miercuri, 6 iulie 2016

Bahar-viata furata episoadele 86-99 turcesti, rezumat pe scurt







Bahar-viata furata episoadele 86-99 turcesti, rezumat pe scurt
Bahar şi Efsun sunt răpite de clanul Erkîran ca să nu intre în posesia averii lui Hasret. Astfel, ele vor rămâne fără nici un ajutor o vreme. Sultan, Arda şi Ateș remarcă dispariţia surorilor şi pornesc o căutare extinsă apelând la Ismail. Kenan îi întinde o nouă capcană lui Mehmet Emir, prin aducerea în preajma lui a unei femei, Cemre, care-i dă viaţa peste cap. Însă Hulya şi Kenan vor ţese intrigi inclusiv împotriva acesteia.
Ganimet este la închisoare, dar e gata să-i spună lui Zeynep adevărul despre mama ei în timp ce Hanife o are pe Sultan la degetul mic. În ajutorul lui Sultan sare Efsun care o aduce la disperare pe Hanife. Bahar renunţă la viaţa de la conac plecând de acolo iar Mehmet Emir o acuză pe Cemre pentru asta. Bahar vrea să fie cu Ateș însă el are de rezolvat divorţul de Arzu, care vrea să se răzbune pe cineva dacă se va despărţi de soţul ei. Astfel, Arzu ajunge să devină o ameninţare pentru Kenan.

Deoarece misterioasa femeie din viaţa lui Mehmet Emir, Cemre, tinde să devină o prezenţa constantă la conac, apar detalii şocante la o privire mai atentă asupra vieţii şi trecutului ei. Efsun şi Arda se apropie din ce în ce mai mult, mai ales de când magazinul l'Efsun are succes, spre disperarea Hulyei care vede năruindu-se visul ei ca Arda să divorţeze. În cartier, Sultan şi Ganimet se confruntă cu privire la Zeynep, şi ajung să se încaiere noaptea pe malul Bosforului, căzând amândouă în apă. Însă disputa lor afectează şi familiile lor, nu doar pe ele două. În curând, atât conacul Atahanilor cât şi cartierul devin două zone de război.
Căsnicia dintre Zeynep şi Cemal scârţâie, Cemal devine şoferul lui Muge, şi peste tot şi toate Ates şi Bahar se hotărăsc să se căsătorească. Kenan o ia razna când aude aşa ceva şi îşi trimite oamenii la hotelul Atahan să-i omoare pe cei doi soţi. Eyup, mâna dreaptă a lui Kenan, se îndreaptă către dormitorul matrimonial al hotelului şi doar o singură persoană îi mai poate salva. Cemre, care este în hotel, îi salvează pe cei doi aproape cu preţul vieţii ei, pentru că Eyup o înjunghie după ce ea declanşează alarma de incendiu de pe palier şi toată lumea iese din hotel. Kenan se va răzbuna pe Eyup că nu şi-a dus sarcina la îndeplinire şi acesta va lua o decizie radicală.

Pe măsură ce afacerea lui Arda şi Efsun cunoaşte o dezvoltare tot mai mare, cei doi se apropie din ce în ce mai mult. Zeynep ajunge cunoscută ca model, mai ales că presa este mereu în preajma ei. Dar pe măsură ce notorietatea ei creşte, Cemal îşi dă seama că o pierde şi începe să devină agresiv, împingând-o să reacţioneze. Până la urmă cei doi vor divorţa.
Eyup este găsit mort cu o scrisoare de sinucigaş alături. Ateș însă, nu crede că mafiotul s-a sinucis şi nici că acea scrisoare ar fi fost scrisă de el, ci este convins că numai Kenan poate fi în spatele acestei morţi. Deşi Kenan face tot posibilul să nu se facă nicio legătură între moartea lui Eyup şi persoana lui, Ateș este de neoprit. Ganimet pleacă iar Zeynep este nevoită să renunţe la modelling, iar Efsun o ajută să aibă un job la buticul ei. Însă apariţia unui personaj nou, ca şi client al lui Efsun, e pe cale să-i schimbe acesteia viaţa. Bahar şi Arda se tem că o vor pierde pe Efsun şi încearcă s-o facă să se răzgândească, dar mrejele celebrităţii şi ale succesului deja au ademenit-o îndeajuns încât ea să nu renunţe la ceea ce i s-a propus.

Cevriye află despre felul în care a ajuns Arda să se însoare cu Efsun şi aşteaptă momentul potrivit ca să detoneze o bombă ca asta, mai apoi Sultan este acuzată de tot cartierul. Acest adevăr va da peste cap multe vieţi.
Kenan îi ia lui Cemre fiul, dar acest fapt nu este destul pentru ca ea să-i spună nişte adevăruri lui Mehmet Emir. Zeynep este pusă în situaţia de a da explicaţii presei cu privire la crima făcută de Arda. Acum relaţia dintre el şi Efsun este supusă unui mare test. Hulya începe să-l demaşte pe Kenan. Muge pleacă de la conac şi se duce la Cemal care locuieşte într-o vilă închiriată în apropiere, iar mama lui Cemal o acceptă ca noră. Efsun urmează să fie arestată iar Arda îi acordă tot ajutorul pe care-l poate da ca să scape de închisoare, dar verdictul nu mai poate fi schimbat.
Kenan, care plecase de la conac, acum caută o modalitate de a reveni. Ca să nu se întâmple asta, Mehmet Emir se aliază cu Ates, care a mai încercat să-l omoare pe Kenan în trecut. Însă în timp ce Bahar îl aşteaptă pe Ates în noua lor casă, nici nu se gândeşte că există posibilitatea ca el să nu mai vină niciodată.

