miercuri, 29 iunie 2016

Prizoniera dragostei episoadele 29-30 turcesti, rezumate








Aceste rezumate sunt făcute după numerotația episoadelor originale, turcești. Happy Channel a redimensionat durata acestora astfel încât cele 2 rezumate de mai jos ale serialului Prizoniera dragostei corespund aproximativ episoadelor 80-84 la Happy.


Prizoniera dragostei episodul 29

Prizoniera dragostei episoadele 29-30 turcesti, rezumate
Aşadar divorţul celor doi are loc rapid, dar Yigit spune că oricum, atâta vreme cât inimile lor bat una pentru cealaltă, asta nu se cheamă separare. Aytul este prima care se bucură de această despărţire pe care şi-a dorit-o de atâta vreme. Nur se duce direct la şedinţa foto în care dă tot ceea ce poate uimindu-şi colegii şi şefii care cunosc prin ce trece. Cu toate acestea, Nur provoacă şi mai mult invidia şi răutatea din Hazal, care mereu face o paralelă între ea şi Inci, femeia cu care Nur seamănă perfect la chip. Elmas îi cere lui Cahit încă o şansă, pentru că e sigură că doctorul a fost mituit de Nazan, dar el o crede nebună şi n-o ia în seamă. Ajunsă la hotel, de disperare că nu este crezută, vrea să se arunce pe fereastră, dar Nur vine şi ea şi o opreşte să facă vreo prostie. Iclal din nou se foloseşte fără milă de Mert, dându-i să bea ceva care-i produce febră mare, ca să-l determine pe Yigit să revină acasă. Într- adevăr, el vine să-şi vadă copilul, iar Iclal vorbeşte despre cum ar trebui ei să refacă familia pierdută şi să se cunune înapoi, făcând tapaj pe subiectul verighetei lui care este încă pe deget. Drept răspuns, Yigit îi spune fără echivoc că n-a divorţat de Nur ca se întoarcă la ea (la Iclal). Replica asta o înfurie pe Iclal care nu ascultă de sfatul maică-sii, să mai aibă răbdare ca Yigit să-şi vindece rana.

A doua zi, la intervenţia lui Iclal, apar articole şi poze relevante în ziarele de scandal, prezentând-o pe Nur drept femeia care l-a smuls pe Yigit de lângă familie. Nur încă nu le-a văzut pentru că a stat lângă Elmas toată noaptea, iar aceasta şi-a făcut un proces de conştiinţă realizând că Nur i-a fost mereu alături la greu, iar ea i-a întors de multe ori binele cu rău şi promite să o ajute de acum încolo pe verişoara sa. Articolele din ziare ajung şi sub ochii lui Yigit şi ai lui Nur, până la urmă, cu toţii dându-şi seama cine le-a comandat.

Elmas continuă cu procesul în care-l dă în judecată pe Cahit pentru că nu-şi recunoaste copilul, iar el şi Nazan se sfătuiesc la rândul lor cu un avocat care le explică faptul că Elmas poate face asta, cerând un nou test, la un alt medic. Cahit, care acum începe să se îndoiască de buna credinţă a soţiei sale, acceptă să facă încă un test, dar fără s-o informeze pe Nazan de decizia luată. Yigit o urmăreşte constant pe Nur şi mergând personal la Firat, vede pozele noii campanii publicitare, şi se înfurie dar nu are ce face. Îl informează pe Firat că va veni la evenimentul monden de lansare a noii afaceri, iar acesta este stânjenit pentru că ştie că şi Iclal va veni împreună cu el. Kerem începe să-i facă curte discret lui Nur, şi în seara prezentării îi dăruieşte un colier superb despre care spune că e din partea agenţiei. Hazal observă că este identic cu unul făcut cadou lui Inci, de mult. Prezenţa lui Yigit şi a lui Iclal o descumpăneşte pe Nur şi o determină să-şi facă numărul cu o anume nesiguranţă. Paparazzi o iau pe Nur cu asalt, dar ei sunt interesaţi de relaţia ei cu Yigit, şi nu de noua afacere. Ea pleacă la baie să-şi revină, dar acolo se întâlneşte cu Iclal cu care schimbă câteva replici. Iclal, găsind o oportunitate de a arunca o vină ireală asupra lui Nur, se zgârie şi se loveşte singură peste faţă şi cu capul de perete ca să capete vânătăi, după care apare în faţa ziariştilor, s-o vadă lumea, pretinzând că Nur a atacat-o. Kerem îl trage pe Firat la răspundere pentru toate cele petrecute în acea seară. La conac, Yigit nu-i dă dreptate lui Iclal şi o acuză că de ce a apărut aşa în faţa oamenilor. Însă Iclal a punctat foarte bine împotriva lui Nur, pentru că nimeni n-o crede acum ca este nevinovata, dar consecinţele sunt chiar mai grave pentru că afacerea lui Kerem este distrusă. De nervi, el îl dă afară pe Firat.

