marți, 28 iunie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 63







acest episod va fi difuzat luni 4 iulie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 63
Harun o duce pe Dilara pe aerodromul particular la avionul lui pregătit de plecare propunându-i să fugă toţi trei şi să ia totul de la zero. Dar ea nu vrea să plece împreună cu el şi cu copilul, gândindu-se la ce consecinţe ar putea decurge de aici. Cei doi se ceartă, iar Harun nu are încotro şi cedează la insistenţele şi argumentele Dilarei. În acest timp Cihan este plecat la o importantă întâlnire de afaceri cu un german şi nu va observa lipsa soţiei sale pentru că revine târziu acasă. Când ea coboară din jeepul lui Harun, seara târziu, Emrah o fotografiază de pe cealaltă parte a drumului cu telefonul mobil crezând că este Hazal, şi după ce Harun face cale întoarsă către casa lui, Azmi, care îl zărise pe nepotul sau, se duce la el şi îi ia telefonul. Se uită la poză şi măreşte imaginea în dreptul numărului maşinii dându-și seama cu cine a venit acasă stăpâna.

Hazal şi Ozgur sunt întrerupţi de venirea lui Merve împreună cu Cenghiz, chitaristul formaţiei, care au devenit şi ei prieteni. Maide pune cd-ul la loc şi o aşteaptă pe Ayse în birou apoi pleacă împreună cu ea şi asociata ei să ia cina împreună, iscodind-o pe Ayse dacă îl cunoaşte pe Cihan Gurpînar. La cafeneaua lui Burhan, Deniz o priveşte cu drag pe Cansu dar şi cu gelozie pentru că alături de ea este un coleg foarte curtenitor, şi astfel el crede că deja Cansu l-a uitat. După ce tinerii pleacă, fără să-l fi observat pe Deniz, acesta îi povesteşte tatălui sau despre umilinţele îndurate din partea lui Rahmi, pe care el le crede ca venind din partea întregii familii Gurpinar. Burhan se decide atunci să-şi răzbune fiul şi va căuta să-l întâlnească pe Rahmi, ocazia apărând într-o zi când acesta merge la pescuit pe malul Bosforului cu Suat, apoi îl atrage să joace poker, insinuând că nu găsește un al patrulea partener de joc pentru seara respectivă.

După întâlnirea de afaceri de care se bucură foarte mult, Cihan şi Yîldîrîm se duc într-un club să se deconecteze. Ayșe şi prietena ei încheie seara tot într-un club apoi pleacă fiecare acasă. Ayșe se întâlneşte in fata locuinței ei cu un bun coleg de facultate pe care îl primește la ea în gazdă pentru seara aceea (el era venit pentru un congres, dar o minte că n-a mai avut rezervare la hotel, crezând că ar putea deveni iubitul ei), şi care îi adusese drept cadou un superb medalion. Cihan vine într-o vizită neanunţată la Ayșe, în ideea de a-i face o surpriză plăcută şi când vede valiza bărbatului, medalionul de la gâtul lui Ayșe şi pe acela ieşind de la baie în halat, imediat rupe relaţia şi pleacă. Ayșe se ceartă cu Tugrul, colegul ei, care recunoaște deschis că el pentru ea a venit și credea că vor forma un cuplu, neavând cunoștință de relația ei cu Cihan.

Ozkan este chemat de Cihan la birou, drept translator pentru parteneriatul de afaceri de la începutul episodului, pentru că translatoarea de limbă germană este in spital și nu găsesc pe nimeni s-o înlocuiască la ora respectivă. Ozkan ia de la vilă o mapă cu documente, indicată de Cihan, şi pe Sevinc, care pare să se îndrăgostească de el la prima vedere. Sevinc îl analizează atent în mașină, și pentru că Ozkan este curat și îngrijit îmbrăcat, ea crede că e bogat și speră să-l seducă, așa cum a nvățat-o mama ei care vrea ca fiică-sa să se mărite cu unul cu bani.

Din banii primiţi pentru traducere Ozkan cumpără jucării pentru Can. Emrah îi dă cadou un medalion în formă de inimă lui Hazal, care îl aruncă imediat pe geamul maşinii, apoi tânărul o urmăreşte şi când o vede cu Ozgur îi cere socoteală dar ea îl respinge. Maide joacă în stil mare şi îl urmăreşte pe Harun chiar şi prin casă, ascultându-i convorbirile telefonice. Mai mult, o aduce pe Sema în casă ca servitoare, interesându-se de ce a plecat din vila Dilarei. Keriman, care se mai duce împreună cu vecina ei pe la cafeneaua lui Burhan, îl vede într-o zi pe Deniz şi apoi află de la chelner că este directorul localului. Ayse face primul pas către Cihan şi se împacă cu el. Episodul se termină cum Harun şi Maide stau pe terasă, iar el butonează tableta şi găsește nişte ştiri despre Cihan şi Dilara, amândoi rămânând uimiţi de cele pe care le aud....



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







8 comentarii:

  1. Multumesc mult de tot Oana draga. Dis de dimineata , cand m-am trezit , am intrat aici, pentru ca stiam ca tu tii cu noi si ne spui cum continua serialul.
    Era prea mult sa stau in suspans pina luni...
    Inca o data mii de multumiri pentru tot ceea ce faci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, Sidy, iar de ieri si cu o mana aproape in ghips, dreapta :) ca sa vezi ce eforturi fac. :DDD


      Nu, acum pe bune, am cazut in troleu din cauza unei trape din podea care era prost inchisa si mi-a blocat varful papucului, iar eu m-am dus gramada in patru labe... Din pacate exact dreapta e mai oloaga, ma doare si stau legata cu foi de varza. Sunt dependenta de laptop, internet si blog, chit ca ma doare mana asta la orice miscare fac....

      Ștergere
  2. In episodul 71, Ayse va muri ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte sigur nu as putea spune, cert este ca Rahmi vrea sa se sinucida in birou la Cihan iar Maide si Ayse sunt acolo. Nu stiu daca glontul il omoara pe Rahmi sau se intampla ceva si va ricosa in Ayse. Dar am citit pe facebook ca producatorii ar fi zis ca si Ayse va muri, ca si Gulseren, si ca din toamna incolo vor face contracte mai scurte cu actorii, si ca daca serialul nu va mai avea audienta, il vor opri la modul decent, fara sa fie afectate foarte mult contractele si nici actiunea serialului.

      Ștergere
  3. Deniz se casatoreste cu Cansu. Dilara fuge cu copilul si Harun. Si da, Ayse este impuscata ...dar stop cadru se termina filmul si probabil ...la toamna sub presiunea spectatorilor /sau nu, se poate relua si invia personajul . Daca Oana permite aici este ultimul episod 71 https://www.youtube.com/watch?v=YXtyfsRqBC4&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am nimic impotriva unui link catre un video fara probleme, asa cum sunt cele de pe youtube :)

      Ayse este impuscata pt ca Cihan vrea sa-i ia pistolul din mana lui Rahmi care voia sa se sinucida. Dar si Ozan ii da o teapa lui Candan, care intra intr-un avion cu o valiza, crede ea, plina de bani, iar cand privind pe hubloul avionului il vede pe Ozan fericit plecand din aeroport, deschide valiza si constata ca in ea sunt cateva teancuri de coli albe taiate...

      Ștergere
  4. Va multimesc pentru detaliile oferite !!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.