Zeynep urmează să se mărite cu Affan (personaj nou apărut, client al buticului lui Efsun) şi să plece cu el în departe. Sultan şi Ganimet vor să împiedice acest lucru, dar deja iahtul luxos al lui Affan a plecat din port. Fulya şi Mehmet Emir termină procesul de divorţ iar ea începe să se răzbune pe acela care i-a distrus viaţa, adică pe Kenan, dar face asta dându-i Hulyei nişte medicamente care-i măresc tensiunea periculos de mult. Efsun şi Arda află că vor fi părinţi, dar odată cu această veste minunată, vin şi veşti mai puţin luminoase. Kenan simte că înnebuneşte când află ce s-a întâmplat cu soţia lui, iar Fulya pare să fi intrat în pământ.
Affan o pierde pe Zeynep şi crede că din cauza ei reputaţia i-a fost afectată, astfel încât găseşte cu cale să se răzbune. Aceea care se va confrunta cu el va fi Efsun dar ea nici nu-şi dă seama ce are de pierdut din această duşmănie.

Ates ajunge la închisoare iar Bahar este foarte derutată. Acolo el află nişte adevăruri care îi vor schimba viaţa, printre altele îl cunoaşte pe Tayfun, cel care-i este tată. Războiul dintre Affar şi Efsun continuă dar victima va fi Ismail. Înmormântarea lui aduce toată familia laolaltă. Atât poliţia cât şi vecinii din cartier au de gând să răzbune moartea lui Ismail care a fost pusă la cale de Affar.
În locul lui Ismail, acum şeful secţiei de investigaţii este Omer Aziz, care îşi începe lucrul răsfoind vechile dosare despre Efsun. Toate fărădelegile muşamalizate vor ieşi la suprafaţă datorită acestuia. Când Efsun îşi dă seama cu cine are de-a face în persoana lui Omer, înţelege că se află într-un mare pericol. Singurul care-i dă puterea să meargă mai departe este copilul din pântecul ei.
Atât Bahar cât şi Efsun sunt însărcinate, dar reacţia lui Tayfun către Bahar îi strică toată bucuria. Ateș face tot posibilul să-şi elibereze tatăl din puşcărie dar eforturile lui răscolesc adevăruri care-l pun faţă în faţă cu realitatea. Astfel află că persoana care i-a ucis familia la ordinul lui Edibe Atahan a fost Kenan. În vârtejul acestor noi evenimente, Ates şi Bahar vor avea un singur aliat, pe Efsun. Omer începe să investigheze nouă crimă apărută (Affar?), dar cei din cartier sunt uniţi împotriva lui. Bahar şi Efsun trebuie să plece. Acum cele două surori sunt foarte unite şi dispar, împreună cu Arda. Omer este hotărât s-o prindă pe Bahar în cel mai scurt timp posibil şi îl urmăreşte pe Ates sperând că aşa va ajunge la Bahar. Odată cu aceste desfăşurări de forţe, familia Atahan pare să răsufle uşurată pentru o vreme. Dar pentru Efsun şi Bahar, totul începe să capete alte conotaţii şi viaţa le oferă surprize nebănuite....









16 comentarii:

  1. Doamne cate intimplari neprevazute !
    Multumesc mult de tot Oana draga, ca ai atata rabdare cu noi, cei "pofticiosi" de cat mai multe episoade...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag, Sidy! Am facut un mic tur de forta ieri, am si vazut cateva scene din niste episoade, ca sa ma lamuresc... Vreo 4 ore a durat pana am urcat-o.

      Ștergere
  2. Imi pare bine ca ai pus aces scurt rezumat!!A meritat efortul pe care l-ai depus!! Iti ador rezumatele si din Bahar si din Furtuna Pe Bosfor!!Esti minunata!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca pot fi de ajutor si ca rezumatele asa cum le alcatuiesc eu sunt apreciate si nu pot decat sa multumesc cititorilor mei, mai mult sau mai putin anonimi ca exista si ca datorita lor blogul asta isi continua drumul :)

      Ștergere
  3. Buna!am înțeles că o vor schimba pe bahar..săi ca ates va fi scos din film...Din cauza neînțelegerilor dintre ei ca sI cuplu..știi ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata n-am auzit ceva de genul. stiu ca inclusiv pana la episodul 100, care este final de sezon, sunt aceiasi actori.

      Ștergere
  4. Am văzut eu o stire azi..Cum ca bahar în viața privala nu s ar înțelege cu ates,pentru ca el n vrea sa o ceara în căsătorie. .Astfel ea vrea sa plece sau sa l scoată pe el din film..După ce se termină acest sezon..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil, nu te contrazic... o sa vedem la toamna ce si cum :) weekend placut!

      Ștergere
  5. Salut! Mulţumim mult pentru efortul depus! Sti cumva cand incepe urmatorul sezon?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Multumesc si eu pentru vizita si comentariu, Monica. Vara este intotdeauna pauza de filmari la turci, se reiau filmarile la toamna, prin septembrie-octombrie. Dar nu stiu cand va fi dat si la noi, probabil ca dupa episodul 100 turcesc la Kanal D. va fi un alt serial si mai apoi vor difuza continuarea.

      Ștergere
  6. Salut! Mulţumim mult pentru efortul depus! Sti cumva cand incepe urmatorul sezon?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara!Din câte am citit,Efsun va primi o sentința nefavorabila ei,va fi arestata si se va mai împăca cu Bahar?

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc foarte mult Oana draga !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag! si eu va multumesc pentru vizita si comentarii!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.