Aytul îşi dă seama că Iclal a înscenat totul, dar îşi sfătuieşte fiica să nu se folosească de sarcină în intrigile ei. Firat, nervos, ca şi Nur, care descoperă că Yigit a pus oameni pe urmele ei, se îndreaptă către fermă. Firat ajunge primul şi se ceartă cu Iclal, iar Aytul leşină când aude că fata ei poartă în pântec copilul acestuia, iar Nur cu Yigit tocmai au ajuns şi ei în camera respectivă ...

Prizoniera dragostei episodul 30

Prizoniera dragostei episoadele 29-30 turcesti, rezumate
Aytul repetă mereu că îl va omorî pe Fîrat dar cade leşinată. Yigit întreabă ce s-a întâmplat, dar nu află pentru că vine salvarea şi lucrurile se precipită. Nur îl atenţionează pe Firat că Iclal le-a făcut rău mult mai multor oameni, care n-aveau nici o vină şi nici o legătură cu problema ei. De acolo Nur se duce la Kerem să-i spună din nou că ea nu este vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat, ci Iclal este, şi că mai vrea o şansă. Yigit se duce cu Aytul la spital şi vrea să ştie de ce acum ea şi Iclal sunt ca nişte duşmance, dar Iclal fireşte că nu-i dezvăluie adevăratul motiv al furiei mamei ei.

Kerem o invită pe Nur la masă şi îi propune direct să fie împreună, pentru că toate problemele ei derivă din apropierea faţă de Yigit Kozan şi alături de ea trebuie să fie un bărbat puternic, aşa ca el. Nur se înfurie auzind aşa ceva. Yigit insistă pe lângă Firat să-i spună de ce Aytul e aşa de înfuriată pe Iclal, dar acesta minte că discutau despre afacerea lui Iclal cu o linie de bijuterii. Yigit se interesează şi aflând că Iclal n-are de gând să-şi facă nici o afacere cu bijuterii, vine la agenţie să-i ceară socoteală lui Firat ce caută el la fermă şi de ce l-a minţit. Dar Firat îi demonstrează că nu minte legat de afacere şi scoate câteva schiţe de modele pentru viitoarea siglă a firmei. Yigit pleacă învins, iar Firat se dă drept victimă faţă de Nur, spunându-i că uite de ce fel de om a scăpat, bine că au divorţat. Nur iese afară şi rămâne să stea de vorbă cu Yigit, dar nişte paparazzi îi văd şi vin la ei să-i întrebe dacă s-au împăcat. Yigit se enervează şi din nou sparge aparatul unuia dintre ei, apoi vine poliţia şi îl ia la secţie.

După ce Aytul se reface şi vine acasă de la spital, din nou Yigit vrea să vadă dacă i se spune adevărul. Dar Aytul, deşi acum ştie exact ce a făcut fata ei, pentru că aceasta i-a spus cum stă treaba cu sarcina şi cu înscenarea nopţii de iubire, totuşi îl minte pe Yigit deşi este extrem de împotrivă ca fiica ei să aibă un copil cu Firat. Crezând că maică-sa o va trăda faţă de Yigit, Iclal vrea să se sinucidă luând nişte pastile, însă atunci intră Aytul în cameră şi o opreşte. Aytul îi cere fiicei ei să avorteze, dar Iclal nu este deloc de acord cu soluţia propusă de mama ei. Totuşi, a doua zi dimineaţă, Aytul o forţează pe Iclal să meargă cu ea, cu maşina, la spital. Pe drum, Iclal îi dă un sms lui Yigit în care zice că ea are de gând să avorteze pentru că lui nu-i pasă de copil.

Nur, care vrea să scape de fostul ei soţ şi de urmăritorii puşi de el acceptă oferta lui Kerem de a se muta într-o casă deţinută de el care acum este nelocuită. Singura persoană care ar trebui să ştie despre asta, în afară de ei doi, este secretara lui Kerem, dar întâmplător Hazal o aude pe aceasta discutând la telefon despre mutarea lui Nur şi îl informează pe Yigit. El merge mai întâi la spital la Iclal reuşind să o oprească pe Aytul să-şi ducă planul la îndeplinire, apoi seara se duce la noua locuinţă a lui Nur şi o ia cu el în maşină, răpind-o ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.