sunt în zbor spre Londra, însă nici unul nici celălalt n-au spus la nimeni despre motivul real al acestei călătorii. Gulseren, care știa că doar Cihan e la Londra, află că amândoi foștii soți sunt acolo, de la Cansu, pe când erau la masă cu Derya, şi se întristează neştiind ce să mai creadă. În cabinetul medical Dilara este pregătită pentru avort şi i se face o ecografie înainte de injecţia cu anestezic. Privind ecranul pe care se vede fătul care mişcă în uter, Dilara o opreşte pe asistentă să-i facă injecţia, răzgândindu-se...





pin it


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.