marți, 5 iulie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 65







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 65
Maide îi spune lui Harun că Demir e copilul lui Cihan. Acesta este extrem de derutat şi o lasă pe Dilara să iasă din avion şi să plece acasă cu Cansu. Harun este descumpănit şi confuz, acum crede că Dilara l-a minţit şi că în timpul relaţiei cu el se culcă şi cu Cihan. Acasă, Dilara se vede cu Ozan, care o zărise ieșind din jeep, și au o conversație tensionată, ea spunându-i că-l iubește pe Harun.
Relaţia dintre Hazal şi Ozgur se adânceşte, ei petrec o a doua noapte împreună.
La ceainărie Deniz este luat la bătaie de acei patru indivizi care l-au atacat şi în faţa casei dar din nou apare Burhan care opreşte pe unul dintre ei să tragă. De data asta Burhan este rănit şi apoi dus la spital. Deniz îl forţează pe unul din cei patru să-i spună cine i-a pus să-l bată, apoi el ia pistolul din seif şi merge să-şi facă dreptate cu ceilalţi.
Suat este cu Rahmi la pescuit când cineva îl sună să-i spună că tirurile ard.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 65Cihan o invită pe Dilara la prânz la restaurant şi îi cere divorţul, subiect de care ea se bucură că a fost pus în discuţie. Apoi Cihan se apropie tot mai mult de Ayșe şi se distanţează de fosta lui familie.
Hazal se ceartă din nou la masă cu Cansu şi produce tensiuni între cei din casă.
Maide îi cere lui Candan să devină amanta lui Ozan, iar ea îşi îndeplineşte cu succes rolul, fără să știe că el face asta ca un gest de frondă împotriva relației mamei sale cu Harun. Înainte de prima lor noapte împreună, Ozan și Candan apar ținându-se de mână la un club și reporterii îi fotografiază. A doua zi în ziarele de scandal apar articole despre ei doi. Cihan vede pe internet unul dintre ele, la fel ca Dilara, Rahmi și Keriman, și merge la atelier să se certe cu Ozan care susține că o iubește pe Candan.
Cansu se duce la ceainărie cu pasărea de lemn lucrată de Deniz special pentru ea şi i-o dă înapoi certându-se din nou.

În finalul episodului 65 îl vedem pe Azmi care se duce la Cihan la birou şi îi arată poză făcută de Emrah, spunându-i despre întâlnirile Dilarei cu Harun. El se schimbă la faţă, apoi merge direct la vilă şi încearcă să-şi ţină firea. După ce intră în salon ţipă la Dilara ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.