miercuri, 17 august 2016

Calin are cadita de la Nichiduta







Calin are cadita de la Nichiduta
Călin, băiatul nepoatei mele s-a născut acum câteva luni. Nu mă pricep să zic ce grad de rudenie suntem, eu şi el, că maică-sa mi-e nepoată de frate. Dar tocmai de aia, că n-am copii, nu prea ştiu ce să cumpăr cadou unui prichindel, la o adică. De mult, când eram eu mică, precis nu era greu să faci o alegere, că nici nu prea aveai multe opţiuni. Un costumaş, o jucărioară, o suzetă sau o sticlă pentru alăptat era cam tot ceea ce puteai găsi în magazinele pentru copii. Nu zic, şi căruciorul era o opţiune, sau cădiţa de baie. Dar astea intrau în datoria părinţilor, ori cel mult a naşilor de botez. Şi iarăşi zic, nu era greu să alegi, că toate arătau la fel, doar culoarea era diferită. Dar acum gama produselor pentru copii mici este cu mult mai diversificată în toate direcţiile. Găseşti mult mai multe produse, şi fiecare la rândul său, are mai multe sortimente, pentru toate gusturile şi buzunarele.

Calin are cadita de la Nichiduta
M-am gândit mai întâi la un costumaş, dar pentru că am dat greş de două ori până acum, cu unul prea mic şi cu un set hand made care n-a plăcut părinţilor (sincer, nu mi-a dat prin minte să-i întreb dacă le plac hăinuţele tricotate manual; eu am vrut să fie o surpriză, dar până la urmă surpriza a fost pentru mine), mi-am schimbat optica şi mi-am zis că un obiect care poate avea o întrebuinţare pe termen lung e mai bine primit. O cădiţă de baie pentru un bebeluş mi s-a părut cea mai potrivită alegere. Am văzut şi mame care-şi îmbăiază bebeii în cada obişnuită, în care fac şi părinţii baie sau în care-şi înmoaie rufele. Dar mie asta nu mi se pare deloc igienic, mai ales pentru fiinţa plăpândă care are nevoie de protecţie specială, mai ales în primele luni de viaţă.

Pentru copil este mult mai bine să aibă cădiţa lui, setul lui de prosopele şi de săpun, şampon şi gel, ca şi detergenţii speciali de spălat hăinuţele lui. Este mai igienic, mai curat şi mai sănătos aşa, decât să vină prea des în contact cu microbii aduşi de persoanele adulte. Toate aceste produse pe care le-am enumerat mai înainte, ca şi încă multe altele, să ştiţi că le găsiţi într-un singur loc, pe nichiduta.ro. Nu e nevoie să colindați marketurile o zi întreagă ca să cumpăraţi tot ceea ce este nevoie pentru bebeluşul dv.

Calin are cadita de la Nichiduta
Cădițele cu suport sunt cele mai comandate, aşa că am ales pentru Călin o cădiţă cu suport. Că el e mai neastâmpărat şi numai când nu doarme nu se mişcă şi nu se foieşte tot timpul, şi atunci este binevenit suportul care menţine cădiţa stabilă. Apoi, sunt diverse suporturi, unele au locuri speciale de ţinut cosmeticele copilului, sau prosopul, altele sunt mai simple, dar toate sunt foarte eficiente, pot fi pliate când nu sunt folosite şi pot rămâne de folos şi multă vreme după ce bebeluşul a crescut. La nevoie, cădiţa se poate transforma într-un coş de rufe suplimentar, suportul poate să devină uscătorul perfect pentru prosoapele de baie, sau pur şi simplu este cel mai bun cadru peste care se poate pune o tăblie de masă, la un picnic.

Voi să fiți în locul meu, ce alt cadou aţi mai alege pentru un bebeluș?


27 de comentarii:

  1. În primul rând, să-ți trăiască nepoțelul :) Cădița chiar ar fi o idee bună! Alt cadou pentru un bebeluș? Chiar nu am nicio idee în acest moment. Acuș îi luăm din moț finuței, așa că trebuie să ne gândim și la un cadou interesant...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cosmine, si tie la fel pentru finuta ta! E marisoara domnisoara, de-acum :) nu i-ar strica o gentuta, ori o umbreluta pentru copii.

      Ștergere
  2. Mie mi-ar placea o masa de infasat. De la Nichiduta.ro, bineinteles. Nici eu n-am copii, insa naste prietena mea peste o luna si asta m-am gandit sa-i cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce faine sunt. Comode si pentru bebe si pentru mamica. Mi-ai dat o idee buna sa ii cumpar o astfel de cadita cumnatei mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am fost de ajutor cumva :) mie imi pare rau ca n-am copii, mi-as lua si eu o cadita din asta cu suport, am o gramada de textile de sters praful prin baie si le tot dau cu piciorul prin toate colturile, asa, mi le-as pune pe stativul de la suport.

      Ștergere
  4. foarte utila...eu pana in prezent (am bebe mic) nu am primit asa ceva , in schimb hainute, jucarii si pampers care sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Vyo, de obicei ne gandim la cadouri mai ieftine, dar depinde si de persoana cui cumparam. Daca e cineva apropiat, merita un cadou mai ca lumea.

      Ștergere
  5. Sa iti traiasca nepotelul!
    Interesant articol! Multumim pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa îți trăiască nepotul. Este un cadou perfect. Eu primesc multe hăinuțe si pampers cu băiețelul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc asemenea, Madalina! Intr-adevar, pana acum si eu am cumparat hainute la copiii mici.

      Ștergere
  7. Sa îți trăiască nepotul. Este un cadou perfect. Eu primesc multe hăinuțe si pampers cu băiețelul meu

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu de obicei aleg haine, pampersi, jucarii, atunci cand e vorba de cadouri pentru bebelusi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Miky, dar i-am luat costumas la botez, acum ma orientez catre altceva, mai util vreme indelungata.

      Ștergere
  9. sa va traiasca! cand aveam nepotii mici, le mai luam ba o hainuta, ba o jucarie, ba o mai intrebam pe vara-mea de ce mai are nevoie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! Si acelea merg, chiar foarte bine, eu m-am gandit la o cadita pentru ca stiu ca nu are si o foloseste mai mult timp.

      Ștergere
  10. Sa iti traiasca nepotelul! Super produse am vazut pe site aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Diana! Da, pe nichiduta.ro am remarcat si eu o gama foarte larga de produse de tot felul. Asta e avantajul online-ului, nu esti limitat de un spatiu de depozitare prea mic.

      Ștergere
  11. am gasit o multime de lucruri interesante de cand sunt mamica pe site-ul acesta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu abia acum l-am rasfoit si intr-adevar, am ramas impresionata de cate produse poate sa contina.

      Ștergere
  12. Si eu am facut un astfel de cadou unei mamicute, a fost foarte incantata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne, nici eu nu ma pricep deloc la cadouri pentru copii. La haine sunt teroare, nu pot aprecia din ochi daca i-ar veni copilului :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) pai nu trebuie tu sa apreciezi, doar sa-i spui vanzatoarei varsta copilului.

      Ștergere
  14. Sa iti traiasca nepotelul. Ador lucrusoarele pentru copilasi. E o idee buna sa faci cadou parintilor pentru ca la inceput de drum sunt multe cheltuieli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Irina! Asa mi-am zis si eu, unele mamici nici nu stiu prea bine ce au de facut la inceput de drum!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.